©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

فست فود بیفالو

فست فود
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فست فودهای پیشنهادی در نزدیکی فست فود بیفالو

عکس باتل برگر

باتل برگر

عکس ویژه یک اژدر زاپاتا

ویژه یک اژدر زاپاتا

عکس فست‌فود بانیکا

فست‌فود بانیکا

عکس پیتزا وشه

پیتزا وشه

عکس پیتزا باران

پیتزا باران

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی فست فود بیفالو

فست فود بیفالو (فست فود) در محله درختی تهران و خیابان خراسانی واقع شده است. این مکان یکی از هفتاد و پنج فست فود در محله درختی تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مرکز خرید سپهر و همچنین جلاتو هاوس، پیتزا سیسیز، هایپر میوه اندرزگو، عکاسی ابریشم و رستوران ستارگان شاندیز قرار گرفته است.

اطلاعات، تلفن و آدرس فست فود بیفالو

فست فود بیفالو در محله درختی شهر تهران، قرار دارد. برای اینکه اطلاعات بیشتری از فست فود بیفالو به دست بیاورید، می‌توانید با شماره تلفن آن (02188571230) تماس بگیرید. منوی این فست فود و عکس‌های بیشتری از آن در اینستاگرام https://www.instagram.com/beefalo.ir قابل مشاهده است.

یکی از مکان‌های پرطرفدار در محله درختی، فست فود بیفالو است. باتل برگر، ویژه یک اژدر زاپاتا، فست‌فود بانیکا، پیتزا وشه و پیتزا باران، غذاخوری‌های معروف دیگری هستند که در اطراف این فست فود قرار دارند. برخی از محبوب‌ترین کافی‌شاپ‌های محله درختی در نزدیکی فست فود بیفالو، کافه ژیانا، کافه وگ و کافه شیمبار هستند.

چطور به فست فود بیفالو برویم؟

مسیرهای مختلفی برای رفتن به فست فود بیفالو وجود دارد. استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی، راهی راحت و بی‌دردسر برای رفتن به این فست فود است. بهترین مسیر رسیدن به فست فود بیفالو را می‌توانید با کمک اپلیکیشن مسیریاب نشان پیدا کنید. مسیریاب نشان به شما راه‌های رسیدن به این مکان از طریق وسایل حمل و نقل همگانی، خودرو، دوچرخه یا موتور را نشان می‌دهد. علاوه‌بر این، اپلیکیشن نشان اطلاعات دیگری مانند نظرات کاربران و دسترسی‌هایی که در اطراف این فست فود قرار دارند را هم در اختیار شما قرار می‌دهد.


آدرس دقیق فست فود فست فود بیفالو‌‌ و نزدیک‌ترین ایستگاه‌های اتوبوس در ادامه برای شما قرار داده شده است. اگر سری به این فست‌فود زدید، فراموش نکنید حتما نظرتان در مورد آن را در قسمت کامنت برای ما و دیگر کاربران بنویسید.