info
عکس تئاتر نصر
category

تئاتر نصر محله فردوسی، تهران

درباره‌ی تئاتر نصر

تئاتر نصر (سالن تئاتر) در محله فردوسی تهران و خیابان لاله زار واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند ساختمان بلدیه، موزه عبرت و مجتمع تجاری پروانه و همچنین رستوران شاطر عباس، تعمیر بالابر، بیمه دانا ساختمان سعدی، فروشگاه اعلام حریق آتش بان و بازار لاله زار قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مجموعه یکی از سالن‌های تئاتر خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این مجموعه به ایستگاه مترو سعدی، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.



نظرات کاربران در مورد تئاتر نصر

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    ༺Ʀổʱỵ༻
    سه شنبه 29 شهریور ماه 1401

    در تقسیم‌بندی‌های نقشه تاریخی عبدالغفار، کمی بالاتر از کوچه باربد و در غرب منزل امین‌السطان، با قطعه‌ای مواجه هستیم که باغ و اراضی سیف‌الدوله و شمس‌الدوله نامیده شده است. در همین قطعه، دومین هتل مشهور تهران به سبک فرنگی پس از مهمانخانه موسیو پره وو به نام هتل دو فرانس شکل گرفته است. این هتل که با عنوان گراند هتل شناخته می‌شود، به شماره ۶۵۲۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. همچنین تئاتر نصر که در بخشی از ملک سینمای هتل بنا شد و با شماره ۶۵۲۹ در همین سال به ثبت ملی رسید. این هتل که به سیاق هتل‌های اروپایی بعد از مشروطیت تأسیس شد، به سبک اروپایی از مسافران خارجی پذیرایی می‌کرد و پاره‌ای از رجال هم در آن پانسیون بودند. سالن زیبای آن به دوران آزادی، کنسرت‌های آزادیخواهانه عارف قزوینی را از یاد نبرده است. در سال ۱۲۹۴ خورشیدی، سالن نمایش گراند هتل موسوم به تئاتر باقراوف آغاز به‌کار کرد و یک سال بعد با بازگشت نصر از اروپا و تأسیس گروه تئاتر کمدی ایران، این گروه نمایش‌های خود را تا سال ۱۳۰۸ خورشیدی در سالن نمایش گراند هتل به روی صحنه بردند. در سال ۱۳۰۴، نخستین سالن سینما به سبک امروزی (گراند سینما) در سالن گراند هتل توسط علی وکیلی تأسیس شد. سپس در سال ۱۳۲۰، سیدعلی نصر سالن نمایش گراند هتل را خریداری کرد و تماشاخانه دائمی تهران را در آن بر پا ساخت. این سالن کاملاً متفاوت از گذشته و با تخریب بخشی از گراند هتل احداث شد. با ترور احمد دهقان مدیرمسئول روزنامه تهران مصور توسط توده‌ای‌ها در سال ۱۳۲۹ در همین محل، تئاتر فعالیت خود را با نام تئاتر دهقان ادامه داد تا اینکه در سال ۱۳۳۷ به‌علت آتش‌سوزی موقتاً تعطیل شد و پس از بازگشایی در سال ۱۳۴۱، به‌پاس زحمات مرحوم علی نصر به تئاتر نصر مشهور شد. تاریخ آخرین اجرای تئاتر در این سالن با بازگشایی ساختمان توسط جهاد دانشگاهی برای نخستین بار پس از انقلاب اسلامی ایران، به سال ۱۳۸۱ بازمی‌گردد.

    1
  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    پنجشنبه 01 تیر ماه 1402

    تئاتر نصر یکی از تئاترهای قدیمی ایران و مکان های دیدنی تهران در خیابان لاله‌زار است که در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شماره ثبت ۶۵۲۹ به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌ است. در حال حاضر، مالکیت بنا در اختیار شهرداری تهران است و سازمان بازسازی شهرداری پروژه مرمت و بازسازی را در داخل این تئاتر انجام داده و آن را به موزه تبدیل کرده است.

  • avatar
    وحید
    پنجشنبه 07 اسفند ماه 1399

    بسته است

  • avatar
    سعادتی
    دوشنبه 09 فروردین ماه 1400

    از جمله تئاتر های باقی مانده از دوره قاجار که معماری و فضای خاصی داره ولی متاسفانه بلااستفاده مانده

  • avatar
    رجعتی
    شنبه 23 مرداد ماه 1400

    خوببببببب

  • avatar
    نشانک
    چهارشنبه 06 بهمن ماه 1400

    از سال ۹۸ بازگشایی شده است.


آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط حسین زاده (شهریار سطح ۴ نشان) در تاریخ سه شنبه 16 آبان ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی تئاتر نصر اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

آخرین بروزرسانی: سه شنبه 16 آبان ماه 1402
کاربر گرامی،
اطلاعات درج‌شده در مورد تئاتر نصر در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه تئاتر نصر ندارد.
neshan logo