info
عکس میدان شهید بهشتی
category

میدان شهید بهشتی یزد

درباره‌ی میدان شهید بهشتی

میدان شهید بهشتی (میدان) در یزد و خیابان مرز محله واقع شده است. و به‌صورت شبانه‌روزی به مراجعه‌کنندگان خدمات ارائه می‌دهد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان فرخی، آب انبار شش بادگیری، موزه دیرینه شناسی کامبرین و پاساژ کویتی ها و همچنین شیرینی سنتی یزد، هتل سنتی رز ، پاساژ مروارید، فروشگاه رفاه و مسافرخانه بهشتی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از میدان‌های خوب این منطقه می‌باشد.




سایر میدان‌های که در محدوده میدان شهید بهشتی واقع شده‌اند:

  • میدان آزادی
    (4.0)
    شهید صدوقی شمالی، میدان آزادی
  • میدان مارکار
    (4.1)
    میدان مارکار
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط "Taxi (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ دوشنبه 12 تیر ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی میدان شهید بهشتی اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: دوشنبه 12 تیر ماه 1402

    نظرات کاربران در مورد میدان شهید بهشتی

    به این مکان نظر و امتیاز دهید

    • avatar
      راه بلد
      جمعه 04 فروردین ماه 1402

      فلکه مجسمه(مجاهدین) یزد فلکه مجسمه(مجاهدین) یزد -خیابان فرخی -خیابان امام-خیابان دهم فروردین کوچه حنا .تاریخ ۱۳۳۵ شمسی. البته اکنون به این میدان . میدان شهید بهشتی میگویند

      2
    • avatar
      افراشته
      پنجشنبه 29 آبان ماه 1399

      ساختمونای دورش قشنگن ابمیوه فروشی هم دورش هست هرچند وقت یک بار گذرم بخوره میشینم چیزی میخورم

      1
    • avatar
      کاربر نشان
      جمعه 11 فروردین ماه 1402

      میدان خوبی است

    • avatar
      ۰۹۹۲۹۴۲۴۸۵۵
      چهارشنبه 27 اسفند ماه 1399

      میدان‌زیبایی‌هست‌وهمه‌جورمغازه‌ای‌دورش‌هست‌فقط‌ترافیکش‌همیشه‌سنگینه.درکل‌عالیه

    • avatar
      rasool_n35
      دوشنبه 20 اردیبهشت ماه 1400

      میدان زیبا و خوبیه ساختمون های دور میدان خیلی قشنگن مغازه های خوبی ام اطرافش هست

    • avatar
      فلاحتی
      دوشنبه 20 اردیبهشت ماه 1400

      میدان شهید بهشتی بد نیست جای خوبیه و محل پارک خودرو نداره. نزدیک مکان تاریخی و پاساژ کویتی هاست و مکان نشستن با آبمیوه فروشی هست

    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد میدان شهید بهشتی در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه میدان شهید بهشتی ندارد.
    neshan logo