info
عکس خانه ماپارعکس خانه ماپارعکس خانه ماپارعکس خانه ماپار
category

خانه ماپار محله نادری، اهواز

مکان دیدنی

درباره‌ی خانه ماپار

منزل ماپار مربوط به دوره پهلوی اول است و در اهواز، خیابان نادری، خیابان خوانساری، پ ۵۵۱ واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ آذر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۲۲۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است. این خانه تاریخی در ۲ طبقه بوده و شامل زیرزمین و یک طبقه هم‌کف و اتاقی در بالا است.
منبع: ویکی‌پدیا

خانه ماپار (مکان دیدنی) در محله نادری اهواز و خیابان شهید خوانساری واقع شده است. این مکان یکی از سه مکان دیدنی در محله نادری اهواز می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند خانه بازی نی نی لوس، هتل قو اهواز، موزه هنر های معاصر اهواز و بازار امام خمینی و همچنین شهر کتاب، مرکز پزشکی جهاد دانشگاهی خوزستان، نمایندگی بیمه سامان کریم زاده، شرکت خدمات پرستاری و نظافتی در منزل نگهداری و رستوران سنتی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از مکان‌های دیدنی خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد خانه ماپار

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    داریوش
    دوشنبه 18 دی ماه 1402

    خانه ماپار از یادگارهای دوره‌ پهلوی اول محسوب می‌شود و محل زندگی عبدالمجید ماپار، از تجار خوزستان بوده است. او در اواخر دوره قاجار در این خانه ساکن شد و در اوایل دوره پهلوی، تغییراتی در بنای آن به‌وجود آورد. در این کار، ماپار از یکی از بهترین معماری‌های دوره پهلوی بهره جست. بعد از فوت ماپار، خانه وی توسط دولت پهلوی توقیف شد و بعد از انقلاب اسلامی، سازمان میراث فرهنگی، آن را در اختیار گرفت. 

    12
  • avatar
    مسافر
    دوشنبه 14 فروردین ماه 1402

    خانه ماپار یکی از خانه‌های قدیمی اهواز است. این خانه در فاصله کمی تا رودخانه کارون و در خیابان خوانساری قرار دارد. در گذشته این خانه جزو خانه‌های مسکونی بوده و زندگی خوش و خرمی در آن جریان داشته است. متأسفانه با گذر تاریخ انسان به خاک تبدیل شد و املاک آن نیز به تصاحب مادر طبیعت درآمد. خوشبختانه این خانه تاریخی و زیبا را از چنگال طبیعت نجات دادند و به‌صورت کامل بازسازی کردند. در حال حاضر این خانه تاریخی بخشی از تاریخ ما را روایت می‌کند. خانه ماپار حیاطی دلباز دارد که یادآور دوران خوش ما در خانه مادربزرگمان است. قدمت این خانه به دوران پهلوی اول باز می‌گردد و خاطرات تلخ و شیرین بسیاری را در دل سنگی خود نگه داشته است.

    12
  • avatar
    🌟اُمــیــد🌟
    چهارشنبه 23 اسفند ماه 1402

    دلنشین است...

    8
  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    شنبه 12 فروردین ماه 1402

    مربوط به دوره پهلوی اول است و در اهواز، خیابان نادری، خیابان خوانساری، پ ۵۵۱ واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ آذر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۲۲۶ به‌عنوان یک ی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.این خانه تاریخی در ۲ طبقه بوده و شامل زیرزمین و یک طبقه هم‌کف و اتاقی در بالا است. مجموعه تاریخی، فرهنگی و گردشگری پس از واگذاری به بخش خصوصی در بهمن ماه ۱۳۹۵  توسط صندوق احیا تبدیل به محلی برای برگزاری برنامه های فرهنگی ازجمله، رویدادهای گردشگری، کارگاه های علمی، رونمایی کتاب و ... بوده است. بخش‌های مختلف مجموعه گردشگری تاریخی ماپار دارای نگارخانه برای نمایش و فروش آثار هنری است. همچنین یک عکاسخانه در این مجموعه وجود دارد تا بازدیدکنندگان با لباس‌های محلی خوزستان و سایر اقوام ایرانی عکس گرفته و به یادگار داشته باشند. شربت‌خانه ماپار نیز با هدف پذیرایی از مهمانان و عرضهٔ نوشیدنی های محلی ازجمله "مای لقاح" (نوعی از عرقیجات به عمل آمده از لقاحِ درخت نخل) و از نوشیدنی‌های بومی و محلی خوزستان راه اندازی شده است. کارگاه صنایع دستی، مرکز گردشگری کودک (بامک)، مرکز راهنمایان گردشگری نیز از دیگر واحدهای فعال در این مجموعه تاریخی گردشگری هستند. اجرای موسیقی سنتی در ساعاتی از روز نیز یکی دیگر از برنامه‌های مجموعه خانه تاریخی ماپار اهواز است. یکی از ویژگی های این مجموعه فرهنگی، نخل خمیدهٔ این خانه است که تبدیل به جاذبه‌ای برای گردشگران شده است.  این نخل، سوژهٔ یک فیلم مستند کوتاه با موضوع محیط زیست به نام "قهر نخل" نیز شد.

    8
  • avatar
    مارکو پولو
    پنجشنبه 24 فروردین ماه 1402

    خانه ماپار عالیه

    7
  • avatar
    کاربر حذف شده
    سه شنبه 26 اردیبهشت ماه 1402

    با سلام خانه ماپار اهواز جزو اثار ملی و فرهنگی و حتی توریستی اهواز و خوزستان و کشــور ایران است که دارای فضای خیلی بزرگ و با امکانات کامل است اینجا در فصول مختلف سال استفاده های متفاوتی دارد مثلا نمایشگاه اثار دستی مثل کوزه و غیره و در فصول دیگـــر سال از این محل بعنوان محل نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی مختلف میباشد حتی گاهی بعنوان محل مسابقات دانشجویی انتخاب میشود و کلا میشه گفت این محل بعنوان آچار فرانسه هستش و خیلی کارایی و کاربرد دارد

    4
  • avatar
    صادق
    جمعه 28 بهمن ماه 1401

    متاسفانه به بافت تاریخی اهواز توجه لازم صورت نگرفته، ولی خانه ماپار با توجه به مدیریت بخش خصوصی جزو بناهای جذاب می باشد. از مدیریت خانه ماپار کمال تشکر را دارم

    4
  • avatar
    رفیق نشان
    یکشنبه 20 فروردین ماه 1402

    یه مکان فوق العاده زیباست حتما اگه اهواز اومدین برین

    3
  • avatar
    علیجو
    پنجشنبه 25 اسفند ماه 1401

    واقعا با صفا ♥️ نیروی‌های با تجربه و محترم حتما سر بزنید 🙏🏼🌹 مخصوصا صبحانه رو 😍♥️

    3
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 06 مرداد ماه 1401

    خانه ماپار هواز یک مجموعه است که در داخل آن امکانات فرهنگی و تفریحی فراوانی وجود دارد و هر سلیقه‌ای را جذب می‌کند. این بنا که جزو آثار ملی فرهنگی ایران است، مکانی برای برگزاری رویدادهای مختلف شده است. بسیاری از رویدادهای فرهنگی مانند رونمایی از کتاب در اهواز، در این مکان برگزار می‌شود. همچنین در اوقاتی از سال، محل برگزاری نمایشگاه‌های عکاسی نیز هست. گاهی نمایش‌های تئاتری نیز به صورت زنده در این مجموعه برگزار می‌شود. حتی اگر علاقمند به صنایع دستی نیز باشید، می‌توانید در آنجا بسیاری از صنایع دستی مردمان جنوب کشور و شهرهای مختلف استان خوزستان (مانند گلدان‌های سفالی، زنبیل، طبق و غیره) را خریداری کنید. در گوشه‌ای از این مکان فرهنگی و تفریحی، رستوران نیز وجود دارد و افرادی که علاقمند به بازدید از این عمارت هستند، می‌‌توانند از غذاهای خوشمزه این مکان و آرامشی که سایه درخت‌های آن به گردشگران می‌دهند، لذت ببرند. در این رستوران هم می‌توانید از فضای بسته استفاده کنید و هم در طبقه بالای این عمارت، در فضای باز رستوران خانه ماپار اهواز غذای خود را میل کنید. اخیرا در این مجموعه شربت‌خانه‌ای نیز افتتاح شده است. اگر از این مجموعه دیدن کردید، نوشیدنی‌های محلی استان خوزستان را نیز تجربه کنید.

    3
  • avatar
    علی تنکابنی
    جمعه 13 اسفند ماه 1400

    منزل ماپار مربوط به دوره پهلوی اول است و در اهواز، خیابان نادری، خیابان خوانساری، پ ۵۵۱ واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ آذر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۲۲۶ به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌ است.  این خانه تاریخی در ۲ طبقه بوده و شامل زیرزمین و یک طبقه هم‌کف و اتاقی در بالا است. مجموعه تاریخی، فرهنگی و گردشگری پس از واگذاری به بخش خصوصی در بهمن ماه ۱۳۹۵ توسط صندوق احیا تبدیل به محلی برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی از جمله، رویدادهای گردشگری، کارگاه‌ های علمی، رونمایی کتاب و … بوده‌ است. یکی از ویژگی‌ های این مجموعه فرهنگی، نخل خمیدهٔ این خانه است که تبدیل به جاذبه‌ای برای گردشگران شده‌است.  این نخل، سوژهٔ یک فیلم مستند کوتاه با موضوع محیط زیست به نام «قهر نخل» نیز شد مجموعه گردشگری تاریخی ماپار دارای نگارخانه برای نمایش و فروش آثار هنری است. همچنین یک عکاسخانه در این مجموعه وجود دارد تا بازدیدکنندگان با لباس‌های محلی خوزستان و سایر اقوام ایرانی عکس گرفته و به یادگار داشته باشند.

    3
  • avatar
    tabatabaii.hamid5
    یکشنبه 01 فروردین ماه 1400

    خانه ماپار دارای مکانی باصفا و زیبایی می باشد که از کیفیت غذایی خوبی برخورداره ولی خدمات و سرویس دهی آن مناسب نبوده و نتواسته آن را چنان که باید مدیریت نماید

    3
  • avatar
    habibi
    دوشنبه 13 فروردین ماه 1403

    عالی بود فضای سنتی و زیبا

    2
  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    شنبه 16 دی ماه 1402

    خانه‌ای قدیمی با یک حیاط که دور تا دور آن را درهای قدیمی و شیشه‌های رنگارنگ پوشانده است. در وسط حیاط یک حوض با یک درخت نخل چندین ساله از دوره پهلوی دیده می‌شود. بازدید از این خانه نوستالژی بسیار دوستداشتنی است

    2
  • avatar
    پارسا نشان
    سه شنبه 08 آذر ماه 1401

    خانه‌ ماپار یکی از خانه‌های قدیمی اهواز است که به فاصله‌ اندکی از رودخانه‌ کارون در خیابان خوانساری قرار دارد. به‌نظر می‌رسد خانه ماپار از موریانه و رطوبت سالیان، جان سالم به‌در برده است. دیگر می‌شود میان آجرهای قدیمی‌اش، در کنار حوض آبی و گلدان‌های سفالی نشست و شربتی نوش جان کرد. می‌شود صبحانه را کنار درخت گل‌کاغذی صورتی میل کرد و به سال‌ها و دهه‌هایی اندیشید که بر این خانه گذشته است. خانه ماپار از یادگارهای دوره‌ پهلوی اول محسوب می‌شود و محل زندگی عبدالمجید ماپار، از تجار خوزستان بوده است. او در اواخر دوره قاجار در این خانه ساکن شد و در اوایل دوره پهلوی، تغییراتی در بنای آن به‌وجود آورد. در این کار، ماپار از یکی از بهترین معماری‌های دوره پهلوی بهره جست. بعد از فوت ماپار، خانه وی توسط دولت پهلوی توقیف شد و بعد از انقلاب اسلامی، سازمان میراث فرهنگی، آن را در اختیار گرفت. خانه ماپار در پنجم آذر ماه سال ۱۳۸۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید. از سال ۱۳۸۶ انجمن دوستداران ادبی حافظ و کتابخانه حافظ در این خانه جای گرفتند. طی این‌ سال‌ها مرمت خاصی روی این بنا انجام نشد و خانه از موریانه، شوره و رطوبت آسیب‌ها دید.

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 24 دی ماه 1401

    مکان عالی بودواقعا حس خوبی به ادم دس میده ولی متاسفانه کیفیت غذااصلاخوب نیس وقیمت های خیییلی بالایی داره

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 25 اردیبهشت ماه 1401

    قیمت هاش بالاست ولی مکان قدیمی هست

    2
  • avatar
    "رهام
    یکشنبه 21 دی ماه 1399

    منوی متنوعی نداره معمولا شربت داره

    2
  • avatar
    mona.secret
    یکشنبه 09 خرداد ماه 1400

    محیط مناسبی ندارد و مدیریت ضعیف است و برخورد و سرویس مناسب نیست

    2
  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    سه شنبه 04 مهر ماه 1402

    حیاطی کهن‌سال با درهای قدیمی و شیشه‌های رنگی و دیوارهای آجرپوش در دورتادور، درخت نخلی خمیده، حوض آبی مصفا و گلدان‌های سفالی دل‌انگیز؛ اینجا خانه‌ ماپار است. روزگاری ‌زندگی با همه‌ خوب و بدش در این خانه جریان داشت. این بنا شاهد گذر تاریخ بوده و در دل هر سنگ و آجر آن خاطره‌ای نهفته است. با قدمتی که به اوایل دوره پهلوی بازمی‌گردد، اکنون خانه‌ ماپار بازسازی شده است و بخش‌های گوناگونی از قبیل شربت‌خانه، عکاس‌خانه و... در آن جای گرفته‌اند. این مجموعه دوست‌داشتنی به‌عنوان یکی از جاهای دیدنی اهواز، در تمام طول سال میزبان اهالی شهر و گردشگران است. خانه‌ ماپار یکی از خانه‌های قدیمی اهواز است که به فاصله‌ اندکی از رودخانه‌ کارون در خیابان خوانساری قرار دارد. به‌نظر می‌رسد خانه ماپار از موریانه و رطوبت سالیان، جان سالم به‌در برده است. دیگر می‌شود میان آجرهای قدیمی‌اش، در کنار حوض آبی و گلدان‌های سفالی نشست و شربتی نوش جان کرد. می‌شود صبحانه را کنار درخت گل‌کاغذی صورتی میل کرد و به سال‌ها و دهه‌هایی اندیشید که بر این خانه گذشته است. خانه ماپار از یادگارهای دوره‌ پهلوی اول محسوب می‌شود و محل زندگی عبدالمجید ماپار، از تجار خوزستان بوده است. او در اواخر دوره قاجار در این خانه ساکن شد و در اوایل دوره پهلوی، تغییراتی در بنای آن به‌وجود آورد. در این کار، ماپار از یکی از بهترین معماری‌های دوره پهلوی بهره جست. بعد از فوت ماپار، خانه وی توسط دولت پهلوی توقیف شد و بعد از انقلاب اسلامی، سازمان میراث فرهنگی، آن را در اختیار گرفت. خانه ماپار در پنجم آذر ماه سال ۱۳۸۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید. از سال ۱۳۸۶ انجمن دوستداران ادبی حافظ و کتابخانه حافظ در این خانه جای گرفتند. طی این‌ سال‌ها مرمت خاصی روی این بنا انجام نشد و خانه از موریانه، شوره و رطوبت آسیب‌ها دید.در سال ۱۳۹۵، خانه ماپار به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار شد و بازسازی خانه با نظارت سازمان میراث فرهنگی آغاز شد. هم‌اکنون خانه‌ ماپار مرمت و سیستم برق و آب آن تعویض و بازسازی شده است.

    1
  • avatar
    اشکان پورعلی
    سه شنبه 05 اردیبهشت ماه 1402

    واقعا عالی

    1
  • avatar
    Shoko
    دوشنبه 02 آبان ماه 1401

    چه زیبا

    1
  • avatar
    THOMAS SHELBY
    یکشنبه 30 مرداد ماه 1401

    اینجا من فقط ۱ بار رفتم و واقعا زیبا بود وقتی رفتم اونجا یاد فیلم مادر افتادم❤😘👍🏼👩🏻‍🍼

    1
  • avatar
    حسین ۱۳۶۴
    پنجشنبه 13 مرداد ماه 1401

    زیبا

    1
  • avatar
    BZ.MO
    پنجشنبه 01 اردیبهشت ماه 1401

    فضای سنتی مناسب

    1
  • avatar
    power
    شنبه 09 بهمن ماه 1400

    مکانی جذاب و زیبا، فقط قیمت نوشیدنی و خوراکی هاش بالاس

    1
  • avatar
    Alireza.Ahvaz
    شنبه 02 بهمن ماه 1400

    عالیه

    1
  • avatar
    محمد قائدی
    دوشنبه 28 آذر ماه 1401

    دیدنیه

    1
  • avatar
    taghvielnaz
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    فضای سنتی و بینظیر با معماری زیبایدوره پهلوی که به یک کافه خوب تبدیل شده با رضایت اکثر نظرات

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 09 مرداد ماه 1402

    مربوط به دوره پهلوی اول است و در اهواز، خیابان نادری، خیابان خوانساری، پ ۵۵۱ واقع شده و این اثر در تاریخ ۵ آذر ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۴۲۲۶ به‌عنوان یک ی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.این خانه تاریخی در ۲ طبقه بوده و شامل زیرزمین و یک طبقه هم‌کف و اتاقی در بالا است. مجموعه تاریخی، فرهنگی و گردشگری پس از واگذاری به بخش خصوصی در بهمن ماه ۱۳۹۵  توسط صندوق احیا تبدیل به محلی برای برگزاری برنامه های فرهنگی ازجمله، رویدادهای گردشگری، کارگاه های علمی، رونمایی کتاب و ... بوده است. بخش‌های مختلف مجموعه گردشگری تاریخی ماپار دارای نگارخانه برای نمایش و فروش آثار هنری است. همچنین یک عکاسخانه در این مجموعه وجود دارد تا بازدیدکنندگان با لباس‌های محلی خوزستان و سایر اقوام ایرانی عکس گرفته و به یادگار داشته باشند. شربت‌خانه ماپار نیز با هدف پذیرایی از مهمانان و عرضهٔ نوشیدنی های محلی ازجمله "مای لقاح" (نوعی از عرقیجات به عمل آمده از لقاحِ درخت نخل) و از نوشیدنی‌های بومی و محلی خوزستان راه اندازی شده است. کارگاه صنایع دستی، مرکز گردشگری کودک (بامک)، مرکز راهنمایان گردشگری نیز از دیگر واحدهای فعال در این مجموعه تاریخی گردشگری هستند. اجرای موسیقی سنتی در ساعاتی از روز نیز یکی دیگر از برنامه‌های مجموعه خانه تاریخی ماپار اهواز است. یکی از ویژگی های این مجموعه فرهنگی، نخل خمیدهٔ این خانه است که تبدیل به جاذبه‌ای برای گردشگران شده است.  این نخل، سوژهٔ یک فیلم مستند کوتاه با موضوع محیط زیست به نام "قهر نخل" نیز شد.

  • avatar
    @min night wolf
    دوشنبه 19 تیر ماه 1402

    حتما برید ببینید

  • avatar
    💫.H.⭐RASHIDI🌟💫
    سه شنبه 16 خرداد ماه 1402

    با اینکه اهوازم و عاشق اماکن تاریخی ام اما هنوز فرصت نکردم برم نظرات دوستانوخوندم دو موضوع باعث تاسف شد. یکی که از همه مهمترم هست عدم رسیدگی به این بنای تاریخی و باارزش که مورد هجوم موریانه شده و از نم و رطوبت هم در امان نیست خواستم از مسئولان محترم میراث فرهنگی سوال کنم در اهواز چند تا مکان مثل خانه ماپار وجود داره؟ اگر خدای نکرده اتفاقی برای این مکان با قدمت بیفته،چه جوابی برای مردم دارید پس ملتمسانه ازتون تقاضا دارم،اگر نسبت به شهرتون،عِرق دارید،که قطعا همینطوره،لطفا دست بکار بشید و این نواقصی که اشاره شد و ظاهرا شاید مهم نباشه،اما اگر خدای نکرده بی توجهی بشه جبران ناپذیره(مثل هجوم موریانه ها)و باور کنید موریانه زدایی هزینه آنچنانی نداره که بعدا بهانه تراشی بشه که فلان ارگان بودجه نداد و...با دعوت از یک شرکت تضمینی معتبر در سمپاشی میشه ریشه کن کرد موریانه ها رو. و دوم نارضایتی بازدیدکنندگان از مدیریت بود که دیگه امیدوارم تا الان درست شده باشه و کسی ناراضی و دلخور از خانه ماپار برنگرده. تندرستی و شادابی شما عزیزان آرزوی من است. فدای همتون🙏❤🌹

  • avatar
    علیرضا لویمی
    جمعه 07 بهمن ماه 1401

    خوش منظر وتاریخی

  • avatar
    🌿محمدرضا🌿
    یکشنبه 02 بهمن ماه 1401

    عالی و مناسب و واقعا جای خلوت و ارامش بخشی هست


سایر مکان‌های دیدنی که در محدوده خانه ماپار واقع شده‌اند:

  • هتل قو اهواز
    (4.4)
    بلوار ساحلی شرقی، هتل قو
  • پل سفید
    (4.8)
    پل سفید، بعد از خیابان 24 متری
  • کاروانسرای معین التجار
    (4.1)
    آزادگان، کیوان
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط Fahim (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ دوشنبه 03 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی خانه ماپار اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: دوشنبه 03 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد خانه ماپار در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه خانه ماپار ندارد.
    location استان خوزستان، اهواز، سلمان فارسی(نادری)، شهید خوانساری، بین کافی و شهید قاسم جهانیان
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری خانه ماپار

    شنبه 07:00 تا 23:00
    یک‌شنبه 07:00 تا 23:00
    دوشنبه 07:00 تا 23:00
    سه‌شنبه 07:00 تا 23:00
    چهارشنبه 07:00 تا 23:00
    پنج‌شنبه 07:00 تا 23:00
    جمعه 07:00 تا 23:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo