©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

دنیای قهوه

کافی‌شاپ
۷ تا ۲۳:۴۵
Work Hour Iconساعت کاری: ۷ تا ۲۳:۴۵
  1. دوشنبه (امروز)۷ تا ۲۳:۴۵
  2. سه‌شنبه۷ تا ۲۳:۴۵
  3. چهارشنبه۷ تا ۲۳:۴۵
  4. پنجشنبه۷ تا ۲۳:۴۵
  5. جمعه۷ تا ۲۳:۴۵
  6. شنبه۷ تا ۲۳:۴۵
  7. یکشنبه۷ تا ۲۳:۴۵
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

شعب کسب و کارهای مرتبط با دنیای قهوه

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی دنیای قهوه

دنیای قهوه (کافی‌شاپ) در محله ابوذر شرقی تهران و خیابان احمدی واقع شده است. این کافی‌شاپ یکی از نه کافی‌شاپ در محله ابوذر شرقی تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی سرپوشیده ایده آل و مرکز خرید ایده آل و همچنین صندل نیکتا، شهد گلها، بربری وثوقی، دکان عموکافه چی و خرازی شایان قرار گرفته است.

اطلاعات، تلفن و آدرس کافی شاپ دنیای قهوه

برای رفتن به کافی شاپ دنیای قهوه باید به شهرتهران محله ابوذر شرقی بروید. اگر آدرس دقیق این کافی شاپ را بخواهید، استان تهران، تهران، ابوذر، احمدی، بین ملک نژاد و حسینیه است. اگر اطلاعات بیشتری از کافی شاپ دنیای قهوه می‌خواهید، می‌توانید با شماره تلفن آن 09359562147 تماس بگیرید.

کافی شاپ دنیای قهوه یکی از کافی شاپ‌های محبوب محله ابوذر شرقی است. فست فودها، رستوران‌ها و کافی ‌شاپ‌های دیگری مانند آش و حلیم نیکو صفت، مرغ سوخاری خروس، رستوران و چلوکبابی مسلم، رستوران هویزه و باغ رستوران الیاسام هم در اطراف این کافی شاپ قرار دارند.

چطور به کافی شاپ دنیای قهوه برویم؟

خوب است بدانید که ایستگاه اتوبوس شهید فتحی در نزدیکی کافی شاپ دنیای قهوه قرار دارد. اپلیکیشن مسیریاب نشان بهترین مسیر رسیدن به کافی شاپ دنیای قهوه را به شما نشان می‌دهد. علاوه بر مسیریابی، شما می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان اطلاعات دیگری هم در مورد این مکان به دست آورید. شما می‌توانید اطلاعاتی مانند آدرس دقیق، شماره تلفن، آدرس وب‌سایت و اینستاگرام، ساعت کاری، مسیریابی با اتوبوس یا مترو و نظر دیگر کاربران در مورد این کافی شاپ را در نشان ببینید.

در ادامه شما می‌توانید تصاویری از کافی شاپ دنیای قهوه به همراه نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به آن را مشاهده کنید. فراموش نکنید اگر به این کافی شاپ مراجعه کردید، نظر خودتان را برای ما و دیگر کاربران در قسمت کامنت بگذارید.