neshan logo

اپلیکیشن نشـان

عکس باغ فاتح
عکس باغ فاتح
عکس باغ فاتح
عکس باغ فاتح
عکس باغ فاتح
thumbnail iconسایر عکس‌ها

باغ فاتح

4/6
194 رای
بوستان
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

پارک‌های پیشنهادی در نزدیکی باغ فاتح

امکانات نزدیک

3/9
(48)
رستوران

باز است

4/6
(14)
کافی‌شاپ

باز است

4/6
(194)
بوستان
5/0
(1)
پارکینگ

باز است

5/0
(1)
ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی باغ فاتح

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1405/03/23
    • گزارش نظر

    عالی

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1405/03/22
    • گزارش نظر

    یکی از بهترین نقاط کرج

  • م.باقری
    م.باقری
    1405/03/20
    • گزارش نظر

    بسیار زیبا و دنج هست

  • 𝑴𝒆𝒉𝒓𝒊𝒏𝒂
    𝑴𝒆𝒉𝒓𝒊𝒏𝒂
    1405/03/17
    • گزارش نظر

    پارک باغ فاتح یکی از دل‌نشین‌ترین فضای سبز کرجه جایی که درختای کهنسال، مسیرهای سرسبز و فضای آرامش‌بخشش طراوت و خاطره‌سازی رو داره. وسعت چشمگیر و محیط خانوادگیش پناهگاهی دلپذیر برای فرار از شلوغی شهر و لذت بردن از هوای تازه و زیبایی‌های طبیعت است😍🌈

    1 لایک
  • ماندانا
    ماندانا
    1405/03/12
    • گزارش نظر

    اصلا مکان مناسبی برای کنار خانواده بودن نیست

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1405/03/11
    • گزارش نظر

    خوب با صفا

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1405/03/04
    • گزارش نظر

    خوبه

  • saturn
    saturn
    1405/02/29
    • گزارش نظر

    باغ دوست داشتنی روح محمدصادق فاتح درآرامش یادش گرامی

    2 لایک
  • ramin_monsefi
    ramin_monsefi
    1405/02/29
    • گزارش نظر

    خیلی خاطرات خوبی در این پارک با دوستان قدیمی دارم. یکی از زیبا ترین بوستان های کرج. این پارک در هر ۴ فصل بسیار زیباست. عالی برای پیاده روی و ورزش.

    1 لایک
  • BehnaM
    BehnaM
    1405/02/26
    • گزارش نظر

    بهترین پارک کرج

تصاویر باغ فاتح

    • ۱ ماه پیش
      عکس باغ فاتح
    • ۶ ماه پیش
      عکس باغ فاتح
    • ۵ ماه پیش
      عکس باغ فاتح
    • ۲ ماه پیش
      عکس باغ فاتح
    • ۷ ماه پیش
      عکس باغ فاتح
    • ۴ ماه پیش
      عکس باغ فاتح
    • ۴ ماه پیش
      عکس باغ فاتح
    • ۲ ماه پیش
      عکس باغ فاتح
    • ۵ ماه پیش
      عکس باغ فاتح
    • ۷ ماه پیش
      عکس باغ فاتح

درباره‌ی باغ فاتح

باغ فاتح (پارک) در محله جهانشهر کرج و کرج جهانشهر، بلوار جمهوری واقع شده است. این پارک یکی از هشت بوستان در محله جهانشهر کرج می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی مهارتی حرکتی ایرانک و ماکت روستای ابیانه و همچنین پیتزا دی، باقلوای علی کیپا (جهانشهر)، مجموعه بین‌المللی تنیس جهانشهر، کافه دی و آتلیه عکاسی روبین قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این پارک یکی از پارک‌های خوب این منطقه می‌باشد.

اطلاعات، تلفن و آدرس بوستان باغ فاتح

بوستان باغ فاتح در شهر کرج، محله جهانشهر واقع شده است. اگر آدرس دقیق این پارک را بخواهید، استان البرز، کرج، کرج جهانشهر، بلوار جمهوری است. بوستان باغ فاتح از پرطرفدارترین مکان‌های تفریحی واقع در محله جهانشهر است. رستوران حاج عباس (شعبه 1)، فست فود سلف سرویس نامحدود فود هانتر، نوید پرو گوهردشت، ساندویچ سید و نوید پرو درختی از جمله فست فودها و رستوران‌های خوب در اطراف این پارک هستند. شما می‌توانید مراکز تفریحی دیگری مثل پارک ملی ایران کوچک، باغ فاتح و بوستان چمران را هم در محدوده بوستان باغ فاتح پیدا کنید.

چطور به بوستان باغ فاتح برویم؟

اگر می‌خواهید در کاهش آلودگی هوا موثر باشید، می‌توانید برای رفتن به این پارک از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید. ایستگاه اتوبوس سه راه رجایی شهر _ ش در نزدیکی بوستان باغ فاتح قرار دارد. برای دسترسی به این پارک، می‌توانید در ایستگاه مترو رجایی شهر پیاده شوید. اپلیکیشن نشان در انتخاب بهترین مسیر رسیدن به این پارک به شما کمک می‌کند. نقشه نشان اطلاعات خوب دیگری هم در اختیار شما قرار می‌دهد. مثلاً شما می‌توانید لوکیشن دقیق بوستان باغ فاتح روی نقشه را ببینید، مسیریابی پیاده، با دوچرخه، با اتوبوس یا مترو را پیدا کنید و از نظر کاربران دیگر در مورد این مکان باخبر شوید.

تصاویری که در زیر می‌بینید، مربوط به این پارک است. آدرس دقیق و نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به بوستان باغ فاتح را هم در ادامه می‌بینید. فراموش نکنید اگر به این پارک رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید.