
شمال
نمایش موقعیت منباز است
متاسفانه ایشان بسیار بد رفتار هستند بنده با احترام وارد مغازه شدم ازشون خواستم عینکم را تعمیر کنند عینکی که به دلیل کم بینایی بهش نیاز داشتم ولی متاسفانه ایشون گفتند دستگاه دارم ولی واست درست نمی کنم چون از من نخریدی و جای دیگه گرفتی و مشتری من نبودی و منم کار بیرون و دست نمیزنم، گفتم شخصی که واسم درست کردن نیست و من به این کار نیاز دارم لطف کنید انجام بدید، ماهم مشتری میشیم، متاسفانه انجام نداد و من هم با ناراحتی از مغازشون اومدم بیرون، ظاهرم فقط به فکر منفعت شه.خیلی اسرار کردم دلمو شکست. و به یک معلول رحم نکرد
متاسفانه ایشان بسیار بد رفتار هستند بنده با احترام وارد مغازه شدم ازشون خواستم عینکم را تعمیر کنند عینکی که به دلیل کم بینایی بهش نیاز داشتم ولی متاسفانه ایشون گفتند دستگاه دارم ولی واست درست نمی کنم چون از من نخریدی و جای دیگه گرفتی و مشتری من نبودی و منم کار بیرون و دست نمیزنم، گفتم شخصی که واسم درست کردن نیست و من به این کار نیاز دارم لطف کنید انجام بدید، ماهم مشتری میشیم، متاسفانه انجام نداد و من هم با ناراحتی از مغازشون اومدم بیرون، ظاهرم فقط به فکر منفعت شه.خیلی اسرار کردم دلمو شکست.
عینک آفتاب (فروشگاه عینک آفتابی و طبی) در محله آب انبار نو ساری و خیابان قارن واقع شده است. این فروشگاه یکی از شش عینک فروشی در محله آب انبار نو ساری میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند خانه بازی آیدا، میدان و برج ساعت، خانه تاریخی فاضلی و پاساژ الهیه و همچنین خانه تاریخی کلبادی، مسجد مصطفی خان، موزه تاریخ شهر ساری، کافی شاپ تلکا و گالری فامیلی گلد قرار گرفته است.