info
عکس مسجد قطبیهعکس مسجد قطبیهعکس مسجد قطبیه
category

مسجد قطبیه اصفهان

مسجد

درباره‌ی مسجد قطبیه

مسجد قطبیه (مسجد) در اصفهان و خیابان طالقانی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پاساژ الماس و همچنین فست فود نیکشان، گروه حفاطتی ایمن، نمایندگی فروش و تعمیر تلفن پاناسونیک نادری، پیتزا آذر و دوربین مداربسته اصفهان ایمن شاپ قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد مسجد قطبیه

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    سید
    پنجشنبه 16 دی ماه 1400

    مسجد قطبیه (حسینیه خلجا) مربوط به دوره صفوی است و در اصفهان، خیابان طالقانی، نرسیده به چهارراه شهید حجاریان واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۱۰۲۲۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. ملااسدالله فرادنبه‌ای و محمدباقر فشارکی از افراد مشهور اصفهانی بودند که در این مسجد امامت کردند. سر در مسجد قطبیه مربوط به سدهٔ ۱۰ ه‍.ق است و در اصفهان، کاخ گنجینه چهل ستون واقع شده و به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. مسجد قطبيه اصفهان اين بنا در محله چهار سوي اصفهان، مجاور خيابان امام واقع شده و به فتواي كتيبه تاريخي سردر آن، در زمان شاه تهماسب صفوي ـ 950 هـ. ق ـ توسط قطب‌الدين علي باب الدشتي بنا شده و داراي سردر نفيس كاشي كاري، صحن، ايوان، شبستان و گنبدخانه است. به هنگام احداث خيابان امام، سر در نفيس مسجد در معرض ويراني قرار گرفت كه در سال 1320 هـ . ق، پوشش تزييني سردر پياده شد و بر روي سردر جديدي كه در ضلع جنوبي باغ چهل ستون ساخته شده بود، نصب گرديد. بخش‌هاي ديگر مسجد نيز مورد تعمير و بازسازي قرار گرفته است. سردر مزبور داراي كاشي كاري معرق نفيس مربوط به اوايل دوره صفوي است كه علاوه بر نقوش تزييني زيبا داراي دو كتيبه نسبتاً بلند است. كتيبه اصلي به خط ثلث با كاشي سفيد معرق بر زمينه لاجوردي است. در قسمت فوقاني جبهه مقابل اين سردر، در اطراف يك صفحه كاشي كاري كه با كاشي معرق، شكل دو طاووس را نقش كرده‌اند و به خط ثلث، صلوات بر دوازده امام و در اطراف مدخل سردر به خط نستعليق، اشعاري را نوشته‌اند. از در ورودي مسجد قطبيه در دالان آن، دري به شبستان گنبددار آن كه داراي چهار صفه است، باز مي ‌شود. در صفه شمالي، قبري است كه سنگ سياه بزرگي بر آن نهاده‌اند. در بدنه تحتاني سنگ اشعاري با ماده تاريخ 955هـ. ق منقور است. در صحن كوچك مسجد، سنگابي به تاريخ 1307 هجري وقف مسجد شده است. اين بنا به شماره 218 به ثبت تاريخي رسيده است.

    1
  • avatar
    Kamran
    یکشنبه 19 دی ماه 1400

    مسجد خیلی زیباییه.محیط تاریخی و با صفایی داره.

    1
  • avatar
    کیان
    یکشنبه 15 آبان ماه 1401

    قدیمی و بااصالت.ارام و ارامش بخش

    1
  • avatar
    lahouti65
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    مسجد قطبیه قدیمی ترین مسجد اصفهان جایی زیبا و دیدنی که آن را تبدیل به مکانی معنوی و دلنشین کرده

  • avatar
    اصغری
    پنجشنبه 23 اردیبهشت ماه 1400

    یه مسجد توی اصفهان که خیلی قدیمیه و جای بسیار قشنگیه که میتونه مسافران زیادی رو جذب کنه.

  • avatar
    boz
    پنجشنبه 11 شهریور ماه 1400

    مسجد تاریخی و با صفایی هستش و محیط ارامش بخش و معنوی ای داره


سایر مسجدهای که در محدوده مسجد قطبیه واقع شده‌اند:

  • مسجد طالقانی
    طالقانی، اردیبهشت شمالی
  • سقاخانه مسجد تقی
    میرداماد، مسجدالرحیم، بین اشکان و صفا
  • مسجد چهارسوق
    (4.0)
    آیت الله کاشانی، چهار سوق، علی اصغر نوری
  • مسجد شمس آباد
    (5.0)
    شیخ بهایی، بین شمس آباد و حاج زرگر باشی
  • مسجد المهدی (میرزا مهدی)
    (5.0)
    مسجد سید، طیب
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط mhmhassank (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ جمعه 17 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مسجد قطبیه اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: جمعه 17 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مسجد قطبیه در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مسجد قطبیه ندارد.
    neshan logo