info
عکس حمام تاریخی گپعکس حمام تاریخی گپ
category

حمام تاریخی گپ محله مرکز شهر، بندرعباس

مکان تاریخی

درباره‌ی حمام تاریخی گپ

حمام تاریخی گپ (مکان تاریخی) در محله مرکز شهر بندرعباس و خیابان امام موسی صدر شمالی، خبرنگار واقع شده است. این مکان یکی از دو مکان تاریخی در محله مرکز شهر بندرعباس می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند معبد هندوها، حمام گله‌داری و بازار بزرگ هرمزگان و همچنین تعمیرات موبایل آونگ، کلینیک دکتر اعتمادی فر، مجتمع تجاری زیتون، مسجد ناصری و هنرستان فنی و حرفه ای دخترانه آیت الله صدر قرار گرفته است.



نظرات کاربران در مورد حمام تاریخی گپ

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    آراد خان
    چهارشنبه 01 فروردین ماه 1403

    بد بد یه خرابه است تازه دارن می سازن نرید یه ستاره هم زیاده بدرد نمی خوره فقط یه دیوار که دارن میسازن

    3
  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    دوشنبه 12 تیر ماه 1402

    ساخت حمام‌های عمومی در دوران گذشته به دلیل نظافت مردم و دوری از امراض، اهمیت بالایی داشت. حمام گپ خرم آباد نیز از این امر مستثنی نبوده است. حمام گپ در شمار تماشایی‌ترین جاهای دیدنی خرم‌آباد قرار دارد. این حمام در سال ۱۳۷۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

    2
  • avatar
    پارسا نشان
    پنجشنبه 08 دی ماه 1401

    در زبان بندری گپ به معنای بزرگ است قدمت این حمام بزرگ به دوران قاجار باز می گردد.حمام گپ بزرگترین حمام شهر در دوره قاجاریه می باشد که تا اواخر دهه پنجاه ازآن استفاده می شده است . حمام ازدو قسمت زنانه و مردانه تشکیل شده و مصالح آن سنگ ، آجربا ملات ساروج ، گچ و دردهه اخیر سیمان بوده است .حمام گپ در دوره پهلوی دوم باراه اندازی لوله کشی شهری دربندرعباس به تاسیسات لوله کشی مجهز می شود و دربخش هایی ازآن از دوش استفاده می شده است . حمام بزرگ یا همان حمام گپ در بندر عباس، خیابان امام موسی صدر، نرسیده به چهار راه سازمان واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۶۴۹۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

    2
  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    چهارشنبه 04 مرداد ماه 1402

    حمام بزرگ که با نام حمام گپ نیز شناخته می‌شود، از جاذبه های گردشگری بندر عباس به شمار می‌آید و بزرگ‌ترین حمام شهر در دوره قاجار بوده است. از این حمام تا اواخر دهه پنجاه همچنان استفاده می‌شد. با دوقسمت مردانه و زنانه، مصالح بنا را سنگ و آجر به‌ همراه ملات ساروج، گچ و در دهه اخیر سیمان تشکیل می‌دهند. حمام گپ در دوره پهلوی دوم با راه‌اندازی لوله‌کشی شهری در بندر عباس به تاسیسات لوله‌کشی مجهز شد و در بخش‌هایی از آن از دوش استفاده می‌کردند. این اثر در تاریخ ۷ مهر ۱۳۸۱، با شماره ثبت ۶۴۹۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.

    1
  • avatar
    اللهم عجل لولیک الفرج
    پنجشنبه 13 مرداد ماه 1401

    ممنون که عکس گذاشتید

    1
  • avatar
    rukoamor
    یکشنبه 03 دی ماه 1402

    متاسفانه از بین رفته .و چیزی برای تماشا وجود نداده

  • avatar
    محمد نقدی
    دوشنبه 24 بهمن ماه 1401

    رها شده و متاسفانه پر از آشغال


سایر اماکن دیدنی و تاریخی که در محدوده حمام تاریخی گپ واقع شده‌اند:

  • عمارت کلاه فرنگی
    (4.2)
    بلوار امام خمینی، امام موسی صدر جنوبی
  • مسجد گله داری
    (4.6)
    پدران آسمانی، بلوار امام خمینی
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط کاربر نشان (شهریار سطح ۳ نشان) در تاریخ چهارشنبه 05 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی حمام تاریخی گپ اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: چهارشنبه 05 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد حمام تاریخی گپ در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه حمام تاریخی گپ ندارد.
    neshan logo