نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس شربت سرای روزگار
عکس شربت سرای روزگار
عکس شربت سرای روزگار
عکس شربت سرای روزگار
عکس شربت سرای روزگار
thumbnail iconسایر عکس‌ها

شربت سرای روزگار

4/2
6 رای
کافی‌شاپ
۹ تا ۲۳:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۹ تا ۲۳:۳۰
  1. دوشنبه (امروز)۹ تا ۲۳:۳۰
  2. سه‌شنبه۹ تا ۲۳:۳۰
  3. چهارشنبه۹ تا ۲۳:۳۰
  4. پنجشنبه۹ تا ۲۳:۳۰
  5. جمعه۹ تا ۲۳:۳۰
  6. شنبه۹ تا ۲۳:۳۰
  7. یکشنبه۹ تا ۲۳:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

کافی‌شاپ‌های پیشنهادی در نزدیکی شربت سرای روزگار

امکانات نزدیک

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی شربت سرای روزگار

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1405/01/26
    • گزارش نظر

    شربت و قهوه هاشون عالیه

  • AmirHossein
    AmirHossein
    1403/08/27
    • گزارش نظر

    بسیار عالی بود.حتما یه بار برید

    عکس شربت سرای روزگار
    عکس شربت سرای روزگار
    عکس شربت سرای روزگار
  • حکیم
    حکیم
    1402/11/22
    • گزارش نظر

    از نظر کیفیت و قیمت متوسط بود و فضای زیبایی داشت.

    عکس شربت سرای روزگار
    عکس شربت سرای روزگار
    عکس شربت سرای روزگار
    1 لایک
  • سلطانی
    سلطانی
    1400/01/20
    • گزارش نظر

    کافی شاپ در جایی دنج و فضایی زیبا، پرسنل با اخلاق، کیفیت نوشیدنی و غذاهای مناسب.

  • غلامرضا
    غلامرضا
    1400/01/19
    • گزارش نظر

    شربت سرای روزگار خیلی دیر سفارشارو میارن و کند هستن و محیط دلنشین و خوبی داره وتنوع خوراکی هاش معمولیه

  • taghavi
    taghavi
    1400/01/01
    • گزارش نظر

    منوی متنوع و جدیدی داره دمنوش هایی که نمیشه جای دیگه ای پیداش کرد

تصاویر شربت سرای روزگار

    • ۱ سال پیش
      عکس شربت سرای روزگار
    • ۲ سال پیش
      عکس شربت سرای روزگار
    • ۲ سال پیش
      عکس شربت سرای روزگار
    • ۱ سال پیش
      عکس شربت سرای روزگار
    • ۱ سال پیش
      عکس شربت سرای روزگار
    • ۲ سال پیش
      عکس شربت سرای روزگار

درباره‌ی شربت سرای روزگار

شربت سرای روزگار (کافی‌شاپ) در محله نقش جهان اصفهان و خیابان بازار آهنگرها واقع شده است. این کافی‌شاپ یکی از هفتاد و سه کافی‌شاپ در محله نقش جهان اصفهان می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند موزه عصارخانه شاهی و بازار قیصریه و همچنین میدان نقش جهان، حوض میدان نقش جهان، چای سرای حاج میرزا، کافه رستوران خانه همدم السلطنه و سفره خانه سنتی عتیق الملک قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این کافی‌شاپ یکی از کافی‌شاپ‌های خوب این منطقه می‌باشد.

اطلاعات، تلفن و آدرس کافی شاپ شربت سرای روزگار

کافی شاپ شربت سرای روزگار در محله نقش جهان شهراصفهان قرار دارد. برای رسیدن به این کافی شاپ باید به آدرس دقیق استان اصفهان، اصفهان، نقش جهان، حافظ، بازار آهنگرها، سرای اسپادانا بروید. شما می‌توانید از طریق شماره تلفن 03132234370 با کافی شاپ شربت سرای روزگار تماس بگیرید. برای اینکه بیشتر با فضای کافی شاپ شربت سرای روزگار و منوی آن آشنا شوید، می‌توانید به وب‌سایت آن roozegarcafe.ir سری بزنید.

کافی شاپ شربت سرای روزگار یکی از کافی ‌شاپ‌های خوب در محله نقش جهان است. از جمله فست فودها، رستوران‌ها و کافی ‌شاپ‌های دیگر در اطراف این کافی شاپ می‌توانیم به رستوران شهرزاد، رستوران اکبر مشتی، رستوران شب نشین، فلافل 20 و بریانی شاد اشاره کنیم.

چطور به کافی شاپ شربت سرای روزگار برویم؟

اگر می‌خواهید با استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی به کافی شاپ شربت سرای روزگار بروید، خوب است بدانید که این مکان در نزدیکی ایستگاه اتوبوس مترو امام حسین قرار دارد. ایستگاه مترو امام حسین هم در نزدیکی این کافی شاپ قرار دارد. اپلیکیشن نشان در انتخاب بهترین مسیر برای رسیدن به کافی شاپ شربت سرای روزگار به شما کمک می‌کند. نشان، اطلاعات کاربردی دیگری هم در اختیار شما قرار می‌دهد. مثلاً آدرس دقیق، شماره تلفن، آدرس وب‌سایت و اینستاگرام، ساعت کاری، مسیریابی با اتوبوس یا مترو و نظر دیگر کاربران در مورد این کافی شاپ در اپلیکیشن نشان قابل مشاهده است.

ما در اینجا تصاویری از کافی شاپ شربت سرای روزگار و لیست ایستگاه‌های اطراف آن را برای شما قرار داده‌ایم. اگر به این کافی شاپ مراجعه کردید، حتماً نظر خودتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید.