info
عکس مسجد چهار پادشاهانعکس مسجد چهار پادشاهانعکس مسجد چهار پادشاهانعکس مسجد چهار پادشاهان
category

مسجد چهار پادشاهان محله سردار جنگل، لاهیجان

مسجد

درباره‌ی مسجد چهار پادشاهان

مسجد چهار پادشاهان (مسجد) در محله سردار جنگل لاهیجان و میدان وحدت واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پاساژ شهر سبز و همچنین مسجد اکبریه، حمام گلشن، بازار روز لاهیجان، داروخانه دکتر قاسمی جم و مهمان خانه و کافه دیمه قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه می‌باشد.


نظرات کاربران در مورد مسجد چهار پادشاهان

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    خسروی
    یکشنبه 26 بهمن ماه 1399

    یکی از آثار تاریخی زیبا که معماری بینظیری دارد و طرح و نقوش خاصی بیرون مسجد دارد

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 24 بهمن ماه 1402

    از مکان های تاریخی و مذهبی شهر لاهیجان با قدمت بالای 100 سال

    1
  • avatar
    rezasa
    یکشنبه 14 اسفند ماه 1401

    این مکان در ابتدا مرقد سید خور کیا بود که در سال ۶۴۷ هجری قمری به قتل رسید و برای او بقعه ای متصل به مسجد ساختند. پس از گذشت ۴۴ سال، تقریبا در سال ۷۹۱ سید علی کیا فوت کرد و طرف چپ مزار سید خور کیا، حجره ای برای آن بنا کردند. پس از ۳۸ سال، رضا کیا فرزند علی کیا در گذشت و او را هم در کنار پدرش به خاک سپردند. در همان روز پادشاه گیلان سید رضی کیا رحلت کرد و وی را هم در همان حجره دفن کردند. تاریخچه ساخت مسجد پادشاهان به دوران صفوی بر می گردد و چون سید رضی کیا که پادشاه گیلان بود در این مکان دفن شده است و ۳ مرحوم دیگر از اولیای مشایخ دین بودند، نام پادشاهان را بر این مکان نهادند. جالب است بدانید؛ نسبت این اشخاص تا حدودی به امام چهارم شیعیان باز می گردد و به گونه ای زیارت کردن از مزار آن ها مستحب است. این اثر با ارزش با شماره ۳۲۲ در تاریخ ۱۳۱۷ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید

    1
  • avatar
    zohrehT
    دوشنبه 20 اردیبهشت ماه 1400

    مسجد چهار پادشاهان آرامگاهی مربوط به دوره صفوی از آثار تاریخی ارزشمند لاهیجان در استان گیلان

    1
  • avatar
    مرشدی
    دوشنبه 20 اردیبهشت ماه 1400

    مسجد ظاهر زیبا و خاصی داره فضاش تمیزه و مساحتش بزرگه برا برگذاری مراسمات مذهبی و ختم خوبه

    1
  • avatar
    محمد
    شنبه 01 اردیبهشت ماه 1403

    اگر فکر می‌کنید انسان رویاپردازی هستید، احتمالا با ملاقات مسجد چهار پادشاهان از جاذبه های گردشگری لاهیجان سفری کوتاه به دوران تیموریه و صفویه خواهید داشت. به باور برخی مورخان و بومیان قدیمی، بقعه چهار پادشاهان لاهیجان که نزدیک میدان وحدت و اول خیابان کاشف این شهر قرار گرفته، مجموعه‌ای از قبور چند تن از خاندان کیاست که در جنگ رشت در سال ۷۹۱ هجری قمری کشته شدند. البته بنا به روایتی دیگر این مکان آرامگاه سید رضی کیا (یکی از پادشاهان گیلان) و سه پیشوای دینی معروف زمان است زیرا احتمالا در آن دوران بزرگان دین نیز از باب احترام پادشاه نامیده می‌شدند. معماری این مسجد به سبک دوره تیموریه و شامل چندین آرامگاه و یک مسجد است به همراه ایوانی که به موازات این اتاق‌ها کشیده شده‌است. نقاشی‌ها و کاشی کاری‌های دیوار‌های مسجد و ایوان نیز به دوره قاجار برمی‌گردد.

  • avatar
    Vsan
    جمعه 21 مرداد ماه 1401

    بقعه چهار پادشاهان کیا می باشد. بنیان گذار اولین حکومت شعیه در گیلان می باشند


سایر مسجدهای که در محدوده مسجد چهار پادشاهان واقع شده‌اند:

  • مسجد عاقلیه
    (5.0)
    بلوار دکتر حکیم زاده، میدان عاقلیه
  • تکیه پردسر
    (3.0)
    خیابان کاشف غربی، شهریور، محصص
  • مسجد امام حسین (ع)
    (5.0)
    کاشف غربی، بین شهریور و حایری
  • مسجد بیگم آباد
    (5.0)
    خیابان شهدا، مجتهدی
  • بقعه میر فاضل
    (2.5)
    کاشف شرقی
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط heshmati (شهریار سطح ۴ نشان) در تاریخ شنبه 01 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مسجد چهار پادشاهان اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: شنبه 01 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مسجد چهار پادشاهان در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مسجد چهار پادشاهان ندارد.
    neshan logo