©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس دمپایی جعفر

دمپایی جعفر

فروشگاه کیف و کفش
۹:۳۰ تا ۲۳
Work Hour Iconساعت کاری: ۹:۳۰ تا ۲۳
  1. یکشنبه (امروز)۹:۳۰ تا ۲۳
  2. دوشنبه۹:۳۰ تا ۲۳
  3. سه‌شنبه۹:۳۰ تا ۲۳
  4. چهارشنبه۹:۳۰ تا ۲۳
  5. پنجشنبه۹:۳۰ تا ۲۳
  6. جمعه۹:۳۰ تا ۲۳
  7. شنبه۹:۳۰ تا ۲۳
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

3/9
(40)
رستوران
4/7
(27)
کافی‌شاپ

باز است

2/3
(3)
سرویس بهداشتی

شبانه‌روزی

3/7
(15)
بانک

بسته است

2/9
(9)
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با دمپایی جعفر

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر دمپایی جعفر

    • ۷ ماه پیش
      عکس دمپایی جعفر

    درباره‌ی دمپایی جعفر

    دمپایی جعفر (فروشگاه کیف و کفش) در محله گلشور مشهد و بلوار مفتح واقع شده است. این فروشگاه یکی از 120 فروشگاه کیف و کفش در محله گلشور مشهد می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی و بازار بزرگ فردوسی دو و همچنین بازار فردوسی یک، ساندویچ سرد صورتی، کترینگ دانا، پارکینگ طبقاتی بازار فردوسی (زیتون) و کوره شاه خراسان قرار گرفته است.

    شماره تلفن این فروشگاه 09153534109 است که هر اطلاعاتی در مورد این مکان بخواهید می‌توانید از طریق آن به دست بیاورید. فروشگاه‌های دیگری نیز مانند فروشگاه کیف قبولیان، فروشگاه کیف و کوله پشتی وردی و کیف خاص در محدوده این فروشگاه قرار دارند.

    چطور به فروشگاه دمپایی جعفر برویم؟

    شما با استفاده از مسیریاب نشان می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه دمپایی جعفر را انتخاب کنید. اگر برای در امان بودن از ترافیک و کمک به کاهش آلودگی هوا قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس ستایش 2 قرار دارد. شما می‌توانید برای مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو از اپلیکیشن نشان کمک بگیرید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

    درصورتیکه شما هم به فروشگاه دمپایی جعفر مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. می‌توانید در ادامه عکس‌هایی از این فروشگاه را ببینید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه دمپایی جعفر دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.