info
عکس مجسمه شیر سنگیعکس مجسمه شیر سنگیعکس مجسمه شیر سنگیعکس مجسمه شیر سنگی
category

مجسمه شیر سنگی محله سنگ شیر، همدان

مکان تاریخی

درباره‌ی مجسمه شیر سنگی

مجسمه شیر سنگی (مکان تاریخی) در محله سنگ شیر همدان و دکتر چمران، میدان سنگ شیر واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی سفره خانه سنتی ایران زمین، امدادخودرو همدان، ساندویچ رضا آقاجون، کافه بونو و بستنی فروشی حاج میرزا قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از اماکن دیدنی و تاریخی خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد مجسمه شیر سنگی

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    سه شنبه 09 خرداد ماه 1402

    شیر سنگی همدان از جاذبه‌های باستانی و دیدنی های همدان است که در یکی از میدان‌های شهر قرار دارد. این مجسمه که بعد از گذشت سالیان دراز به شیر شباهت کمتری دارد، در زمان اسکندر مقدونی، برای یادبود یکی از سرداران محبوب اسکندر به نام هفایستیون و به دستور خود او ساخته شد. متاسفانه در طول سال‌ها این مجسمه مورد کم‌لطفی مردم و جنگاوران قرار گرفته است، تا جایی که در ابتدا دو مجسمه شیر سنگی وجود داشت که در دروازه شهر قرار داشتند که یکی از این شیرها تخریب شد و دیگری پنجه‌ی دستش شکسته شد. بعد از آن تا مدت زیادی این مجسمه روی زمین بود و مردم به آن آسیب می‌رساندند تا سال ۱۳۲۸ که مهندس هوشنگ سیحون آن را در محل فعلی نصب کرد. بازدید از این مجسمه رایگان است.

    11
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 02 اسفند ماه 1402

    شیر سنگی همدان محوطه‌ سنگ شیر در انتهای خیابان ۱۲ متری و در یک میدان در شرق شهر همدان قرار دارد. از این مجسمه‌ سنگی دو تا بوده که یکی از آن‌ها در دروازه‌ همدان قرار داشته است و در زمان حمله اعراب به باب الاسد یا دروازه شیر معروف شد. بخشی از  این محوطه در زیر منازل مسکونی مدفون و بخشی از آن به میدان تبدیل شده است. گورستانی  وسیع از دوران اشکانیان با تابوت‌های سفالی، تدفین‌های گور خمره‌ای و گودالی پیدا شد. قدمت این مکان را به دوره‌‌های مختلف نسبت می‌دهند، ولی برخی آن را مادی می‌دانند؛ اما با توجه به تابوت‌های گورستان اشکانی بودن آن مشخص است. این اثر قبل از انقلاب در سال ۱۳۱۰ خورشیدی در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

    6
  • avatar
    ﷽🇵🇸🇮🇷 یا علی 🇮🇷🇵🇸
    سه شنبه 04 بهمن ماه 1401

    شیر سنگی در همدان همدان شهری با جاذبه های تاریخی بسیار که با اینکه نسبت به دیگر شهرهای معروف تاریخی کمتر مورد توجه است اما باز هم گردشگران زیادی را به خود جذب می کند. این شهر یکی از قدیمی ترین شهرهای دنیاست و پایتخت پادشاهان ماد و پایتخت تابستانی پادشاهان هخامنشی و اشکانی بوده است پس بی دلیل نیست که آثار تاریخی اش تا این حد جذاب و پرطرفدار است. می خواهیم درباره یکی از ارزشمندترین جاذبه های این شهر حرف بزنیم: در سفر به شهر همدان خودتان را برای بازدید از آثار تاریخی یکی از کهن ترین تمدن های بشر آماده کنید، جاذبه هایی که دیدن از آن ها شما را در سفری تاریخی به هزاران سال قبل می برد. اگر خودتان را به انتهای خیابان ۱۲ متری سنگ شیر برسانید در وسط میدانی مربع شکل، مجسمه ای از شیر سنگی خودنمایی می کند. مجسمه ای که در زمان مادها درست شده و از مهمترین جاذبه های تاریخی و گردشگری شهر همدان است. این مجسمه باستانی  از نظر ابعاد ظاهری ۲/۵ متر طول، ۱ متر و ۱۵ سانتی متر عرض و یک متر و ۲۰ سانتی متر ارتفاع دارد. در زمان های قدیم این شیر به همراه یک مجسمه شیر دیگر که دقیقا مانند همین ساخته شده بود در دروازه شهر همدان قرار دشتند و وجود آن ها در کنار این دروازه باعث شد که مسلمانان در هنگام فتح همدان اسم این دروازه را باب الاسد (دروازه شیر) بگذارند.

    6
  • avatar
    امیرعلی امیدی
    دوشنبه 15 فروردین ماه 1401

    لطفاً می‌رسد اینجا ها یادگاری ننویسید😐💔🙄

    4
  • avatar
    سراب
    یکشنبه 30 آذر ماه 1399

    از این مجسمه باید بیشتر مراقبت شه در معرض هوا نباشه وگرنه خراب تر از این میشه

    4
  • avatar
    محمدسالار
    شنبه 18 فروردین ماه 1403

    یک مجسمه سنگی بسیار زیبا. و در وسط یک بوستان سبز

    2
  • avatar
    سیناخانی
    پنجشنبه 06 مهر ماه 1402

    مجسمه شیرنگی همدان از زمان اسکندر مقدونی بوده و اون زمان از شهر به عنوان دروازه استفاده می شد

    2
  • avatar
    Ariya
    جمعه 05 خرداد ماه 1402

    تکه ای ازتاریخ که باوجود سادگی نظاره گر احوال خوی و بد همدان درسالیان متوالی بوده

    2
  • avatar
    Ali
    شنبه 12 فروردین ماه 1402

    متاسفانه اصلا رسیدگی نمیشه

    2
  • avatar
    amir
    چهارشنبه 20 بهمن ماه 1400

    🌟🌟🌟🌟🌟 در سال ۳۱۹ ه‍.ق نیز که دیلمیان همدان را به تصرف خود درآوردند دروازه شهر را به کلی تخریب کردند. مردآویج دیلمی قصد داشت یکی از آنها را به ری منتقل نماید ولی چون موفق نشد پنجه‌های یکی از شیرهارا شکست و دیگری را به طور کامل تخریب نمودفمجسمه آسیب دیده تا سال ۱۳۲۸ هجری شمسی بر روی زمین افتاده بود تا اینکه مهندس سیحون طراح و معمار آرامگاه بوعلی‌سینا آن را در جایگاه کنونی قرار داد. در دوره اسلامی، این شیر را محافظی برای شهر و طلسمی بر رد بیماری برمی‌شمردند. جویندگان گنج آن را شکسته‌اند تاریخ ساخت مجسمه شیر سنگی مورد اختلاف است ولی از نحوه کنده‌کاری تندیس و نزدیکی آن به باروی اشکانیان و نیز کشف تابوت دوره اشکانی از شان محل چنین بر می‌آید که این تندیس به اشکانیان مربوط باشد، اما این اثر از یادگارهای هنری سلوکی/اشکانی می‌باشد 🌟🌟🌟🌟🌟

    2
  • avatar
    باشنگی
    سه شنبه 11 خرداد ماه 1400

    مجسمه شیرسنگی واقع درهمدان چیزخاصی نداره و یک سنگ ساده س و ارزش یکبار دیدن رو داره

    2
  • avatar
    محمد امین
    شنبه 30 دی ماه 1402

    به غیر همه خوبی های مجسمه اطرافش همه جور مغازه وجود داره

    1
  • avatar
    آرین
    پنجشنبه 19 مرداد ماه 1402

    بسیار زیبا بود و یکی از آثار تاریخی های با ارزش این شهر است. اما بهتر است که در معرض هوا نباشد وگرنه ممکن است در آینده نزدیک از چیزی که امروز هست نیز بدتر شود و آسیب ها و گزند های بیشتری ببیند. اما با این وجود زیبا و دیدنی بود.

    1
  • avatar
    𝖛𝖑𝖔𝖓𝖊
    دوشنبه 09 مرداد ماه 1402

    تندیس شیر سنگی در شهر همدان و در استان همدان قرار دارد تاریخ دقیق ساخت تندیس شیر سنگی مشخص نیست ظاهرا برای دوره مادها بوده این تندیس به همراه قرینه‌اش نخست در دروازه شهر همدان قرار داشته ‌است و اعراب به هنگام فتح همدان آن را باب‌الاسد به معنی دروازه شیر نامیده‌اند در سال ۳۱۹ ه‍.ق نیز که دیلمیان همدان را به تصرف خود درآوردند دروازه شهر را به کلی تخریب کردند تندیس شیر سنگی با شماره 93 در تاریخ 15 دی ماه 1310 به عنوان آثار ملی به ثبت رسیده است فضای اطراف تندیس شیر سنگی زیبا می باشد و برای قدم زدن لذت بخش است

    1
  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    پنجشنبه 01 تیر ماه 1402

    همدان، یکی از قدیمی ترین شهرهای دنیا و پایتخت پادشاهان ماد و پایتخت تابستانی پادشاهان هخامنشی و اشکانی بوده است. به همین دلیل آثار تاریخی هیجان انگیزی از آن دوران ها به جا مانده است. با بازدید از آثار تاریخی در سفری تاریخی به شهر همدان، شما را به هزاران سال قبل می برد. مجسمه شیر سنگی از یادمان‌های تاریخ باستان در شهر همدان است این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۹۳ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است. تپه‌ای که در هم‌اکنون تندیس شیر سنگی بر روی آن جای گرفته تپه‌ای باستانی است، چرا که تابوت متعلق به دوره اشکانی ازآن محل یافته شده و در موزه تپه هگمتانه نگهداری می‌شود. این مجسمه به‌ همراه قرینه‌اش ابتدا در دروازه‌ی شهر همدان قرار داشته و اعراب به هنگام فتح همدان آن را باب‌الاسد به معنی‌ دروازه شیر نامیده‌اند. در سال ۳۱۹ هجری قمری نیز که‌ دیلمیان همدان را به تصرف خود درآوردند دروازه شهر را به کلی تخریب کردند. شیرسنگی بدنه‌ باریک و سری بزرگ دارد. همچنین از نظر ظاهری ابعاد این شیر حدود پنج متر طول، یک متر و ۱۵ سانتی‌متر عرض و حدود یک متر و ۲۰ سانتی‌متر ارتفاع است. این شیر از سنگ سیاه زرفامی تراشیده شده و در پیشانیش حفره عمیقی وجود دارد. پشت آن هم حفره‌های دیگری بر اثر فرسایش و باران ایجاد شده است.

    1
  • avatar
    حسین
    پنجشنبه 20 مرداد ماه 1401

    مجسمه شیر سنگی یکی از آثار باستانی شهر همدان محسوب می شود که در انتهای خیابان ۱۲ متری سنگ شیر و در وسط میدان مربع شکلی به همین نام قرار دارد. تپه‌ای که هم‌اکنون تندیس شیر سنگی بر روی آن جای گرفته تپه‌ای باستانی است، چرا که تابوت متعلق به دوره اشکانی ازآن محل یافته شده و در موزه تپه هگمتانه نگهداری می‌شود.در سال ۳۱۹ ه‍.ق نیز که دیلمیان همدان را به تصرف خود درآوردند دروازه شهر را به کلی تخریب کردند. مردآویج دیلمی قصد داشت یکی از آنها را به ری منتقل نماید ولی چون موفق نشد پنجه‌های یکی از شیرهارا شکست و دیگری را به طور کامل تخریب نمودفمجسمه آسیب دیده تا سال ۱۳۲۸ هجری شمسی بر روی زمین افتاده بود تا اینکه مهندس سیحون طراح و معمار آرامگاه بوعلی‌سینا آن را در جایگاه کنونی قرار داد.در دوره اسلامی، این شیر را محافظی برای شهر و طلسمی بر رد بیماری برمی‌شمردند. جویندگان گنج آن را شکسته‌اند و برجستگی بینی آن بر اثر بوسه‌های زنان جویای همسر صاف شده است. تاریخ ساخت مجسمه شیر سنگی مورد اختلاف است ولی از نحوه کنده‌کاری تندیس و نزدیکی آن به باروی اشکانیان و نیز کشف تابوت دوره اشکانی از شان محل چنین بر می‌آید که این تندیس به اشکانیان مربوط باشد، اما این اثر از یادگارهای هنری سلوکی/اشکانی می‌باشد.

    1
  • avatar
    محمد عیبجو
    یکشنبه 15 آبان ماه 1401

    سلام ما اومدیم برا دیدن مجسمه شیر سنگی یه جای معمولی بود و رسیدگی ضعیف میشه

    1
  • avatar
    maryam
    سه شنبه 08 آذر ماه 1401

    در سال ۳۱۹ هجری قمری که دیلمیان همدان را به تصرف خود درآوردند دروازه شهر را به کلی تخریب کردند. مردآویج دیلمی قصد داشت یکی از آنها را به ری منتقل نماید ولی چون موفق نشد پنجه‌های یکی از شیرهارا شکست و دیگری را به طور کامل تخریب نمودفمجسمه آسیب دیده تا سال ۱۳۲۸ هجری شمسی بر روی زمین افتاده بود تا اینکه مهندس سیحون طراح و معمار آرامگاه بوعلی‌سینا آن را در جایگاه کنونی قرار داد. اکنون به این مکان رسیدگی آنچنانی نمیشه متاسفانه🌱

    1
  • avatar
    مجید.رحمانی
    سه شنبه 24 خرداد ماه 1401

    در سال ۳۱۹ ه‍.ق نیز که دیلمیان همدان را به تصرف خود درآوردند دروازه شهر را به کلی تخریب کردند. مردآویج دیلمی قصد داشت یکی از آنها را به ری منتقل نماید ولی چون موفق نشد پنجه‌های یکی از شیرهارا شکست و دیگری را به طور کامل تخریب نمودفمجسمه آسیب دیده تا سال ۱۳۲۸ هجری شمسی بر روی زمین افتاده بود تا اینکه مهندس سیحون طراح و معمار آرامگاه بوعلی‌سینا آن را در جایگاه کنونی قرار داد.  در دوره اسلامی، این شیر را محافظی برای شهر و طلسمی بر رد بیماری برمی‌شمردند. جویندگان گنج آن را شکسته‌اند و برجستگی بینی آن بر اثر بوسه‌های زنان جویای همسر صاف شده است. تاریخ ساخت مجسمه شیر سنگی مورد اختلاف است ولی از نحوه کنده‌کاری تندیس و نزدیکی آن به باروی اشکانیان و نیز کشف تابوت دوره اشکانی از شان محل چنین بر می‌آید که این تندیس به اشکانیان مربوط باشد، اما این اثر از یادگارهای هنری سلوکی/اشکانی می‌باشد.  احتمال دارد که اسکندر آن را به افتخار سردارش هفایستیون که در اکباتان مرد، ساخته باشد. کلینتون اسکُلارد (۱۸۶۰–۱۹۳۲ م) خاطر نشان می‌سازد که از نشانه‌های عظمت اسکندر و دیگر مردان دوران باستان چیزی باقی نمانده است: «نگهدار شیر تنهای خوابیده، یادگاران خاموش را در سنگ از سه شاهنشاهی منقرض شده ،مادها، پارسیان، پارتیان، بر گرداگرد باروهای همدان.»

    1
  • avatar
    آکو
    چهارشنبه 06 بهمن ماه 1400

    خوب ازش نگهداری و مراقبت نمیشه

    1
  • avatar
    majid
    دوشنبه 13 اردیبهشت ماه 1400

    مجسمه شیر سنگی یه مکان تاریخی و قدیمی تا حالا این جا نرفتم ولی چیزهای جالبی در مورد شنیدم که قصد دارم حتما یه سر برم

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 10 فروردین ماه 1403

    خیلی مجسمه جالبی هست

  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 11 اسفند ماه 1402

    باسلام درکل همدان شهر خوبی هست واین مجسمه هم یکی از جاذبه های دیدنی همدان است

  • avatar
    رضا
    پنجشنبه 16 شهریور ماه 1402

    همدان شهر بسیار زیبا با مردمی خون گرم و اب هوای عالی

  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 09 مرداد ماه 1402

    جای فوق العاده با صفا و دوست‌داشتنی و یادآور ایام خوش کودکی

  • avatar
    payam
    دوشنبه 09 مرداد ماه 1402

    خوب محله باصفا

  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 09 خرداد ماه 1402

    "شیرسنگی "در میدانی به همین نام در شهر همدان قراردارد که مربوط به دوران اسکندر مقدونی می باشد.

  • avatar
    محسن
    جمعه 22 اردیبهشت ماه 1402

    خیلی زیباست

  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 05 خرداد ماه 1402

    خیلی زیبا

  • avatar
    ROSTAM
    جمعه 15 اردیبهشت ماه 1402

    میدان سنگ شیر همدان

  • avatar
    هژار
    شنبه 08 مرداد ماه 1401

    مجسمه شیر سنگی یا سنگ شیر از یادمان‌های تاریخ باستان در شهر همدان است که در انتهای خیابان ۱۲ متری سنگ شیر و در وسط میدان مربع شکلی به همین نام جای گرفته‌است. این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۹۳ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است. تپه‌ای که در هم‌اکنون تندیس شیر سنگی بر روی آن جای گرفته تپه‌ای باستانی است، چرا که تابوت متعلق به دوره اشکانی ازآن محل یافته شده و در موزه تپه هگمتانه نگهداری می‌شود.[۱] این تندیس به همراه قرینه‌اش نخست در دروازه شهر همدان قرار داشته‌است و اعراب به هنگام فتح همدان آن را باب‌الاسد به معنی دروازه شیر نامیده‌اند.[۱] در سال ۳۱۹ ه‍.ق نیز که دیلمیان همدان را به تصرف خود درآوردند دروازه شهر را به کلی تخریب کردند. مردآویج دیلمی قصد داشت یکی از آن‌ها را به ری منتقل نماید ولی چون موفق نشد پنجه‌های یکی از شیرها را شکست و دیگری را به‌طور کامل تخریب نمود[۱] مجسمه آسیب دیده تا سال ۱۳۲۸ هجری شمسی بر روی زمین افتاده بود تا اینکه مهندس سیحون طراح و معمار آرامگاه بوعلی‌سینا آن را در جایگاه کنونی قرار داد.[۱] در دوره اسلامی، این شیر را محافظی برای شهر و طلسمی بر رد بیماری برمی‌شمردند. جویندگان گنج آن را شکسته‌اند و برجستگی بینی آن بر اثر بوسه‌های زنان جویای همسر صاف شده‌است. تاریخ ساخت مجسمه شیر سنگی مورد اختلاف است. برخی باستان‌شناسان و تاریخ‌نویسان این مجسمه را بازمانده تمدن مادها می‌دانند.[۳][۴] همچنین نحوه کنده‌کاری تندیس و نزدیکی آن به باروی اشکانیان و نیز کشف تابوت دوره اشکانی از شان محل چنین بر می‌آید که این تندیس به اشکانیان مربوط باشد، اما این اثر از یادگارهای هنری سلوکی/اشکانی می‌باشد. احتمال دارد که اسکندر آن را به افتخار سردارش هفایستیون که در اکباتان مرد، ساخته باشد.[۵] در کتاب تاریخ ایران و جهان جلد اول این اثر باستانی به دوره مادها منتسب شده است.[۶] کلینتون اسکُلارد (۱۸۶۰–۱۹۳۲ م) خاطر نشان می‌سازد که از نشانه‌های عظمت اسکندر و دیگر مردان دوران باستان چیزی باقی نمانده‌است: «نگهدار شیر تنهای خوابیده، یادگاران خاموش را در سنگ از سه شاهنشاهی منقرض شده -مادها، پارسیان، پارتیان- بر گرداگرد باروهای همدان.»[۷]

  • avatar
    Mra
    یکشنبه 20 شهریور ماه 1401

    مجسمه فعلی شیرسنگی بدنه‌ باریک و سری بزرگ دارد. این مجسمه تاریخی از نظر ظاهری دارای ابعادی حدود پنج متر طول، یک متر و ۱۵ سانتی‌متر عرض و حدود یک متر و ۲۰ سانتی‌متر ارتفاع است. این شیر از سنگ سیاه زرفام  تراشیده شده و در پیشانیش حفره عمیقی وجود دارد. پشت آن هم حفره‌های دیگری بر اثر فرسایش و باران ایجاد شده است. 

  • avatar
    یوسف شمسی بهمن
    یکشنبه 29 اسفند ماه 1400

    خیلی مجسمه زیبا و قدیمیه

  • avatar
    حسین ۱۳۶۴
    شنبه 29 مرداد ماه 1401

    مجسمه شیر سنگی یکی از آثار باستانی شهر همدان محسوب می شود که در انتهای خیابان ۱۲ متری سنگ شیر و در وسط میدان مربع شکلی به همین نام قرار دارد. تپه‌ای که هم‌اکنون تندیس شیر سنگی بر روی آن جای گرفته تپه‌ای باستانی است، چرا که تابوت متعلق به دوره اشکانی ازآن محل یافته شده و در موزه تپه هگمتانه نگهداری می‌شود.در سال ۳۱۹ ه‍.ق نیز که دیلمیان همدان را به تصرف خود درآوردند دروازه شهر را به کلی تخریب کردند. مردآویج دیلمی قصد داشت یکی از آنها را به ری منتقل نماید ولی چون موفق نشد پنجه‌های یکی از شیرهارا شکست و دیگری را به طور کامل تخریب نمودفمجسمه آسیب دیده تا سال ۱۳۲۸ هجری شمسی بر روی زمین افتاده بود تا اینکه مهندس سیحون طراح و معمار آرامگاه بوعلی‌سینا آن را در جایگاه کنونی قرار داد.در دوره اسلامی، این شیر را محافظی برای شهر و طلسمی بر رد بیماری برمی‌شمردند. جویندگان گنج آن را شکسته‌اند و برجستگی بینی آن بر اثر بوسه‌های زنان جویای همسر صاف شده است.تاریخ ساخت مجسمه شیر سنگی مورد اختلاف است ولی از نحوه کنده‌کاری تندیس و نزدیکی آن به باروی اشکانیان و نیز کشف تابوت دوره اشکانی از شان محل چنین بر می‌آید که این تندیس به اشکانیان مربوط باشد، اما این اثر از یادگارهای هنری سلوکی/اشکانی می‌باشد. احتمال دارد که اسکندر آن را به افتخار سردارش هفایستیون که در اکباتان مرد، ساخته باشد. کلینتون اسکُلارد (۱۸۶۰–۱۹۳۲ م) خاطر نشان می‌سازد که از نشانه‌های عظمت اسکندر و دیگر مردان دوران باستان چیزی باقی نمانده است: «نگهدار شیر تنهای خوابیده، یادگاران خاموش را در سنگ از سه شاهنشاهی منقرض شده ،مادها، پارسیان، پارتیان، بر گرداگرد باروهای همدان

  • avatar
    عباس فخرائی
    شنبه 22 مرداد ماه 1401

    ارزش یکبار دیدن رو داره

  • avatar
    ابوالفضل
    چهارشنبه 08 تیر ماه 1401

    مکانی باستانی و تفریحی خوش آب و هوا

  • avatar
    محمد صفری
    پنجشنبه 14 مهر ماه 1401

    قشنگ بود‌. کاش کمی رسیدگی بشه

  • avatar
    هخامنش کرمان
    سه شنبه 22 شهریور ماه 1401

    یادگار سلوکی ها

  • avatar
    آرینی
    سه شنبه 21 اردیبهشت ماه 1400

    موقعیت خوبی دارد و مجسمه زیبا و قدیمی دارد و جای پارک خوبی دارد و دسترسی آسان است

  • avatar
    ثابتی
    سه شنبه 21 اردیبهشت ماه 1400

    جاهای تاریخی حس خوبی به ادم می دهند از حال گذشتگان مان با خبر میشم


سایر اماکن دیدنی و تاریخی که در محدوده مجسمه شیر سنگی واقع شده‌اند:

  • عمارت تاریخی نظری
    (5.0)
    جهاد، عارف قزوینی، جوانه
  • عمارت تاریخی نایینی ها
    (5.0)
    آیت الله طالقانی، بهروز
  • محوطه تاریخی چمن کلپا
    (4.5)
    بوعلی سینا جنوبی، لعلی، پونک، بین پیرایه و نجارخانه
  • برج تاریخی قربان
    (4.2)
    آیت الله طالقانی، 15 فروردین، انور حکیم
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط یوسف شمسی بهمن (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ شنبه 25 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مجسمه شیر سنگی اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: شنبه 25 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مجسمه شیر سنگی در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مجسمه شیر سنگی ندارد.
    neshan logo