©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام

مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلامverified place

4/9
22 رای
مرکز فرهنگی
۹ تا ۱۷
Work Hour Iconساعت کاری: ۹ تا ۱۷
  1. چهارشنبه (امروز)۹ تا ۱۷
  2. پنجشنبه۹ تا ۱۷
  3. جمعهتعطیل
  4. شنبه۹ تا ۱۷
  5. یکشنبه۹ تا ۱۷
  6. دوشنبه۹ تا ۱۷
  7. سه‌شنبه۹ تا ۱۷
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

شعب کسب و کارهای مرتبط با مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام

دسته‌بندی‌های مرتبط با مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام

  • مخمل
    مخمل
    1404/08/28
    • گزارش نظر

    بی‌نظیره...نور محض!

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/04/21
    • گزارش نظر

    عالی معرکه است

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/04/04
    • گزارش نظر

    بهترین جای روی کهکشان

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/02/09
    • گزارش نظر

    قطعه‌ای از بهشت روی زمین

    2 لایک
  • erae
    erae
    1404/02/05
    • گزارش نظر

    ای کاش بیشتر شناخته بشه که همه از برکت اون استفاده کنند

    عکس مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام
    3 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/12/05
    • گزارش نظر

    بهشتی روی زمینه، عالیه، و حال خوب کن و همه چی رایگان

    2 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/02/14
    • گزارش نظر

    عالیه ، از نظر فرهنگی ، همچنین مربیان درجه ۱ اونجا باعث رضایت میشه . فعالیت دارن و بسیار عالیه برای نوجوانان.

    2 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1402/08/03
    • گزارش نظر

    مدرسه دانشجویی قرآن و عترت جایی ست برای ذکر خدا و آشنایی و ارتباط بیشتر با معانی الهی و ارتقاء ایمان

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1401/04/11
    • گزارش نظر

    جایی به معنای واقعی بهشت

    3 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1400/08/03
    • گزارش نظر

    عالی

    1 لایک

تصاویر مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام

    • ۶ ماه پیش
      عکس مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام

    درباره‌ی مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام

    بسم الله الرحمن الرحیم

    قرآن و عترت دو گوهر و یادگار گرانبهایی هستند که آخرین فرستاده خدا حضرت محمد مصطفی صلی­ الله­ علیه­ و آله در میان امت به ودیعه نهادند و فرمودند این دو گوهر هرگز از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر بر من وارد شوند. قرآن کریم در میان ما با تفسیر ائمه اطهار علیهم­ السلام چراغی نورانی فرا راه زندگی پر پیچ و خم این دنیای ظلمانی است. اکنون که سعادت دیدار جمال منور قرآن ناطق زمان را نداریم بر آن شدیم تا در صف ارادتمندان ایشان، طبق فرمانشان به احیاءِ امر اهل بیت علیهم­ السلام اهتمام ورزیم.

    از اواخر سال 1377 کانون قرآن و عترت علیهم‌ السلام پردیس علوم دانشگاه تهران، فعالیت قرآنی خود را در حوزه‌ های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی آغاز نمود که ثمره آن برگزاری 14 دوره قرآن­ پژوهی و بیش از بیست همایش سوره‌ های قرآن در دانشگاه تهران بود. تأسیس مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم‌ السلام دانشگاه از ثمرات شجره طیبه این کانون بوده است. 

    مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم‌ السلام از سال 1383 فعالیت خود را در زمینه آموزش نخبگان قرآنی، برگزاری همایش‌ های قرآنی و تحقیقات در زمینه انس با قرآن و تدبر در آن آغاز نمود و هم­ اکنون دارای دوره‌ های آموزشی قرآنی در سطوح مختلف بوده و همایش‌ های قرآنی متعددی را در زمینه آشنایی با سوره‌ های قرآن در سطح دانشگاه‌ ها برگزار می‌ نماید.

    همچنین این مجموعه بالغ بر 200 عنوان کتاب در سطوح بنیادی، ساختاری، راهبردی، مهارتی، عمومی، از نگاه المیزان و با موضوعات قرآن و امام، هستی، انسان، جامعه تالیف نموده است. 

    مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام در راستای توسعه آموزه‌های قرآنی، همزمان با آثار متعدد پژوهشی ۱۴ مرکز تخصصی ایجاد نموده است.

    امید است نظرات، پیشنهادات و مساعدت‌ های اساتید، طلّاب و دانشجویان محترم بر سرعت، دقت و غنای علمی و معنوی این آثار افزوده و در ذیل عنایات ویژه امام عصر عجل‌ الله‌ تعالی‌ فرجه مقدمات ظهور آن عزیز را فراهم نماید.

    مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام (مرکز فرهنگی) در محله دانشگاه تهران تهران و خیابان کارگر شمالی واقع شده است. این مرکز یکی از سی و دو مرکز فرهنگی در محله دانشگاه تهران تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مجتمع اداری تجاری جمالزاده و همچنین مهمانپذیر فرآیین فرهنگ ، رستوران نصرت، کافه قهوه نارا، ایستگاه تاکسی انقلاب - گیشا و هتل اورین قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مرکز یکی از مراکز فرهنگی خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این مرکز به ایستگاه مترو میدان انقلاب، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.