محل عبادت - باز است : ۳ تا ۲۲
ساعت کاری: باز است - ۳ تا ۲۲
آرامگاه پنج تن از اقطاب دراویش سلسله جلیله شاه نعمت اللهی سلطانعلیشاهی گنابادی، محل عبادت و تزکیه نفس. بسیار باصفا و آرامش دهنده به قلوب مراجعین میباشد.
عالین
بهترین نقطه از کل کائنات. آرامگاه حضرات عشق بخصوص حضرت مجذوبعلیشاه آرام جان ها. اینو فقط اهالی قلب مولا میدونن.
بهترین جای روی زمین ومورد لطف پروردگار از آسمانها و زمین
مرقد عارف بزرگ از دراويش شهر بیدخت
عالی جای باصفایی هست احساس آرامش می کنی
یکی از بهترین جاهای دنیا است
آرامش را در اینجا جستجو کنید...
مزار سلطانی در شهر بِیدُخت، شهرستان گناباد ایران واقع است. این مزار مدفن برخی از رهبران دراویش گنابادی از جمله نورعلی تابنده است. بیدخت از توابع شهرستان گناباد و از شهرهای باستانی ایران است. این شهر موطن و مدفن سلطان محمد گنابادی، قطب دراویش گنابادی در اواخر قرن ۱۳ - اوایل قرن ۱۴ هجری قمری است و از آن زمان مورد توجه قرار گرفت و شهرت یافت، به نحوی که نام گناباد با نام وی مقرون شد. ساخت بنای مزار سلطانی بیدخت، در محل دفن سلطان محمد گنابادی در بیدخت گناباد توسط جانشین وی ملاعلی گنابادی شروع شد. سپس، این بنا توسط جانشینان، فرزندان وی و همچنین دوستان این افراد توسعه یافت، به نحوی که به تدریج به صورت مجموعه ای وسیع مشتمل بر حسینیه، کتابخانه، مهمانسرا، اتاق های پذیرایی زائرین، مرکز درمانی با نام بهبودستان با معماری سنتی درآمد. ساختمان مزار سلطانی بیدخت شامل سه صحن وسیع متّصل به هم است. در اطراف این سه صحن، اتاق هایی بنا شده که برای اسکان عموم در نظر گرفته شده است. صحن بالا یا صحن کوثر شامل اتاق هایی در اطراف و یک حوض ( مشهور به حوض کوثر ) در وسط است. آب این حوض به آب قنات جاری در بیدخت متّصل می باشد که با معماری خاصّی به صحن وارد شده است. در ضلع غربی صحن کوثر مهمان خانه ای ساخته شده است که در مراسم مذهبی از میهمانان در آن پذیرایی می شود. در صحن وسط نیز همچون صحن کوثر اتاق هایی در اطراف بنا شده است. در مرکز صحن وسط، ساختمان بقعهٔ مزار سلطانی قرار دارد و در این بقعه پنج تن از اقطاب دراویش گنابادی مدفون هستند. در ضلع غربی این صحن نیز حسینیه ای قرار دارد که جهت برگزاری مراسم مذهبی از آن استفاده می گردد. صحن پایین که نسبت به صحن وسط در ارتفاع پایین تری قرار دارد نیز دارای یک حوض و اتاق هایی در ضلع شمالی می باشد. در دورهٔ قطبیت محمدحسن گنابادی، تکمیل بنای بقعه مزار سلطانی صورت گرفته است و مقبره به شکل مربع وسعت پیدا کرد و مساحت آن قریب ۶۴ متر مربع شد. در تکمیل بقعه، ابتدا اتاق کوچکی را که روی قبر ساخته شده بود، تخریب کرده و به جای آن ساختمان بزرگی بنیاد نهاد که گنبد مزار روی آن قرار گرفت. در چهار طرف آن نیز اتاق هایی بنا شد. پوشش اول گنبد در سال ۱۳۴۵ قمری ( ۱۹۲۶ میلادی ) پایان پذیرفت. بیشتر معماری بنا را ابوالقاسم توکلی ( معمار یزدی ) که خود درویش بود، برعهده داشت.
آرامگاه پنج تن از اقطاب دراویش سلسله جلیله شاه نعمت اللهی سلطانعلیشاهی گنابادی، محل عبادت و تزکیه نفس. بسیار باصفا و آرامش دهنده به قلوب مراجعین میباشد.
عالین
خیلی زیبا بود
مزار سلطانی بیدخت (محل عبادت) در بیدخت و بلوار هاشمی نژاد، مطهری واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پارک امت، اب انبار دو درب بیدخت، بیدخت، خشکبار کاخکی و پارچه بافی سنتی طون قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از محلهای عبادت خوب این منطقه میباشد.