info
عکس مسجد جامع خرمشهرعکس مسجد جامع خرمشهرعکس مسجد جامع خرمشهر
category

مسجد جامع خرمشهر خرمشهر

مسجد

درباره‌ی مسجد جامع خرمشهر

مسجد جامع خرمشهر (مسجد) در خرمشهر و خیابان مجتهدزاده واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند مجموعه شهربازی، بیمارستان سوم خرداد بیمه تامین اجتماعی، رودخانه کارون و بازار صفا و همچنین حسینیه و آرامگاه سید علی عدنانی، هتل نگین خرمشهر، مهرسازی مهرآسان، کبابی قصاب زاده و کباب ترکی استانبول قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه می‌باشد.


نظرات کاربران در مورد مسجد جامع خرمشهر

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    sasha
    چهارشنبه 29 بهمن ماه 1399

    یک مکان عالی یادبود پایگاه مقاومت شهرستان خرمشهر در آزادسازی خرمشهر

    4
  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    شنبه 26 اسفند ماه 1402

    مسجد جامع خرمشهر نزدیک به ۱۲۰ سال قدمت دارد و حدودا چهل درصد آن در زمان جنگ تحمیلی تخریب شده است. دو گلدسته این مسجد کاملا تخریب و گنبد بزرگ آن نیز بر اثر اصابت گلوله توپ دشمن آسیب دیده است. پس از پایان جنگ تحمیلی این مسجد بازسازی شده است.

    3
  • avatar
    🦋قلب💞 آرام،حریم کبریا🦋
    یکشنبه 20 فروردین ماه 1402

    مسجـــــد مقاومتــــــــــــ و ایثار و پایداری 👌🏻 چقـــــــــدر معنوی و باصفاستــــــــــــــــــ👌🏻

    3
  • avatar
    بانی
    چهارشنبه 09 فروردین ماه 1402

    حس عجیبی داره دیدن مسجد و حضور درونش. هنوز جای گلوله ها روی دیوار مسجد هست و مشهوده. هنوز داخل مسجد کاشی های دهه 50 و 60 هست و دست نخورده باقی موندت. حس غرور داره، حس شکوه. عظمت.

    3
  • avatar
    علی تنکابنی
    دوشنبه 09 اسفند ماه 1400

    مسجد جامع خرمشهر از قدیم یکی از مراکز اصلی شهر خرمشهر بوده، به طوری که هنوز نیز این مرکزیت را پس از پایان جنگ ایران و عراق و تخریب کامل شهر خرمشهر و بازسازی دوباره آن حفظ نموده‌ است پس از آغاز جنگ ایران و عراق در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ خورشیدی شهر خرمشهر به دلیل نزدیک بودن به مرز شلمچه، یکی از اولین نقاطی بود که مورد حمله ارتش بعثی عراق قرار گرفت. مدافعان شهر که اغلب از تکاوران سبز پوش نیروری دریایی ارتش به فرماندهی ناخدا یکم صمدی (قهرمان دفاع از خرمشهر) و عناصری از لشکر ۹۲ زرهی اهواز و داوطلبان دانشکده افسری ارتش با همراهی مردم بومی و تعدادی دانشجو بودند، توانستند با حداقل امکانات نظامی و با استفاده از موقعیت آشنایی با منطقه، مدت ۳۵ روز در مقابل ارتش عراق مقاومت کنند و سرانجام در تاریخ ۴ آبان ۱۳۵۹ خورشیدی آخرین مدافعان شهر نیز به خاطر فشار زیاد ارتش بعثی عراق و کمبود سلاح و تجهیزات مجبور به عقب‌ نشینی از شهر گردیدند. خرمشهر پس از ۵۷۸ روز (۱۹ ماه) اشغال توسط ارتش بعثی عراق، در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۶۱ خورشیدی با حمله نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی مقاومت بسیج، طی چهار مرحله عملیات نظامی با عنوان عملیات بیت المقدس پس از محاصره خرمشهر، بازپس‌گیری شد. دیوارنگاره‌های ناصر پلنگی در دوران جنگ ایران و عراق که بر دیوارهای این مسجد نقاشی شده و از یادگارهای این جنگ به حساب می‌آیند، پس از پایان جنگ و توسط خود این هنرمند بازسازی شدند. مسجد جامع خرمشهر یکی از تنها ساختمان‌هایی بود که در این شهر، پس از بازپس گیری به صورت نیمه سالم باقی‌مانده بود و همچنین چون این مسجد در زمان مقاومت قبل از اشغال مرکز فرماندهی و تدارکات و گردهمایی مدافعان شهر بود، لقب نماد مقاومت را به خود گرفت که در حال حاضر نیز بین بازماندگان جنگ و علاقه‌مندان به تاریخ جنگ ایران و عراق به همین عنوان شناخته می‌شود.

    3
  • avatar
    مهدی
    شنبه 05 فروردین ماه 1402

    به جرات میتونم بگم یکی از جاهایی که توی خرمشهر دیدنی بود همینجا بود، حتما بعد از دیدن مسجد به صورت پیاده به بازار اطرافش سر بزنید، مردم خیلی خوبی داره ولی متاسفانه با اینکه این شهر روی نفت و گاز و... بنا شده اصلا شهرداری به فکر معابر اطراف اینجا نبوده و تو خیابون های پشتی مسجد جامع از چاله گذشته (خندق) درست شده، شاید برای حمله احتمالی بعدی به فکر سنگر بودن.

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 08 فروردین ماه 1402

    یادآور مقاومت و رشادت دلیر مردان مومن برای دفاع از اسلام و ایران بسیار مکان جذاب و با صفا و معنوی است. خیلی خوشحال شدم که نمازم رو اونجا اقامه کردم

    2
  • avatar
    roooooozbeh
    چهارشنبه 21 آبان ماه 1399

    خیلی قشنگ بود روی دیوارش جای ترکش تیر و تفنگ بود. متاسفانه بهش نرسیدن مثلا قرار بود خرمشهر اباد شه

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 19 آذر ماه 1400

    سلام ...خرمشهر خدا ازاد کرد .. ایا باید خرمشهر را هم خدا اباد کند .😥 چرا اینقدر باید نا سپاس باشیم وچرا قدر دان شهدا و زحمت کشان نیستیم ...محمود ابپیکر

    1
  • avatar
    houmani
    دوشنبه 13 اردیبهشت ماه 1400

    مکانی معنوی که یاد اور رشادت و شهامت جوانان وطن است متن 2 : یادگار دفاع مقدس مسجد زیبای جامع خرمشهر متن 3 : آغاز سال 98 توی خرمشهر بودیم لحظه سال تحویل کنار شط فرداش دیدن مسجد جامع وخود شهر و مردم خوب خرمشهر متن 4 : خداوند شهدا را بیامرزد رحم الله ألشهداء

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 02 خرداد ماه 1403

    محرم سال 1402

  • avatar
    jelvani
    چهارشنبه 16 اسفند ماه 1402

    مسجدی بسیار زیبا مسجدی که دیوارهایش سخن از رشادت مردمان سرزمینم می گوید

  • avatar
    علی برام
    جمعه 04 اسفند ماه 1402

    پس از آغاز جنگ ایران و عراق در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ خورشیدی شهر خرمشهر به دلیل نزدیک بودن به مرز شلمچه، یکی از اولین نقاطی بود که مورد حمله ارتش بعثی عراق قرار گرفت. مدافعان شهر که اغلب از تکاوران سبز پوش نیروری دریایی ارتش به فرماندهی ناخدا یکم هوشنگ صمدی (قهرمان دفاع از خرمشهر) و عناصری از لشکر ۹۲ زرهی اهواز و داوطلبان دانشکده افسری ارتش با همراهی مردم بومی و تعدادی دانشجو بودند، توانستند با حداقل امکانات نظامی و با استفاده از موقعیت آشنایی با منطقه، مدت ۳۵ روز در مقابل ارتش عراق مقاومت کنند و سرانجام در تاریخ ۴ آبان ۱۳۵۹ خورشیدی آخرین مدافعان شهر نیز به خاطر فشار زیاد ارتش بعثی عراق و کمبود سلاح و تجهیزات مجبور به عقب‌نشینی از شهر گردیدند. خرمشهر پس از ۵۷۸ روز (۱۹ ماه) اشغال توسط ارتش بعثی عراق، در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۶۱ خورشیدی با حمله نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی مقاومت بسیج، طی چهار مرحله عملیات نظامی با عنوان عملیات بیت المقدس پس از محاصره خرمشهر، بازپس‌گیری شد. دیوارنگاره‌های ناصر پلنگی در دوران جنگ ایران و عراق که بر دیوارهای این مسجد نقاشی شده و از یادگارهای این جنگ به حساب می‌آیند، پس از پایان جنگ و توسط خود این هنرمند بازسازی شدند. مسجد جامع خرمشهر یکی از تنها ساختمان‌هایی بود که در این شهر، پس از بازپس گیری به صورت نیمه سالم باقی‌مانده بود و همچنین چون این مسجد در زمان مقاومت قبل از اشغال مرکز فرماندهی و تدارکات و گردهمایی مدافعان شهر بود، لقب نماد مقاومت را به خود گرفت که در حال حاضر نیز بین بازماندگان جنگ و علاقه‌مندان به تاریخ جنگ ایران و عراق به همین عنوان شناخته می‌شود.

  • avatar
    توسلی
    سه شنبه 31 فروردین ماه 1400

    مسجد جامع مکان پراز حال هوای معنوی وپراز 6رامش من همیشه برای مراسم شب های قدر به مسجد جامع میرم

  • avatar
    رفعتی
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    خرمشهر بعد سال های ازادی هنوز اباد نشده است.این شهر نماد مقاومت مردم و اتحاد وغیرت و وطن دوستی است.یاداور خاطرات و رشادت های جنگ است.


سایر مسجدهای که در محدوده مسجد جامع خرمشهر واقع شده‌اند:

  • مسجدالنبی
    هریسچی شرقی، مکری نژاد، بین میلانیان و فردوسی
  • مسجد امام سجاد
    (3.0)
    بلوار آیت ا.. خامنه ای، ستایش شمالی
  • مسجد صاحب الزمان
    (5.0)
    بلوار ایران زمین، ستوده دوم، ستوده اول، بین کارون و البرز
  • مسجد سید علوی
    (4.0)
    ستوده اول، بلوار بایندر
  • عباسیه کوتشیخ
    (5.0)
    ستوده اول، بلوار بایندر
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط هدایتی (شهریار سطح ۳ نشان) در تاریخ پنجشنبه 03 خرداد ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مسجد جامع خرمشهر اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: پنجشنبه 03 خرداد ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مسجد جامع خرمشهر در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مسجد جامع خرمشهر ندارد.
    location استان خوزستان، خرمشهر، بلوار مسجد جامع، مجتهدزاده
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری مسجد جامع خرمشهر

    شنبه 11:30 تا 13:30 19:00 تا 20:30
    یک‌شنبه 11:30 تا 13:30 19:00 تا 20:30
    دوشنبه 11:30 تا 13:30 19:00 تا 20:30
    سه‌شنبه 11:30 تا 13:30 19:00 تا 20:30
    چهارشنبه 12:00 تا 13:30 19:00 تا 20:30
    پنج‌شنبه 11:30 تا 13:30 19:00 تا 20:30
    جمعه 00:00 تا 00:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo