محل عبادت
خیلی خوبه و فعالیتهای فرهنگی مناسبی داره
امام زاده سید حمزه از جاذبه های مذهبی و فرهنگی در تبریز که بسیار زیبا و شگفت آور است و مدیریت بسیار خوبی داره
فضای معنوی و آرامی دارد و برای عبادت و بندگی خدا محیط مناسبی دارد
پارک با صفاییه البته بیشتر مسافرا میان
ابن مسجد بسیار قدیمی هست ولی معماری و طراحی زیبایی دارد. مکانی نچمناسب
مکان معنوی و آرامبخش و تاریخی ولی جای پارک زیاد خوب نیست. معماری جالبی دارد.
دسترسیش خوب نیست به سختی پیداش کردیم. جای پارک هم اطرافش پیدا نمیشه
یک محل زیارتی با معماری قدیمی
سرداب و قبر مطهر آقا سید حمزه بن موسی بن جعفر علیه السلام
امامزاده سید حمزه تبریز یکی از مقدس ترین مکان های مذهبی تبریز است که شجره نامه این امامزاده بزرگوار بسیار معتبر می باشد. این سید جلیل القدر و گرامی از نوادگان موسی بن جعفر می باشند که با 16 واسطه به این امام می رسند. این امامزاده بزرگوار در زمان سلاطین خود بسیار محبوب بوده است. امامزاده سید حمزه تبریز در زمان شاه سلطان محمود غزنوی و سلطان محمد خدابنده زندگی می کرده است. این امامزاده جلیل القدر بسیار فهیم، عادل و درستکار بودند که همین امر سبب شد تا زمامداران آن زمان (اولجایتو)، ایشان را به سمت دفتر داری و خرانه داری منسوب می کنند. بعد از چند سال امانت داری در دربار پادشاه، امامزاده سید حمزه از جایگاه خود کناره گیری کرده و تا زمان شهادت، مشغول عبادت و راز و نیاز با خدا بوده اند. امامزاده سید حمزه تبریز طبق تحقیقات انجام شده باز هم محبوب پادشاه بوده و در مواردی از این امامزاده مشورت می گرفتند. در یک برهه زمانی این سید جلیل القدر به منزل پادشاه دعوت بود و در زمان برگشت در کوی سرخاب، مورد اصابت تیری قرار می گیرند و به شهادت می رسند. امامزاده مذکور به قدری مورد احترام پادشاهان بودند که مجرمین محکوم با دخیل بستن خود به این امامزاده، شامل تخفیف در مجازات می شدند. امامزاده سید حمزه (ع) از گنبد و بارگاهی زیبا برخوردار می باشند که تاریخ نخستین بقعه ی بنای شده مصادف با شهادت (714 ه – ق) ایشان است. این مقبره توسط فرزند ایشان سید حسین بر روی قبر گذاشته شد و به مامنی برای دل های عاشق تبدیل شد. در قسمت بالای مقبره سید جلیل القدر آئینه کاری زیبا همراه کتیبه ای موجود است. این کتیبه با خط نستعلیق زینت یافته و معمار آئینه کاری این آرامگاه، معتمد السلطان می باشد. آستان مقدس این امامزاده در سال 1279 هجری شمسی مورد مرمت و بهسازی قرار گرفته است. در سردابه آستان مقدس امامزاده سید حمزه تبریز، قبر پسر ایشان و نوه ایشان قرار گرفته است. در میان امامزاده های تبریز سید حمزه از همه معروف تر و مشهور تر می باشند. مجموعه سید حمزه عبارت از صحن نسبتاً وسیعی است که در سمت جنوب آن مقبره و در سمت مشرق و شمال آن محل تدریس و حجرات طلاب علوم دینی قرار دارد. در بالای سردر، سنگ نبشته مرمرین دیگری نصب شده که مربوط به زمان قاجار و تاریخ ۱۲۷۹ هجری است و حاکی از مرمت بنا توسط حاجی رستمبیگ در این سال است.
عالی
ضریح مطهر
عالی
🔻مقبره امامزاده سیدحمزه(ع) تبریز پربازدیدترین زیارتگاه آذربایجان شرقی 🔸مقبره امامزاده سیدحمزه تبریز یکی از معتبرترین و مشهورترین امامزاده های آذربایجان شرقی است که در مجاورت مقبره الشعرا قرار گرفته طوری که سالانه میعادگاه زایران بسیاری از نقاط مختلف ایران بوده و امسال نیز بیشترین زیارت کننده را در بین امامزادگان این استان دارد. 🔹برنامه های آرامش بهاری و ضیافت الهی مربوط به عید نوروز و ماه مبارک رمضان در بقاع و امامزاده های آذربایجان شرقی در این ایام برگزار می شود و یکی از مکان های اصلی برگزاری این برنامه ها مقبره سیدحمزه تبریز است که از استقبال خوبی نیز برخوردار است. 🔸آستان مقدس امامزاده سید حمزه در شهرستان تبریز، خیابان ثقة الاسلام و در جنب مقبرة الشعراء قرار دارد.
مکانی مقدس و آرام بخش برای مومنان
دسترسیش خوب نیست به سختی پیداش کردیم. جای پارک هم اطرافش پیدا نمیشه
مکانی دنج و معنوی و البته محوطه بزرگ ساختمان تاریخی
آستان مقدس امامزاده سید حمزه (محل عبادت) در محله ششگیلان تبریز و خیابان عارف، ثقة الاسلام جنوبی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند موزه قاجار (خانه امیرنظام گروسی) و حیدر تکیه سی کوی. آذربایجان شناسی و همچنین آرامگاه استاد شهریار، فست فود اسدی، پارک استاد شهریار، کافه قدیم و آژانس دیجیتال مارکتینگ نردبان قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از محلهای عبادت خوب این منطقه میباشد.