👌👌👌👌 بسیار زیبا
موزه مردم شناسی اردبیل، بسیارزیبا، دیدنی وجالب هست که درگذشته حمام بوده والان تبدیل به موزه شده وفرهنگ خوب مردم رونمایان میکنه
موزه مردم شناسی اردبیل موزه نبوده حمامی قدیمی با چند مجسمه واشیا 100سال میباشه، وتنوع خوبی نداشته، اشیا داخل موزه محدود ودارای لوازم قدیمی وراهنما در موزه نمیباشه پیشنهاد من به شما..
شهر اردبیل با توجه به تاریخ کهن خود آثار و دیدنیهای باستانی و تاریخی بسیاری دارد و به همین دلیل موزههای متعددی در این شهر بنا شده است. موزه تاریخ طبیعی، مردمشناسی، موزه صنایع دستی، موزه مفاخر دینی و موزه مفاخر اردبیل از موزههای بینظیر این منطقه به شمار میروند. در یکی از حمامهای تاریخی شهرستان اردبیل به نام حمام آقا نقی، موزه مردمشناسی اردبیل واقع شده است که میتوان انواعی از مجسمه با پوشش محلی مردم اردبیل، آثار و دستنوشتههایی از تاریخ، فرهنگ و هویت این ناحیه از کشور را مشاهده کرد.
موزه مردم شناسی اردبیل دو طبقه بالا و پایین که دارای گرما به قدیمی و وسایل قدیمی است
چنانچه به آشنایی با فرهنگ مردم اردبیل علاقهمندید، پیشنهاد میکنیم از موزه مردمشناسی اردبیل هم دیدن کنید. موزه مردمشناسی اردبیل در حمام آقا نقی یا حمام ظهیرالاسلام راهاندازی شده و یکی از دیدنی های اردبیل است. در این موزه، تلاش شده با بهرهگیری از بیش از 30 مجسمه انسانی، گوشهای از فرهنگ مردم این شهر همچون پوشش، آدابورسوم، خوراک و شیوه طبخ آن و تعدادی از آیینهای مهم مردم این منطقه به نمایش گذاشته شود. البته که معماری این نمونه از جاهای دیدنی اردبیل، تماشایی است. این حمام از سه بخش سربینه، گرمخانه و چالحوض تشکیل شده و قدمت سازه اولیه به دوره ایلخانی یعنی نیمه قرن 7 تا نیمه قرن 8 هجری قمری میرسد که توسط فردی بهنام ظهیرالاسلام ساخته شد. حمام در دوره قاجار بههمت آقا نقی مؤتمنالرعایا بازسازی شد و ازاینرو بهنام هر دو فرد شناخته میشود. ساعت بازدید از موزه مردمشناسی اردبیل (حمام آقا نقی): از ساعت 9 صبح تا 7 عصر قیمت بلیط موزه مردمشناسی اردبیل (حمام آقا نقی): 15 هزار تومان آدرس موزه مردمشناسی اردبیل (حمام آقا نقی): میدان عالیقاپو، ابتدای خیابان سعدی
موزه خوبی بود نفری ۱۵ تومن ورودی
ارزش دیدن رو داره
خیلی زیبا وزنده است
دیدن این موزه خالی از لطف نیست. وقت زیادی نمیگیره. بعد از بازدید بقعه شیخ صفی اینجا رو هم بازدید کنید.
موزه مردم شناسی اردبیل. حمام قدیمی قبل از سلسله صفوی
موزه مردمشناسی اردبیل در محل حمام آقانقی یا حمام ظهیرالاسلام برپا شده است که به دوره پیش از صفویه و نیمه دوم قرن هفتم هجری قمری تعلق دارد و از آثار ملی ایران و مکان های دیدنی اردبیل محسوب میشود. حمام آقانقی توسط فردی به نام «ظهیرالاسلام» و در دوره حاکمان ایلخانی احداث شد و در طول دو قرن از زمان ساخت، قسمتهای مختلفی به آن افزوده شدند. این حمام در دوران حکومت قاجاریان توسط «آقانقی موتمنالرعایا» خریداری شد و تحت مرمت و بازسازی قرار گرفت. در این موزه میتوان انواعی از مجسمه با پوشش محلی مردم اردبیل و آثار و دستنوشتههایی از تاریخ، فرهنگ و هویت این ناحیه از کشور را مشاهده کرد. موزه مردمشناسی اردبیل مکانی ایدهآل برای معرفی فرهنگ، آداب، رسوم، نوع زندگی، لباس و خوراک مردم اردبیل در کنار آیینهای مخصوص این منطقه است.
پیشنهاد میشه در سفر به اردبیل از این موزه هن دیدن بشه جالبه و با تاریخ و فرهنگ مردم اردبیل آشنا پیدا میکنید
👌👌👌👌 بسیار زیبا
موزه مردم شناسی اردبیل (موزه) در محله منصوریه اردبیل و بلوار سعدی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند مرکز جراحی سرپایی سینا، پیاده راه اسفریس (گذر فرهنگ و هنر اردبیل)، موزه باستان شناسی و بازار عالی قاپو اردبیل و همچنین رستوران شاه اسماعیل، عسل ثریائی، بستنی ممتاز حاج داود، حلوا فروشی ددوه رحمت و هتل حسین قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از موزههای خوب این منطقه میباشد.