مسجد
مسجد نسبتا خوبیه و امکانات قابل قبولی داره
مسجد خیلی خوبیه و فضای مناسبی داره
مسجدجامع محیط بزرگ و زیبایی داره و تاریخی و قدیمیه و شبستان بسیار زیبایی داره و فوق العاده است
مسجد جامع مسجدی تاریخی و قدیمیه و محیط با صفایی داره و حال و هواش عالیه
مسجد جامع بوکان یکی از بناهای تاریخی این شهر می باشد که قدمت آن به دوران قاجار برمی گردد. به همین دلیل علاوه بر یک مکان مذهبی، به عناون یکی از جاذبه های بوکان هم به شمار می رود. مسجد جامع بوکان یکی از یادگاری های معماری قاجار می باشد که در سال 1268 هجری شمسی توسط شخصی به نام علی اصفهانی بنا شده است. دستور ساخت این مسجد توسط حاکم بوکان، یعنی محمد حسین خان صادر شد که از اقوام مظفرالدین شاه بود. مسجد مزبور حدود 1871 متر مربع مساحت داشته و به صورت مستطیل مانند ساخته شده است. بر اساس اسناد تاریخی، ساخت این مسجد دو سال طول کشید. ظاهرا این مسجد در ابتدا از یک مناره و 16 گنبد برخوردار بوده اما در حال حاضر هیچ اثری از مناره و گنبد در آن به چشم نمی خورد. آنیجا مجله گردشگری ایران گردی نگاهی بر تاریخچه مسجد جامع بوکان نگاهی بر تاریخچه مسجد جامع بوکان نگاهی بر تاریخچه مسجد جامع بوکان 1400/5/16 مسجد جامع بوکان یکی از یادگاری های معماری قاجار می باشد که در سال 1268 هجری شمسی توسط شخصی به نام علی اصفهانی بنا شده است. دستور ساخت این مسجد توسط حاکم بوکان، یعنی محمد حسین خان صادر شد که از اقوام مظفرالدین شاه بود. در این مطلب با معرفی یکی از بناهای تاریخی و ارزشمند بوکان، یعنی مسجد جامع این شهر همراه شما عزیزان هستیم. همانطور که می دانید، مسجد جامع هر شهری مهم ترین مسجد ان شهر به شمار می رود و مراسمات مذهبی و سخنرانی های مهم در آن انجام خواهد شد. مسجد جامع بوکان یکی از بناهای تاریخی این شهر می باشد که قدمت آن به دوران قاجار برمی گردد. به همین دلیل علاوه بر یک مکان مذهبی، به عناون یکی از جاذبه های بوکان هم به شمار می رود. نگاهی بر تاریخچه مسجد جامع بوکان معرفی مسجد جامع بوکان مسجد جامع بوکان یکی از یادگاری های معماری قاجار می باشد که در سال 1268 هجری شمسی توسط شخصی به نام علی اصفهانی بنا شده است. دستور ساخت این مسجد توسط حاکم بوکان، یعنی محمد حسین خان صادر شد که از اقوام مظفرالدین شاه بود. مسجد مزبور حدود 1871 متر مربع مساحت داشته و به صورت مستطیل مانند ساخته شده است. بر اساس اسناد تاریخی، ساخت این مسجد دو سال طول کشید. ظاهرا این مسجد در ابتدا از یک مناره و 16 گنبد برخوردار بوده اما در حال حاضر هیچ اثری از مناره و گنبد در آن به چشم نمی خورد. نگاهی بر تاریخچه مسجد جامع بوکان معماری مسجد بنای مسجد جامع بوکان تلفیقی از معماری اسلامی و قاجاری می باشد و به شکل کاملا ساده ای ساخته شده است.همانطور که گفتیم این بنا در ابتدا 9 ستون و 16 گنبد داشته ولی هم اکنون اثری از آن ها باقی نمانده و یک ساختمان کاملا ساده به چشم می خورد. هر کدام از این ستون ها 5 متر از هم فاصله داشته اند و طاق های کلمبو زیبایی روی آن ها وجود داشته است. برای ساخت این مسجد از مصالحی مانند سنگ و آجر استفاده شده است. این مسجد تا کنون دوبار مورد بازسازی قرار گرفته و آن را گسترش داده اند، اما هسته ی کهنسال آن هیچ تغییری نکرده است. در سال 1375 سعی داشته اند که شبستان مسجد را بزرگتر کنند و ابعاد آن را حدود 20 در 30 متر افزایش داده اند. این شبستان جدید هم مانند شبستان اولیه از چنیدن ستون و گنبد های با شکوهی برخوردار است و طاق های چشم نوازی در آن به چشم می خورد. محراب مسجد هم که در بخش جنوبی قرار دارد، بدون تغییر باقی مانده است. در قسمت شمالی مسجد هم یک نیم طبقه ساخته اند که به عنوان شبستان زنانه مورد استفاده قرار می گیرد.
مسجد خیلی خوبیه و فضای مناسبی داره
مسجد جامع بوکان که از جاهای دیدنی استان آذربایجان غربی به حساب میآید، در طول بیش از یک قرن مکان برگزاری نماز جمعه شهر بوکان بوده است. بر اساس اسناد تاریخی ساخت مسجد در دوره قاجار توسط فردی با نام علی اصفهانی به سبک معماری اسلامی و بسیار ساده انجام شد. مسجد جامع بوکان در سال ۱۳۷۹ هجری شمسی به شماره ۳۴۸۰ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدمسجد جامع بوکان در حال حاضر برای برگزاری نماز جمعه مردم شهر بوکان مورد استفاده قرار میگیرد. این محل یکی از بناهای تاریخی و مذهبی به حساب میآید که محبوبیت زیادی بین مردم دارد. حاکم وقت بوکان که فردی با نام محمد حسین خان سردار مکری بود و با مظفرالدین شاه نسبت فامیلی داشت، دستور ساخت مسجد را صادر و زمینی را نیز وقف این کار کرد. مسجد جامع بوکان به دست علی اصفهانی از معماران ماهر و چیرهدست در سال ١٢۶٨ هجری شمسی ساخته شد و در سال ۱۳۷۹ هجری شمسی به شماره ۳۴۸۰ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدمسجد جامع بوکان با مساحتی بالغ بر ۱,۸۷۱ متر مربع، معماری سنتی اسلامی دارد که معماری اولیه آن در دوره قاجار انجام شد. شبستان اصلی مسجد پلانی مستطیلی شکل دارد که ۴۲ ستون سنگی در هفت ردیف ۶تایی، پلان را به هشت ناو تقسیم کردهاند. محراب مسجد در ضلع جنوبی شبستان بزرگ (بخش مردانه) داخل طاقنمایی با قوس جناغی ساخته شده است. یک نیمطبقه نیز در ضلع شمالی مسجد جامع دیده میشود که بهعنوان شبستان زنانه به کار میرود. روی تابلوی سردر مسجد توضیحاتی درباره وسعت مسجد، تزیینات و طاقها به چشم میخورد. در سال ۱۳۴۵ هجری شمسی بنای مسجد گسترش یافت و چهار گنبد آجری و سه ستون به آن اضافه شد. در سال ۱۳۷۵ هجری شمسی نیز شبستانی به بزرگی ۲۰ در ۳۰ متر به بنا افزده شد که به مانند شبستان نخستین مسجد دارای ستونهای متعدد بههمراه طاقهای چشمنواز است و به شبستان اولیه متصل شده است. مسجد هماکنون بدون مناره است و ظاهر بسیار سادهای دارد؛ با این حال، در سالهای نخستین دارای یک مناره بوده است که امروزه اثری از آن به چشم نمیخورد.
مسجد خیلی خوبیه و فضای مناسبی داره
مسجدجامع محیط بزرگ و زیبایی داره و تاریخی و قدیمیه و شبستان بسیار زیبایی داره و فوق العاده است
مسجد جامع بوکان نام بنای قدیمی واقع در بوکان در استان آذربایجان غربی است. قدمت این مسجد به دورهٔ ناصرالدین شاه قاجار باز میگردد این مسجد در نزدیکی قلعه سردار بوکان و در ضلع شرقی رود سرآب قرار گرفتهاست. معماری اولیه این مسجد در دورهٔ قاجار بنا شده و ملاسلام شیخالاسلامی اولین امام جمعه بوکان در دوران عزیزخان مکری بود.[۲] در سال ۱۳۴۵، بنای مسجد گسترش یافت و ۴ گنید آجری و ۳ ستون به آن اضافه شد. در حال حاضر این بنا برای برگزاری نماز جمعه بوکان مورد استفاده قرار میگیرد. مسجد جامع بوکان را علی اصفهانی در سال ۱۳۱۰ قمری برابر با ۱۲۷۱ هجری شمسی با ۱۲ گنبد و ۶ ستون از جنس سنگهای آهکی تراشدار بنا کرد. مسجد جامع بوکان یکی از بناهای تاریخی و مذهبی است که محبوبیت خاص و عام مردم برخورد دارست. هر هفته مراسم نماز جمعه در این مسجد برگزار میشود
مسجد جامع مسجدی تاریخی و قدیمیه و محیط با صفایی داره و حال و هواش عالیه
مسجد نسبتا خوبیه و امکانات قابل قبولی داره
مسجد جامع بوکان (مسجد) در بوکان و خیابان نارین ۱ واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مجتمع تجاری کاردو و همچنین کبابی فقیه، داروخانه شبانه روزی دکتر نوره، قهوه خانه ژیله مو، موسسه اعتباری کوثر شعبه مرکزی بوکان و قلعه تاریخی سردار عزیز خان مکری بوکان قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد.