دانلود اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان
مسیریابی، کنکاش، نشان ۳۶۰، رادیو نشان و...
مسیریابی، کنکاش، نشان ۳۶۰، رادیو نشان و...
قلعه قاجاری ابراهیم آباد خاوه قدمت قرن 7 و ۸ هجری قمری تا قاجار مسکونی بوده المان های موجود : مسجد، خانه ها، آب انبار، کوچه های سرپوشیده و باز، برج و بارو و حصار محصور یکی از زیباترین بخش هاش گچبری های داخل خونه هاست به قدری زیبا بود که بعد از گذر این همه سال هنوز دلبری میکنن .
قلعه ابراهیمآباد مربوط به دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان ورامین، بخش جوادآباد، روستای خاوه واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۹۸۸۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
قلعه ابراهیم آباد خاوه (مکانهای تاریخی) در استان تهران، شهرستان ورامین، بخش جواد آباد و جاده خاوه، عیسی معصومی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی امامزاده سلیم علیه السلام و حسینیه پنج تن آل عباء(ع) قرار گرفته است.