نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

نمایشگاه فرش و موکت بهزاد مهری

3/0
1 رای
فروشگاه فرش و موکت
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فرش‌فروشی‌ها و موکت‌فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی نمایشگاه فرش و موکت بهزاد مهری

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی نمایشگاه فرش و موکت بهزاد مهری

نمایشگاه فرش و موکت بهزاد مهری (فرش‌فروشی و موکت‌فروشی) در محله جوانشیر کرمانشاه و بلوار شهید مطهری، جوانشیر واقع شده است. این فروشگاه یکی از دوازده فروشگاه فرش و موکت در محله جوانشیر کرمانشاه می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند موزه دفاع مقدس کرمانشاه و بازار توپخانه و همچنین نان برنجی ممتاز سالاری، بازار سنتی و قدیمی توپخانه ، دفتر وکالت سید یزدان حسینی و مهران صیادی، فرش زاگرس و عسل و روغن حیوانی شیرزادی قرار گرفته است.

انبار فرش مهدی زاده ، تعمیرات فرش حسین نادری و موکت نوره از جمله فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه نمایشگاه فرش و موکت بهزاد مهری برویم؟

برای پیدا کردن بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه نمایشگاه فرش و موکت بهزاد مهری می‌توانید از مسیریاب نشان استفاده کنید. اگر قصد دارید برای کمک به کاهش آلودگی هوا از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این مکان در نزدیکی ایستگاه اتوبوس عشایر قرار دارد. می‌توانید مسیریابی پیاده و مسیر دقیق اتوبوس یا مترو را از روی اپلیکیشن نشان پیدا کنید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

درصورتیکه شما هم به فروشگاه نمایشگاه فرش و موکت بهزاد مهری مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه نمایشگاه فرش و موکت بهزاد مهری دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.