©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

بوستان الغدیر

بوستان
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

پارک‌های پیشنهادی در نزدیکی بوستان الغدیر

امکانات نزدیک

4/1
(51)
رستوران

باز است

4/7
(12)
کافی‌شاپ

باز است

خودپرداز

شبانه‌روزی

5/0
(6)
پارکینگ

باز است

5/0
(2)
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با بوستان الغدیر

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی بوستان الغدیر

بوستان الغدیر (پارک) در محله رجایی شهر (گوهردشت) کرج و بلوار موذن واقع شده است. این پارک یکی از چهار بوستان در محله رجایی شهر (گوهردشت) کرج می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی برج دایموند و همچنین کبابخانه البرز، جگرکی برادران، کانون فرهنگی تربیتی استانی شهید فهمیده، دبیرستان دخترانه دوره اول و دوم شهید ثانی و املاک نافذ قرار گرفته است.

اطلاعات، تلفن و آدرس بوستان الغدیر

برای رفتن به بوستان الغدیر باید به در محله رجایی شهر (گوهردشت) شهر کرج بروید. استان البرز، کرج، بلوار موذن، بین رودکی و چهاردهم فاز 2 آدرس دقیق این پارک است. بوستان الغدیر از بهترین مکان‌های تفریحی محله رجایی شهر (گوهردشت) در شهر کرج است. فست فودها و رستوران‌های خوبی مانند رستوران حاج عباس (شعبه 1)، ساندویچ سید، رستوران سرآشپز، رستوران حاج عباس اصلی و فست فود سلف سرویس نامحدود فود هانتر در اطراف این پارک قرار دارند. مراکز تفریحی دیگری هم در محدوده بوستان الغدیر قرار دارند که می‌توان از میان آن‌ها به پارک ملی ایران کوچک، باغ فاتح و بوستان چمران اشاره کرد.

چطور به بوستان الغدیر برویم؟

برای رفتن به این پارک می‌توانید در جهت کاهش آلودگی هوا از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید. در نزدیکی بوستان الغدیر ایستگاه اتوبوس خ 13 قرار دارد. اگر می‌خواهید بهترین مسیر رسیدن به این پارک را پیدا کنید، از اپلیکیشن نشان کمک بگیرید. نقشه نشان اطلاعات خوب دیگری را هم به شما نمایش می‌دهد. مثلاً لوکیشن دقیق بوستان الغدیر روی نقشه را مشاهده کرده و مسیریابی پیاده، با دوچرخه، با اتوبوس یا مترو را پیدا کنید و نظر کاربران دیگر در مورد این مکان را بخوانید.

در اینجا تصاویر این پارک را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. آدرس دقیق و نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به بوستان الغدیر را هم در ادامه می‌بینید. یادتان باشد اگر به این پارک رفتید، حتماً در قسمت کامنت نظرتان را به اشتراک بگذارید.