info
عکس مرقد آیت الله شاه آبادی
category

مرقد آیت الله شاه آبادی محله هاشم آباد، ری

آرامگاه

درباره‌ی مرقد آیت الله شاه آبادی

مرقد آیت الله شاه آبادی (آرامگاه) در محله هاشم آباد ری و خیابان فدایی واقع شده است. این بنا یکی از دوازده آرامگاه در محله هاشم آباد ری می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی سرگرمی خانواده، حرم حضرت عبدالعظیم حسنی، بیمارستان آستان حضرت عبدالعظیم (ع)، آبنما ، موزه عبدالعظیم حسنی و بازار قدیم شهر ری و همچنین رستوران حرم حضرت عبدالعظیم (ع)، پارکینگ حرم شاه عبدالعظیم، مزار شهید حسین امیر عبداللهیان، درمانگاه دارالشفا کوثر و مسجد جامع ری قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این بنا یکی از آرامگاه‌های خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد مرقد آیت الله شاه آبادی

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    نقی علی پور
    پنجشنبه 28 مرداد ماه 1400

    امام برای درس آیت الله شاه آبادی ارزش و احترام زیادی قائل بودند و می فرمودند: «اگر آیت الله شاه آبادی هفتاد سال تدریس می‌کرد، من در محضرش حاضر می‌شدم، چون هر روز حرف تازه‌ای داشت» مرحوم آیت الله مطهری می‌گفت: من هرگز از امام نشنیدم که اسم مرحوم شاه آبادی را بیاورند و دنباله اش « روحی فداه» را نگویند. امام خمینی فرمودند: «من در عمر خود، روحی لطیف‌تر از روح مرحوم شاه آبادی ندیدم.» و سپس ادامه دادند که: « ایشان، صرف نظر از چنین فقاهت، فلسفه، عرفان که کم نظیر بودند در سیاست نیز کم نظیر بودند.»

    1
  • avatar
    حسین ۱۳۶۴
    دوشنبه 09 اسفند ماه 1400

    محمدعلی بیدآبادی اصفهانی (شاه‌آبادی) در سال ۱۲۹۲ق (۱۲۵۱ش) در محلهٔ حسین‌آباد اصفهان به دنیا آمد. وی پس از تحصیلات مقدماتی و سطح و فراگیری عرفان نظری و فلسفه نزد میرزا هاشم اشکوری، به نجف رفت و مدت هفت سال شاگرد آخوند خراسانی و میرزا محمدتقی شیرازی بود و از این دو تن و سه تن از مراجع دیگر اجازهٔ اجتهاد گرفت.[۳] از سال ۱۳۳۰ تا ۱۳۴۷ق در تهران اقامت گزید و در این مدت به تدریس و امامت جماعت اشتغال داشت. همچنین در این دوران با سید حسن مدرس رابطهٔ نزدیکی داشت. در ماه‌های آخر اقامت در تهران، در اعتراض به حرکت‌های رضاشاه در حرم عبدالعظیم حسنی متحصن شد و پس از آن به درخواست آیت الله حائری یزدی به قم عزیمت کرد و در آنجا به تدریس فقه و اصول و عرفان پرداخت. از شاخص‌ترین شاگردان وی در این زمان امام خمینی وسیدمحمدکاظم شریعتمداری بود که به مدت هفت سال متون عرفان نظری را نزد وی فراگرفت. در سال ۱۳۵۴ق دوباره راهی تهران شد و در آنجا به تدریس و اقامهٔ نماز جماعت پرداخت.تلاش‌های وی در تهران، موجب زمینه‌سازی دیگر فعالیت‌ها و حرکت‌هایی شد که توسط روشنفکران مذهبی پس از شهریور ۱۳۲۰ ادامه یافت. وی علاوه بر علم فقه و اصول، بر ریاضیات و علوم غریبه و بنا به قولی زبان فرانسه نیز مسلط بود

    1
  • avatar
    abolfazl
    شنبه 31 شهریور ماه 1403

    محمدعلی بیدآبادی اصفهانی مشهور به شاه‌آبادی (زاده ۱۲۵۱ در اصفهان – درگذشته ۳ آذر ۱۳۲۸ در تهران)،عارف و مجتهد شیعی بود. وی به فیلسوف فطرت نیز شهره بود. او فرزند محمدجواد حسین‌آبادی اصفهانی، (مشهور به بیدآبادی) بود و جواد، محمد، مهدی، حسین، حسن، عبدالله، عباس، روح‌الله، نصرالله و نورالله فرزندان وی‌اند.


سایر آرامگاه‌های که در محدوده مرقد آیت الله شاه آبادی واقع شده‌اند:

  • مزار مرحوم حاج محمد علامه
    مدرس، نعیمی، بازار
  • مزار حجت الاسلام محمد محمدی ری شهری
    مدرس، نعیمی، بازار
  • مزار آیت الله ضیاءآبادی
    (5.0)
    دانش پور، رئوف، نعیمی
  • آرامگاه خانوادگی سید محمد طباطبائی
    (5.0)
    فدائیان اسلام، قدمی، مختار خان
  • مرقد شیخ ابوالفتوح رازی
    (5.0)
    فدایی
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط نوید (شهریار سطح ۵ نشان) در تاریخ دوشنبه 02 مهر ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مرقد آیت الله شاه آبادی اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: دوشنبه 02 مهر ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مرقد آیت الله شاه آبادی در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مرقد آیت الله شاه آبادی ندارد.
    neshan logo