info
عکس آرامگاه جبار باغچه بانعکس آرامگاه جبار باغچه بان
category

آرامگاه جبار باغچه بان محله صفاییه، تهران

آرامگاه

درباره‌ی آرامگاه جبار باغچه بان

آرامگاه جبار باغچه بان (آرامگاه) در محله صفاییه ری و خیابان مهدیه واقع شده است. و به‌صورت شبانه‌روزی به مراجعه‌کنندگان خدمات ارائه می‌دهد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند چشمه علی و پروتیین خورشید و همچنین سنگ نگاره فتحعلی شاه شهرری، بوستان چشمه علی، دبیرستان عفت آهنگری، مهدیه حضرت زهرا و مسجد سجادیه قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این بنا یکی از آرامگاه‌های خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد آرامگاه جبار باغچه بان

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    نشانک
    چهارشنبه 13 بهمن ماه 1400

    پنجاه و دو سال پیش جبار عسگرزاده معروف به جبار باغچه‌بان در آذر سال ۱۳۴۵ در سن ۸۱ سالگی بدرود حیات گفت. او اولین دبستان کر و لال‌ها را در تهران پایه گذاری کرد و مبتکر آموزش ناشنوایان در ایران است. جبار باغچه بان را در زمینی متعلق به دوست نزدیکش "اشتری" در مجاورت "چشمه علی" شهرری دفن کردند. متاسفانه در مقبره او همیشه بسته است و تنها در سالگرد فوت او جمعی از کودکان ناشنوا با حضور بر سر قبرش فاتحه‌ای نثار این معلم مظلوم می‌کنند.

    6
  • avatar
    پدرام
    سه شنبه 11 خرداد ماه 1400

    نیاز به یک آرامگاه آبرومند دارد. جبار باغچه بان در تاریخ معاصر از چهره های سرشناس فرهنگی است که خدمات او به ناشنوایان فراموش نشدنی است متن 3 : نتونستم وارد بشم و کسی از محلی‌ها اطلاعات درستی ارائه نداد. نظر شما

    4
  • avatar
    nima
    یکشنبه 01 فروردین ماه 1400

    خدا رحمتش کنه. اولین مدرسه ناشنوایان ایران رو تاسیس کرد.

    3
  • avatar
    ⭐مرتضی قاسمی⭐
    یکشنبه 03 بهمن ماه 1400

    درباره زندگی نامه جبار باغچه بان باید گفت که نام اصلی‌اش میرزا جبار عسگرزاده بود. در سال 1264 در ایروان متولد شد. اما از 34 سالگی در تبریز زندگی کرد. نخستین کودکستان ایران را در سال 1302 در تبریز تاسیس کرد. هرچند با مخالفت‌های شدید مسئولین آن زمان مواجه بود. اسم کودکستان را «باغچه اطفال» گذاشت و از این رو خودش نیز باغچه بان لقب گرفت. سال‌ها بعد، یعنی در سال 1313، به تهران آمد و مدرسه‌ای مخصوص کر و لال‌ها تاسیس کرد. یکی از بزرگترین گام‌های او برای کمک به ناشنوایان، اختراع گوشی استخوانی بود. سپس الفبای دستی را برای آن‌ها اختراع کرد و خودش نیز به آموزش آن پرداخت. فرزندان جبار باغچه بان یعنی آنچه به جز آثار و خدماتش برای این جهان به میراث گذاشته است، ثمین و پروانه هستند. این دختران که یادگار این پدر گرامی هستند هنوز هم به آرامگاه جبار باغچه بان سر می‌زنند و یاد او را گرامی می‌دارند. امروز، ثمین باغچه بان از آهنگسازان و نویسندگان به نام کشور محسوب می‌شود. جناب باغچه بان عاقبت در سال 1345 و در سن 81 سالگی، دار فانی را وداع گفت. علت مرگ جبار باغچه بان کهولت سن بود. او را در محله چشمه علی در زمینی که متعلق به دوست صمیمی‌اش «اشتری» بود، به خاک سپردند. در واقع باغچه بان خودش از دوستش این تقاضا را داشت.

    2
  • avatar
    عبدالله
    پنجشنبه 20 خرداد ماه 1400

    محل قشنگی و ارزش بازدیدو اگ به اماکن سنتی علاقه مند باشید داره

    2
  • avatar
    ایران شگفت انگیز
    پنجشنبه 09 تیر ماه 1401

    میرزا جبار عسگرزاده معروف به جبار باغچه بان کسی بود که اولین کودکستان و مدرسه ناشنوایان را در ایران تاسیس کرد. در تاریخ 4 آذر 1345 فوت میکند. زمانی که برای دیدن این مکان رفتیم که متاسفانه چون مقبره در داخل حیاط خانه ای قرار داشت و متعلق به شهرداری بود ، در آن بسته بود و نتوانستیم به داخل برویم.

    1
  • avatar
    دکتر عبادی
    دوشنبه 13 تیر ماه 1401

    درود خدا بر انسانهای بزرگ، جبار باغچه بان ؛ اولین مدرسه مخصوص ناشنوایان و کر و لال ها را در ایران رو ساخت و در این راه سختی ها و ناملایمات بسیاری دید اما چون راه خود را درست می دید، دست از تلاش برنداشت. روحت هموار شاد باد مرد بزرگ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 10 فروردین ماه 1403

    ۴ آذرماه تشریف بیارید . باز است . وارد حلقه کمک مادی و معنوی به سیستم آموزشی ناشنوایان هم بشوید لطفا

  • avatar
    تانیش
    سه شنبه 03 خرداد ماه 1401

    من امروز که سه شنبه است یعنی وسط هفته، رفتم از اینجا بازدید کنم در بسته بود و نتونستم داخل برم. حسرت توی دلم موند

  • avatar
    lyrics
    جمعه 16 دی ماه 1401

    هیچ وقت دربش باز نیست که ازش دیدن کنیم میتونه یه جاذبه ی گردشگری باشه اما متاسفانه داره خاک میخوره . . .


سایر آرامگاه‌های که در محدوده آرامگاه جبار باغچه بان واقع شده‌اند:

  • آرامگاه سپهبد امیراحمدی
    (5.0)
    فدائیان اسلام، معصومی
  • آرامگاه میر سید محمد محیط طباطبائی
    (5.0)
    نبی پور، مسجد
  • آرامگاه استاد حسین بهزاد
    (5.0)
    غیوری جنوبی، زاهدی، نصر
  • مزار فیروز فیروز
    (5.0)
    غیوری جنوبی، گل محمدی، نصر
  • مرقد آیت‌الله موسوی درچه‌ای
    (5.0)
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط NEZAMI (شهریار سطح ۴ نشان) در تاریخ شنبه 11 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی آرامگاه جبار باغچه بان اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: شنبه 11 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد آرامگاه جبار باغچه بان در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه آرامگاه جبار باغچه بان ندارد.
    neshan logo