متاسفانه اصلا تلفنهاشونو جوابگو نیستن.سیم تلفن کوچه ما رو دزدیدن هر چی تماس گرفتم ، هیچکدوم از تلفنهاشونو اصلا جواب ندادن
تلفن مرکز رو اصلا پاسخگو نیست کسی ، کیفیت سیمکشی و خطوط تلفن افتضاح ، وضعیت پیشرفت فیبرنوری منطقه هم تقریبا صفر بوده ، هر ماه هم قطعی اینترنت داریم به دلیل ارتقاع و تعمیرات این مرکز ، که معلوم نیست اصلا چیکار میکنن.
یعنی یک نفر توی این مرکز نیست تلفن جواب بده؟! واقعا باعث شرمندگی و خجالته ... اینهمه نارضایتی از عدم پاسخگویی براتون ذره ای ارزش ندارد. نه؟!!!
سیم تلفن قطع شده اصلا ی شماره تو اینترنت پیدا نمیشه پیگیری کنیم. نه این مرکز کلا خبری نیست.
سلام این شماره بازرسی اداره کل مخابراته برید شکایت از عدم پاسخگویی رو اونجا مطرح کنید شاید یکی رسیدگی کنه 38119516یا شماره 20195 که بازرسی است و مشکل را ثبت میکنه زنگ بزنید
چهار خط تلفن از ۱۱۸ بهم دادن و داخل نشان هم یک شماره بود ولی به هیچکدام پاسخ ندادن از صبح سرویس اینترنت آسیاتک قطع شده و پشتیبان میگه مشکل از اختلال مرکز مخابرات مطهری هست مرکز هم که اصلا پاسخگو نیست!
سلام اصلا جواب تلفن رو نمیدن خاک ب سر این جوابگویی فقط مردم رو سرکار و علاف میخوان با این خدمت رسانی
سلام متاسفانه تلفنهاشون رو که جواب نمیدن من قبض تلفنم رو از طریق ۲۰۲۰ پرداخت کردم اما هنوز قبضم صفر نشده جالبه میزنم باز همون مبلغ تو قبض هست خدا لعنتتون کنه پول زور که دارین میگیرن خدمات هم که نمیدین چرا باید نزدیک ۱۷ هزارتومان بابت تلفنی که مصرف نمیشه پرداخت کرد یکبار حضوری رفتم اما خدماتشون در حد صفر بعد میگن چرا به ما میگن جهان سومی کاش به اندازه نصف حقوقتون کارمیکردین به زور مجبور بهشون ستاره هم بدی حیف یک ستاره برای شما
سلام منهم چندین ماه است بعلت سرقت کابلها تلفنم تو خیابان عطار قطع می باشد هر بار هم با ۲۰۱۱۷ تماس می گیرم میگن بعلت نوسازی قطع می باشد و آبونمان دریافت نمی شود این در حالی است که مابقی آپارتمانهای مجموعه ما همه تلفن دارند و استفاده می کنند مجموعه شهید مطهری هم چند بار تماس گرفتم پاسخگو نبودند و فقط همان تلفن گویا مداحی ....
وقتی تماس گرفتم آهنگ پیشواز مذهبی پخش کرد، کاش بحای این ریا و نفاقی که در شما هست وجدان کاری بود و جواب تلفن رو میدادید.
3 شماره 37293994-3760950-37610191 از 118 اعلام شده ولی کسی جوابگونیست انگار اداره تعطیله .سامانه 2000 اعلام میکنه فاقد بدهی ولی شماره که می گیرم پیام میده به علت بدهی قطع می باشد .یک نفر جوابگو نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم دقیقا مشکلم همینه امروز دیگه دارم حضوری میرم ببینم چ غلطی میخوان بکنن برای خطم
مخابرات مرکز مطهری (ناحیه 2) (اداره و سازمان دولتی) در محله شهید مطهری مشهد و خیابان حر عاملی واقع شده است. این اداره یکی از دو اداره و سازمان دولتی در محله شهید مطهری مشهد میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مجتمع تجاری مجد و همچنین کلیسای کاتارینه ارامنه، ایستگاه اتوبوس مجد 47، آرامستان ارامنه مشهد، کارواش و تعمیرگاه لبخند خودرو و ساندویچ جادوگر غذا قرار گرفته است.