info
عکس مسجد امام زمان (ع)عکس مسجد امام زمان (ع)عکس مسجد امام زمان (ع)عکس مسجد امام زمان (ع)
category

مسجد امام زمان (ع) اصفهان

مسجد

درباره‌ی مسجد امام زمان (ع)

مسجد امام زمان (ع) (مسجد) در اصفهان و خیابان اوحدی، علی ابن سهل واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مرکز خرید صاحب ابن عباد و همچنین دبیرستان پسرانه صغیر اصفهانی، اداره آب و فاضلاب، منار باغ قوشخانه، مواد غذایی عدالت و ایستگاه اتوبوس پایانه باغ قوشخانه قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد مسجد امام زمان (ع)

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    مسافر
    پنجشنبه 17 فروردین ماه 1402

    مسجدی با ساخت قدیمی و مناره ای باستانی که مربوط به قرن 13 هجری می باشد

    2
  • avatar
    سید
    دوشنبه 20 دی ماه 1400

    مسجد صاحب الزمان عج یا باباسوخته اصفهان اين بنا تا اواخر قرن سيزدهم هجري در منتهي‌اليه شمالي محله جوباره در خارج شهر ـ كه اكنون جزو شهر شده ـ و كنار باغ قوشخانه واقع بوده كه اكنون از آن تنها تك مناري زيبا و باشكوه برجاي مانده است. از اين مسجد در منابع تاريخي با عنوان مسجد باباسوخته، مسجد عمر و مسجد سلطان ابوسعيد بهادرخان ياد كرده‌اند. اوژن فلاندن ـ سياح و نقاش فرانسوي كه در سال 1255 هجري از اصفهان بازديد كرده ـ از اين مسجد، نقاشي عالي و توصيفي جالب به يادگار گذاشته است: «مسجد كوچك زيبايي خودنمايي مي ‌كند كه گوهري است گرانبها در هنر معماري ايران. اين مسجد، باباسوخته ناميده مي ‌شود. نه تنها گنبد و مناره آن كاشي كاري شده، بلكه تمام سطوح آن از بالا تا پايين به همين طريق با كاشي مينايي پوشيده شده است. امروزه اين نما صدمه كلي ديده و آجرهاي زير كاشي ‌ها از هر سو نمايان شده است. با اين همه هنوز هم درخشش اين نماي درخشان به چشم مي ‌خورد. نقوش بزرگ ستاره‌اي شكلي به رنگ‌هاي سبز و سفيد بر زمينه لاجوردي گنبد نقش شده است. برفراز گنبد و در ميان حاشيه‌هاي آبي رنگ، كتيبه‌اي با حروف سفيد بر زمينه سبز، گنبد را دور مي ‌زند. مناره كه جلوه‌اي بي ‌نهايت دل‌انگيز دارد، با قد كشيده خود، سلسله‌اي از نقوش مارپيچ به رنگ‌هاي سبز و سفيد را كه بر سطح مينايي‌اش در هم پيچيده‌اند، به نمايش گذاشته است.» براساس تصوير ارايه شده از اين بنا، مسجد داراي صحن و ايواني با دو گلدسته كوتاه، گنبدخانه و مناره‌اي مرتفع بوده است. بدنه اصلي منار به صورت استوانه‌اي است كه به تدريج از قطر آن كاسته مي ‌شود و در بالا به مقرنس كاري زيبايي ختم مي ‌شود و بر بالاي آن نيز بخش استوانه‌اي كوچك تر قرار دارد. سطح مناره، با كاشي و خطوطي بنايي كه به صورت مارپيچ بالا مي ‌روند، تزيين شده است. پلكان مناره به طور مارپيچ از داخل منار بالا مي ‌رود. به نظر مي ‌رسد كه اين منار در اصل بر يك طرف مدخل ورودي مسجد قرار مي ‌گرفته و قرينه آن نيز در طرف ديگر مدخل مسجد وجود داشته است. با توجه به شيوه ساختماني و تزيينات كاشي و همچنين انتساب آن به سلطان ابوسعيد به نظر مي ‌رسد كه بناي مسجد مربوط به اواخر دوره ايلخاني باشد.

    1
  • avatar
    ﷽🇵🇸🇮🇷 یا علی 🇮🇷🇵🇸
    شنبه 28 آبان ماه 1401

    عالی

    1
  • avatar
    محسن رضایی
    سه شنبه 21 شهریور ماه 1402

    مسجد قدیمی و تاریخی امام زمان با حیاط بسیار بزرگ و باغچه داخل حیاط و مقابل درب ورود

  • avatar
    علی
    دوشنبه 16 مرداد ماه 1402

    خوشا سالهای کودکی و نوجوانی که در همسایگی این مسجد ساکن بودم.


سایر مسجدهای که در محدوده مسجد امام زمان (ع) واقع شده‌اند:

  • مسجد سار و تقی
    کمال، لت فر، بین سرطاوه و سغیر
  • مسجد کوثر
    سروش، شهید حسین بحری، توحید، بین توکلی و سنجری
  • مسجد و حسینیه 14 معصوم
    مدرس، شهید فرهنگ، هشتم
  • مسجد زعفرانی
    علامه مجلسی، صاحب ابن عباد، حمام زعفرانی
  • مسجد اسلامی
    مصلی، اسلامی، شهید امینی
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط کاربر نشان (شهریار سطح ۵ نشان) در تاریخ شنبه 19 اسفند ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مسجد امام زمان (ع) اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: شنبه 19 اسفند ماه 1402
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مسجد امام زمان (ع) در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مسجد امام زمان (ع) ندارد.
    neshan logo