مسجد - باز است : ۱۱:۳۰ تا ۱۳:۳۰، ۱۹ تا ۲۰:۳۰
ساعت کاری: باز است - ۱۱:۳۰ تا ۱۳:۳۰، ۱۹ تا ۲۰:۳۰
یک مکان عالی یادبود پایگاه مقاومت شهرستان خرمشهر در آزادسازی خرمشهر
مکانی معنوی که یاد اور رشادت و شهامت جوانان وطن است متن 2 : یادگار دفاع مقدس مسجد زیبای جامع خرمشهر متن 3 : آغاز سال 98 توی خرمشهر بودیم لحظه سال تحویل کنار شط فرداش دیدن مسجد جامع وخود شهر و مردم خوب خرمشهر متن 4 : خداوند شهدا را بیامرزد رحم الله ألشهداء
خیلی قشنگ بود روی دیوارش جای ترکش تیر و تفنگ بود. متاسفانه بهش نرسیدن مثلا قرار بود خرمشهر اباد شه
خرمشهر بعد سال های ازادی هنوز اباد نشده است.این شهر نماد مقاومت مردم و اتحاد وغیرت و وطن دوستی است.یاداور خاطرات و رشادت های جنگ است.
مسجد جامع مکان پراز حال هوای معنوی وپراز 6رامش من همیشه برای مراسم شب های قدر به مسجد جامع میرم
بسیار مکانی حماسی
مسجد جامع خرمشهر نزدیک به ۱۲۰ سال قدمت دارد و حدودا چهل درصد آن در زمان جنگ تحمیلی تخریب شده است. دو گلدسته این مسجد کاملا تخریب و گنبد بزرگ آن نیز بر اثر اصابت گلوله توپ دشمن آسیب دیده است. پس از پایان جنگ تحمیلی این مسجد بازسازی شده است.
مسجد جامع خرمشهر نزدیک به ۱۲۰ سال قدمت دارد و حدودا چهل درصد آن در زمان جنگ تحمیلی تخریب شده است. دو گلدسته این مسجد کاملا تخریب و گنبد بزرگ آن نیز بر اثر اصابت گلوله توپ دشمن آسیب دیده است. پس از پایان جنگ تحمیلی این مسجد بازسازی شده است.
محرم سال 1402
مسجدی بسیار زیبا مسجدی که دیوارهایش سخن از رشادت مردمان سرزمینم می گوید
پس از آغاز جنگ ایران و عراق در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ خورشیدی شهر خرمشهر به دلیل نزدیک بودن به مرز شلمچه، یکی از اولین نقاطی بود که مورد حمله ارتش بعثی عراق قرار گرفت. مدافعان شهر که اغلب از تکاوران سبز پوش نیروری دریایی ارتش به فرماندهی ناخدا یکم هوشنگ صمدی (قهرمان دفاع از خرمشهر) و عناصری از لشکر ۹۲ زرهی اهواز و داوطلبان دانشکده افسری ارتش با همراهی مردم بومی و تعدادی دانشجو بودند، توانستند با حداقل امکانات نظامی و با استفاده از موقعیت آشنایی با منطقه، مدت ۳۵ روز در مقابل ارتش عراق مقاومت کنند و سرانجام در تاریخ ۴ آبان ۱۳۵۹ خورشیدی آخرین مدافعان شهر نیز به خاطر فشار زیاد ارتش بعثی عراق و کمبود سلاح و تجهیزات مجبور به عقبنشینی از شهر گردیدند. خرمشهر پس از ۵۷۸ روز (۱۹ ماه) اشغال توسط ارتش بعثی عراق، در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۶۱ خورشیدی با حمله نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی مقاومت بسیج، طی چهار مرحله عملیات نظامی با عنوان عملیات بیت المقدس پس از محاصره خرمشهر، بازپسگیری شد. دیوارنگارههای ناصر پلنگی در دوران جنگ ایران و عراق که بر دیوارهای این مسجد نقاشی شده و از یادگارهای این جنگ به حساب میآیند، پس از پایان جنگ و توسط خود این هنرمند بازسازی شدند. مسجد جامع خرمشهر یکی از تنها ساختمانهایی بود که در این شهر، پس از بازپس گیری به صورت نیمه سالم باقیمانده بود و همچنین چون این مسجد در زمان مقاومت قبل از اشغال مرکز فرماندهی و تدارکات و گردهمایی مدافعان شهر بود، لقب نماد مقاومت را به خود گرفت که در حال حاضر نیز بین بازماندگان جنگ و علاقهمندان به تاریخ جنگ ایران و عراق به همین عنوان شناخته میشود.
مسجـــــد مقاومتــــــــــــ و ایثار و پایداری 👌🏻 چقـــــــــدر معنوی و باصفاستــــــــــــــــــ👌🏻
حس عجیبی داره دیدن مسجد و حضور درونش. هنوز جای گلوله ها روی دیوار مسجد هست و مشهوده. هنوز داخل مسجد کاشی های دهه 50 و 60 هست و دست نخورده باقی موندت. حس غرور داره، حس شکوه. عظمت.
یادآور مقاومت و رشادت دلیر مردان مومن برای دفاع از اسلام و ایران بسیار مکان جذاب و با صفا و معنوی است. خیلی خوشحال شدم که نمازم رو اونجا اقامه کردم
به جرات میتونم بگم یکی از جاهایی که توی خرمشهر دیدنی بود همینجا بود، حتما بعد از دیدن مسجد به صورت پیاده به بازار اطرافش سر بزنید، مردم خیلی خوبی داره ولی متاسفانه با اینکه این شهر روی نفت و گاز و... بنا شده اصلا شهرداری به فکر معابر اطراف اینجا نبوده و تو خیابون های پشتی مسجد جامع از چاله گذشته (خندق) درست شده، شاید برای حمله احتمالی بعدی به فکر سنگر بودن.
مسجد جامع خرمشهر (مسجد) در خرمشهر و خیابان مجتهدزاده واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند مجموعه شهربازی، بیمارستان سوم خرداد بیمه تامین اجتماعی، رودخانه کارون و بازار ماهی فروشی خرمشهر و همچنین بازار صفا، هتل نگین خرمشهر، کبابی قصاب زاده، مهرسازی مهرآسان و حسينية ومضيف الامام الحسن المجتبى هيئة شباب القاسم قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد.