©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

فرش و موکت محسنی

فروشگاه فرش و موکت
۹ تا ۱۴، ۱۷ تا ۲۲
Work Hour Iconساعت کاری: ۹ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  1. چهارشنبه (امروز)۹ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  2. پنجشنبه۹ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  3. جمعهتعطیل
  4. شنبه۹ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  5. یکشنبه۹ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  6. دوشنبه۹ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
  7. سه‌شنبه۹ تا ۱۴ - ۱۷ تا ۲۲
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فرش‌فروشی‌ها و موکت‌فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی فرش و موکت محسنی

امکانات نزدیک

4/3
(54)
کافی‌شاپ

باز است

سرویس بهداشتی

باز است

4/5
(4)
بانک

به‌زودی بسته می‌شود

خودپرداز

شبانه‌روزی

ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی فرش و موکت محسنی

فرش و موکت محسنی (فرش‌فروشی و موکت‌فروشی) در محله هروی - حسین آباد تهران و خیابان بوستان دهم واقع شده است. این فروشگاه یکی از شش فروشگاه فرش و موکت در محله هروی - حسین آباد تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مجتمع تجاری الماس هروی و همچنین کافه رستوران مون باربیکیو، دیاکو پایش پارس، نانوایی سنگک، سوپر مارکت گلدن استور و تعمیرگاه تخصصی مجتبی قرار گرفته است.

شماره تلفن این فروشگاه 02538822288 است که هرگونه اطلاعاتی در مورد آن بخواهید در اختیار شما قرار می‌دهد. در محدوده این فروشگاه، فروشگاه‌های دیگری مانند گالری فرش مشیری، فرش بازدار و فرش فستیوال قرار دارند.

چطور به فروشگاه فرش و موکت محسنی برویم؟

شما با استفاده از مسیریاب نشان می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه فرش و موکت محسنی را انتخاب کنید. اگر برای کمک به کاهش آلودگی هوا قصد دارید از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس عارف قرار دارد. اگر با استفاده از مترو به این فروشگاه می‌روید، در ایستگاه مترو هروی که نزدیک‌ترین ایستگاه به فروشگاه فرش و موکت محسنی می‌باشد، پیاده شوید. شما می‌توانید مسیریابی پیاده و با اتوبوس یا مترو را روی اپلیکیشن نشان ببینید و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را بخوانید.

اگر شما هم به فروشگاه فرش و موکت محسنی رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید. اگر تصویری از فروشگاه فرش و موکت محسنی دارید، با ما به اشتراک بگذارید.