©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس انگشتر و نقره نگین
عکس انگشتر و نقره نگین
عکس انگشتر و نقره نگین

انگشتر و نقره نگین

فروشگاه نقره و بدلیجات
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

3/6
(38)
رستوران
4/7
(11)
کافی‌شاپ

به‌زودی بسته می‌شود

سرویس بهداشتی
3/0
(14)
پارکینگ

باز است

ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با انگشتر و نقره نگین

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر انگشتر و نقره نگین

    • ۳ ماه پیش
      عکس انگشتر و نقره نگین
    • ۳ ماه پیش
      عکس انگشتر و نقره نگین
    • ۳ ماه پیش
      عکس انگشتر و نقره نگین

درباره‌ی انگشتر و نقره نگین

انگشتر و نقره نگین (نقره فروشی) در تبریز و بزرگراه آزادگان واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند خانه تاریخی امیرفاطمی و سامان میدانی و همچنین مسجد ایریلی لیر، نرده سعید، میوه فروشی پناهی، مانتو کار وفایی و خدمات خودرویی علی قرار گرفته است.

از جمله فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، می‌توان به نقره فروشی روشنی، بدلیجات و ساعت یعقوب پناهی و پخش بدلیجات و ساعت مای زیور اشاره کرد.

چطور به فروشگاه انگشتر و نقره نگین برویم؟

با استفاده از مسیریاب نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه انگشتر و نقره نگین را انتخاب کنید. اگر برای در امان بودن از ترافیک و کمک به کاهش آلودگی هوا قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس بلوار منجم 116 قرار دارد. اپلیکیشن نشان در مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو به شما کمک می‌کند و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را با شما به اشتراک می‌گذارد.

درصورتیکه شما هم به فروشگاه انگشتر و نقره نگین مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. تصاویر مربوط به فروشگاه انگشتر و نقره نگین را از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.