info
عکس موزه تماشاگه زمانعکس موزه تماشاگه زمانعکس موزه تماشاگه زمانعکس موزه تماشاگه زمان
category

موزه تماشاگه زمان محله زعفرانیه، تهران

موزه

درباره‌ی موزه تماشاگه زمان

موزه تماشاگه تاریخ تهران به نمایش آثار معاصر تاریخ ایران اختصاص دارد. در این موزه آثاری از قبیل تابلوهای کمال الملک، ظروف و وسایل شخصی ناصرالدین شاه و ... گردآوری شده‌اند.
ساختمان موزه متشکل از سه طبقه است که هریک به بخش‌های مختلفی نظیر کتابخانه، نگارخانه، تماشاخانه، چایخانه و ... تقسیم شده‌اند.
در تماشاخانه می‌توانید به تماشای نقاشی‌های رنگ روغن چهره‌های مشهوری نظیر مظفرالدین شاه، ظروف سفالی و فلزی قرن های 12 و 13 و آثار مینیاتور استاد فرشچیان بپردازید و در سالن نگارخانه دیگر آثار هنرمندان مختلف را از نزدیک مشاهده کنید.

موزه تماشاگه زمان (موزه) در محله زعفرانیه تهران و خیابان ولیعصر، فلاحی واقع شده است. این مکان یکی از دو موزه در محله زعفرانیه تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند عمارت باغ فردوس، موزه سینمای ایران و مجتمع تجاری بامیک و همچنین کافه ریبار، فست فود سها، رصدخانه زعفرانیه، پارک زعفرانیه و بوتیک عالیجناب قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از موزه‌ها خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد موزه تماشاگه زمان

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    دانشگاه MIRZA_JANGAL
    سه شنبه 19 بهمن ماه 1400

    عالی عالی عالی عالی

    19
  • avatar
    ایران شگفت انگیز
    شنبه 05 فروردین ماه 1402

    موزه زمان به‌ عنوان اولین موزه ساعت در ایران، در یکی از خانه‌های قدیمی تهران در شمال شهر با معماری و تزیینات بسیار زیبا قرار دارد. این موزه هزینه ورودی دارد.در اطراف فضای این موزه یک کافه رستوران قرار دارد. اگر به تاریخ و معماری و انواع ساعت علاقه‌مند هستید، بازدید از این موزه را از دست ندهید.این موزه برخلاف بیشتر موزه های تهران که در مرکز شهر قرار دارند، ذر شمال شهر قرار گرفته است برای همین دسترسی راحت مترو و اتوبوس ندارد. در این موزه با انواع مختلف ساعت‌های قدیمی ایرانی و خارجی از کشورهای فرانسه، سوئیس، انگلیس و آلمان آشنا خواهید شد. ساعت‌های لوکس و دکوری قدیمی، ساعت‌های مکانیکی دیواری، رومیزی، جیبی و مچی و ساعت آفتابی و شنی و آبی غیره در این موزه می توانید ببینید.همینطور ساعت های اهدایی بزرگان تاریخ و افراد دیگر هم در این موزه وجود دارند. خود محل موزه هم از آثار و بناهای زیبا و قدیمی است در سال ۱۳۸۲ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. ساعت کاری این موزه معمولا از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ است ولی همیشه قبل از رفتن به هر موزه ای مجددا از ساعت های کاری آن اطمینان حاصل کنید چون معمولا در حال تغییر است. قبل از اینکه این مکان تبدیل به موزه شود آخرین مالکش حسین خداداد بود که فقط برای یک سال در این خانه زندگی کرد و قبل از انقلاب، به آمریکا رفت. پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ این مجموعه توسط بنیاد مستضعفان مصادره شد تا اینکه در سال ۱۳۷۸ تبدیل به موزه شد و در معرض بازدید عموم قرار گرفت. این موزه با نام «تماشاگه زمان» و «موزه ساعت» نیز شناخته می‌شود.

    9
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 26 مرداد ماه 1402

     شهر تهران تعداد زیاد موزه و کاخ وجود دارد که هر کدام برای خود جزء بهترین ها هستند. در بین تمام آنها موزه تماشاگه زمان یکی از موزه هایی است که موضوعی خاص به نام زمان آغاز به فعایت کرد و قدمت آن به ۱۶ سال پیش باز می گردد و از آن با عنوان نخستین موزه ساعت ایران یاد می شود. معماری و تزئین این موزه بسیار جالب است و برای کسانی که به دنبال محیطی آرام در تهران پر سر و صدا هستند این مکان بسیار مناسب است. در این موزه کافه ی بسیار مشهوری وجود دارد که می توانید در میان درختان و صدای پرندگان یک کافه یا چای هم میل کنید. البته باید بدانید که صبحانه های کافه ای که در موزه زمان وجود دارد باعث نامدار کردن آن شده است پس اگر اهل خوردن صبحانه های بی نظیر هستید این کافه برایتان می تواند گزینه ی بسیار عالی به شمار بیاید.

    6
  • avatar
    Reza bi gham
    دوشنبه 29 اسفند ماه 1401

    موزه تماشاگه زمان یا موزه زمان که به اسم موزه ساعت نیز شناخته می‌شود، بدون شک یکی از زیباترین مکان های تاریخی تهران است. این بنا خانه‌ای متعلق به زمان قاجار و محل زندگی حسین خداداد بوده است. حسین خداداد بازرگان، صنعتگر، کارآفرین و بنیان‌گذار شهر صنعتی قزوین بوده است. معماری چشمگیر و فوق‌العاده زیبای این خانه آن را به یکی از محبوب‌ترین جاهای دیدنی تهران تبدیل کرده است. در موزه تماشاگه زمان انواع ابزار زمان‌سنجی و گاه‌شماری وجود دارد. موزه از دو طبقه ساخته شده که در آن می‌توان سیر تکاملی ساعت‌های مکانیکی را مشاهده کرد. گردشگران در این موزه می‌توانند انواع ساعت‌های شنی، آونگی، جیبی و رومیزی را ببینند. در محوطه این موزه نیز انواع ساعت‌های آفتابی، ساعت شنی، ساعت آبی و ساعت سوختی قرار دارد. بنابراین اگر علاقه‌مند به آشنایی با انواع ساعت و سیر تکاملی این اختراع ارزشمند بشر هستید، حتما سری به موزه تماشاگه زمان بزنید. آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، خیابان زعفرانیه، نبش چهاراه پرزین بغدادی

    6
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 11 فروردین ماه 1402

    بسیار زیبا و دیدنی. ارزش وقت گذاشتن را داشت

    6
  • avatar
    Reza
    جمعه 04 فروردین ماه 1402

    معماری منحصربفرد عمارت موزه که ساخت گچبری های اون ۱۳ سال زمان برده واقعا جذاب و دیدنی بود. متاسفانه موزه در روزهای ۲۹ اسفند و ۱ فروردین تعطیل بود اما گفتن بقیه ایام نوروز بازه.

    6
  • avatar
    شیخ احمدلو
    جمعه 21 مهر ماه 1402

    موزه ملی زمان تنها جایی که نمی خواهید زمان را از دست بدید عالی

    5
  • avatar
    علی کوچولو
    یکشنبه 13 فروردین ماه 1402

    معماری منحصر به فرد این اثر فرهنگی بیشتر به دل میشینه، من که محو معماری این اثر شدم

    4
  • avatar
    mohammad
    چهارشنبه 17 خرداد ماه 1402

    ساختمانی آبی رنگ در میان یک باغ زیبا که مزین به گچ بری، آیینه کاری، مقرنس کاری و گره چینی است. در این ساختمان قاجاری که زمانی خانه حسین خداداد بوده، هم می توانید کلکسیونی جذاب از ساعت ها و ابزار سنجش زمان را ببینید و هم شاهد نمایشی بی نظیر از هنر و معماری ایرانی باشید. شما در این موزه با ساعت های قدیمی ایرانی و خارجی از کشورهای فرانسه، سوییس، انگلیس و آلمان آشنا می شوید. آثاری از جمله ساعت شیفت نگهبانی، ساعت کشتی و همچنین ساعت‌های مچی در انواع دستبندی و دو زمانه را می بینید، نگاهی به ابزارهای تعمیر ساعت دارید و البته ساختمانی قاجاری و بی نظیر را از نظر می گذرانید. در بخشی از موزه نیز با ابزار و اسناد گاه‌شماری و تقویم های ایرانی آشنا می شوید.  بد نیست بدانید نام این موزه از سال 82 در لیست آثار ثبت ملی ایران به چشم می خورد.

    4
  • avatar
    مکتبی
    چهارشنبه 15 اردیبهشت ماه 1400

        به عنوان یک موزه جای خیلی خاصی نیست اما معماری بنا قشنگ و چشم نوازه. یه کافه‌ی گرون و بی‌ربط هم تو محوطه‌ش هست

    4
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 08 فروردین ماه 1403

    زیباترین موزه که تا به حال رفتم، از گچکاری و رنگ ها بگم تا ویترین ها و کلکسیون زیباشون . چقدر میشه برای منزل هامون ایده گرفت و چقدر میشه راجع به این هنر قشنگ صحبت کرد. موزه فوق العاده قشنگ است . هزینه بلیط باید پرداخت بشه. امکان عکس گرفتن هم است اما زیبایی در عکس دیده نمیشه

    3
  • avatar
    بابک
    چهارشنبه 14 تیر ماه 1402

    یه ساختمون قدیمی و خاص که متاسفانه از صاحب قدیمیش مصادره شده!

    3
  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    سه شنبه 24 اسفند ماه 1400

     شهر تهران تعداد زیاد موزه و کاخ وجود دارد که هر کدام برای خود جزء بهترین ها هستند. در بین تمام آنها موزه تماشاگه زمان یکی از موزه هایی است که موضوعی خاص به نام زمان آغاز به فعایت کرد و قدمت آن به ۱۶ سال پیش باز می گردد و از آن با عنوان نخستین موزه ساعت ایران یاد می شود. معماری و تزئین این موزه بسیار جالب است و برای کسانی که به دنبال محیطی آرام در تهران پر سر و صدا هستند این مکان بسیار مناسب است. در این موزه کافه ی بسیار مشهوری وجود دارد که می توانید در میان درختان و صدای پرندگان یک کافه یا چای هم میل کنید. البته باید بدانید که صبحانه های کافه ای که در موزه زمان وجود دارد باعث نامدار کردن آن شده است پس اگر اهل خوردن صبحانه های بی نظیر هستید این کافه برایتان می تواند گزینه ی بسیار عالی به شمار بیاید.

    3
  • avatar
    ⭐مرتضی قاسمی⭐
    پنجشنبه 14 بهمن ماه 1400

    قبل از بازدید از این مکان پیشنهاد میکنم اطلاعاتی رو که از منابع مختلف جمع آوری کردم رو مطالعه بفرمایید از برنامه نشان سپاسگزارم که این بستر رو فراهم کرد تا بتونیم نظراتمون روبه اشتراک بگذاریم و به راحتی به اون مکان سفر کنیم.. موزه زمان یا موزه تماشاگه زمان، اولین موزه ابزار سنجش و نمایش زمان در ایران است که به‌عنوان یکی از جاهای دیدنی تهران در سال ۱۳۷۸ هجری شمسی افتتاح شد. در این موزه با انواع و اقسام ساعت‌های قدیمی ایرانی و خارجی از کشورهای فرانسه، سوئیس، انگلیس و آلمان آشنا خواهید شد.ساعت‌های اهدایی، ساعت رجل سیاسی، ساعت‌های لوکس و دکوری قدیمی، ساعت‌های مکانیکی دیواری، رومیزی، جیبی و مچی و غیره در این موزه حسابی خودنمایی می‌کنند. در میان این ساعت‌های ارزشمند می‌توان به ساعت‌ «پروفسور محمود حسابی» و ساعت آفتابی «ناصرالدین‌شاه» اشاره کرد. همچنین ابزارهای تعمیر ساعت، ابزار و اسناد گاه‌شماری و تقویم‌های ایرانی در معرض دید عموم قرار دارند.حیاط این موزه نیز در نوع خود جذاب و دیدنی است؛ به‌خصوص به‌خاطر وجود ساعت آفتابی، ساعت شنی، ساعت آبی و ساعت سوختی از دوره‌های مختلف تاریخی که لذت گردش در محوطه را دوچندان می‌کنند.با این همه، شاید آنچه در نگاه اول چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کند، جلوه‌های زیبای هنر و معماری ایرانی نظیر گچبری‌های نقوش اسلیمی، آجرکاری و مقرنس‌کاری، معرق‌کاری‌های روی دیوارها، گره‌چینی پنجره‌ها و درها و... است. این خانه و موزه زیبا در سال ۱۳۸۲ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. اسناد تقویم نگاری در موزهتزیینات عمارت موزه زمانساعت های موزه زمانساعت های جیبی موزه زمانگچبری ها و تزیینات عمارت موزهساعت های موزه زمانمحوطه بیرونی موزه زمان دارای امکاناتی همچون کافه رستوران، سرویس‌ بهداشتی، نمازخانه و گالری زمان (برای خرید آثار هنرمندان) است. ضمن اینکه می‌توانید به‌راحتی از محوطه و داخل موزه عکاسی کند.موزه زمان با مساحت ۵۰۰۰ متر مربع و ۷۰۰ متر مربع زیربنا، قدمتی بالغ بر ۸۰ سال دارد. با این حال، پیشینه این باغ به دوره قاجار برمی‌گردد؛ زمانی که باغ یادشده به‌عنوان بخشی از اراضی باغ فردوس به معیرالممالک، داماد ناصرالدین شاه، تعلق داشت. ساختمان موزه زمان حدود ۸۰ سال قدمت دارد؛ اما پیشینه باغ آن به دوره قاجار می‌رسد.پس از مرگ وی، این باغ به پسرش رسید که او درختان آن را برای استفاده در کوره‌های تهران قطع کرد. تا اینکه عبدالله خان منصور در سال ۱۳۰۴ اقدام به خرید این ملک کرد و تا سال ۱۳۴۶ در دست وراث او بود. در ادامه شخصی به نام حسین خداداد، ملک مذکور را در حالی خریداری کرد که عمارتی یک طبقه از خشت و گل در آن وجود داشت. زمانساعت دیواری موزه زمانساعت های جیبی موزهساعتی جیبی با نقش صورت یک پادشاه.به دستور حسین خداداد مرمت‌هایی روی سازه آن انجام شد که شامل قرارگیری اسکلت آهنی به‌جای اسکلت چوبی و تغییراتی در داخل بنا می‌شد. علاوه بر مقاوم‌سازی ساختمان و احداث یک طبقه روی آن، احیای هنر طراحی و گچ‌بری ایران نیز ارزشی دوچندان به این سازه بخشید.مهندس ابتکار، مهندس مشاور ساختمان و استاد کاشی‌کار بود و حاج رمضان عباسیان، معمار این بنا محسوب می‌شد. در سال ۱۳۴۵ حاج عبدالکریم نوید تهرانی به‌همراه ۴۰ نفر، کار گچ‌بری ساختمان را آغاز کردند که تا سال ۱۳۵۶ به طول انجامید؛ گچ‌بری‌هایی که از نظر تنوع کم‌نظیر هستند.از استادکاران گچ‌بری آن زمان می‌توان به استاد فرهاد یحیی پور، استاد محمد یحیی پور، استاد حسن جعفری، عباس عباسیان، استاد نعمت، استاد شیخ فرج، استاد یحیی برجردی و... اشاره کرد. تزیینات گره چینی چوبی روی درها و پنجره‌ها که کار استادانی همچون حاج محمد کاشی و استاد حسین است، ذوق و خلاقیت هنرمندان ایرانی را به تصویر می‌کشند.حسین خداداد تاجر فرش بوده و به‌دلیل علاقه زیادش به فرش ایرانی، از طرح‌ها و نقوش فرش در سقف بخش‌های مختلف عمارت استفاده کرده است.حسین خداداد فقط برای یک سال در این خانه زندگی کرد و پیش از انقلاب، به آمریکا رفت. پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ این ساختمان توسط بنیاد مستضعفان مصادره شد تا اینکه در سال ۱۳۷۸ به همت موسسه فرهنگی موزه‌های بنیاد، عنوان موزه زمان را از آن خود کرد و در معرض بازدید عموم قرار گرفت. این موزه با نام «تماشاگه زمان» و «موزه ساعت» نیز شناخته می‌شود.

    3
  • avatar
    نظرت را بنویس و ❤️ کن.👇
    شنبه 21 خرداد ماه 1401

    ساختمان موزه زمان اولین چیزی‌ست که چشمتان را می‌گیرد؛ بنایی آبی رنگ با گچ‌بری‌ها و مقرنس‌کاری‌های شگفت‌انگیز. از انواع و اقسام ساعت‌های قدیمی ساخت ایران و کشورهای مختلف در این موزه قرار گرفته تا گذر زمان را به شما نشان دهند. ساختمان موزه زمان اولین چیزی‌ست که چشمتان را می‌گیرد؛ بنایی آبی رنگ با گچ‌بری‌ها و مقرنس‌کاری‌های شگفت‌انگیز. از انواع و اقسام ساعت‌های قدیمی ساخت ایران و کشورهای مختلف در این موزه قرار گرفته تا گذر زمان را به شما نشان دهند. نه تنها خود موزه یکی از مکان‌های تاریخی تهران برای عکاسی است، بلکه در محوطه موزه زمان یک کافه قرار دارد. و برای گپ و گفت و استفاده از فضای دلنشین و زیبا، گزینه ایده‌آلی‌ست.نه تنها خود موزه یکی از مکان‌های تاریخی تهران برای عکاسی است، بلکه در محوطه موزه زمان یک کافه قرار دارد. و برای گپ و گفت و استفاده از فضای دلنشین و زیبا، گزینه ایده‌آلی‌ست.

    3
  • avatar
    local guide
    چهارشنبه 08 شهریور ماه 1402

    معماری شگفت انگیز و برخورد عالی کارمندان موزه

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 01 شهریور ماه 1402

    مکان زیبا، دیدنی و آرامش بخشیه👍

    2
  • avatar
    realmehrdd
    چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه 1402

    موزه ساعت های قدیمی.

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 18 فروردین ماه 1401

    معماری و گچبری این بنا فوق العاده زیباست.حیاط بسیار زیبایی داره.پر از ساعت‌های قدیمی و آنتیک هست.

    2
  • avatar
    تانیش
    دوشنبه 20 تیر ماه 1401

    آقا باید گفت ساختمان زمان، به جای موزه زمان، دیدن بنا و ساختمان بیشتر وقت می‌بره. قشنگ درستش کردند. مجموعه خوبیه. ساعت سه ستاره های قدیمی مادربزرگم رو اینجا ندیدم. اونها هم جزیی از تاریخ ما هستند.

    2
  • avatar
    اژدری
    شنبه 11 اردیبهشت ماه 1400

    موزه تماشاگه زمان محیطش کوچیکه و چیزخاصی نداره و مدیریت ضعیفی داره و هرج و مرج زیاده

    2
  • avatar
    kalhor
    پنجشنبه 05 بهمن ماه 1402

    ورودیش خیلی زیاد بود نفری۰۰۰ ۳۳ برای ورودی محوطه برای ورودی خود موزه زمان هم دوباره نفری ۳۲۰۰۰میگیرن چیزی خاصی ام خود موزه نداشت ولی خود ساختمان زیبایی های خاص خودش رو داره

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 27 دی ماه 1402

    همین رنگ روشنش طرح گچ بری به آدم آرامش میده دیگه بماند داخلو تنها جایی هست که نمی‌خوای زمان رو از دست بدی من خودم آرامش خوب آرومی داره

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 23 مرداد ماه 1402

    سفره هفت سین در حیاط موزه تماشاگه زمان.واقعا دیدن این موزه را بهتون توصیه میکنم.بسیار زیباست و زیباتر از موزه عمارت بسیار جذاب اونجاست به همراه کافه اش که صبحانه بوفه خیلی خوبی داره

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 01 فروردین ماه 1402

    فعلا که بسته است متاسفانه

    1
  • avatar
    امیر مسعود
    دوشنبه 08 اسفند ماه 1401

    موزه کوچیکه ولی ساعت‌های جالبی داره

    1
  • avatar
    آقا محمدمتین
    جمعه 02 دی ماه 1401

    نمای بیرون عمارت فوق العاده زیبا با گچبری های چشم نواز

    1
  • avatar
    پیشی
    چهارشنبه 27 مهر ماه 1401

    معماریش خیره کننده س انواع ساعت تو موزه پیدا میشه محوطه ی باصفایی داره

    1
  • avatar
    z
    دوشنبه 07 شهریور ماه 1401

    خیلی زیبا ست هم مکان و هم اشیائ داخل موزه . به نظرم توضیحاتش به دوره و تاریخ خودمون کافی نبود

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 26 خرداد ماه 1401

    عالی

    1
  • avatar
    ایزدپناه
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    ساختمانی قدیمی و زیبا،با معماری ایرانی اروپایی که شبیه یک کشتی طراحی شده، مکانی دیدنی و مناسب عکاسی ،خیلی از ساعت های قدیمی سلطنتی در آن جمع اوری شده، بیرونش کافه داره،

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 22 اسفند ماه 1402

    موزه زمان شامل انواع ساعت های مچی دیواری و رومیزی نسل قدیم

  • avatar
    صادق مرادی
    پنجشنبه 21 دی ماه 1402

    گچبری‌های بسیار زیبایی دارد

  • avatar
    محمد خان
    پنجشنبه 21 دی ماه 1402

    خوب

  • avatar
    Morteza
    پنجشنبه 08 تیر ماه 1402

    باید جای دیدنی باشه

  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 01 مرداد ماه 1402

    عالی

  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 10 خرداد ماه 1402

    یه باغ بزرگ و موزه خیلی زیبا که واقعا وقتی میری داخل موزه از زیبایی زمان رو گم میکنی بعدش میتونید بعد از گشت در داخل موزه به رستوران برید کنار موزه و از کافه رستوران لدت ببرید نکته منفی نبودن جای پارکه ولی توصیه میکنم امتحان کنید

  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    سه شنبه 30 خرداد ماه 1402

    موزه زمان از جاذبه‌های متفاوت تهران به شمار می‌رود که آثار جالب و خاصی با موضوع زمان در آن جای گرفته است. این موزه به‌عنوان نخستین موزه ساعت در ایران، در یکی از خانه‌های قدیمی تهران با معماری و تزیینات بسیار جالب قرار دارد. فضای زیبا و آرامش‌بخش حاکم بر این محل به شما امکان می‌دهد که گردشی جذاب و دلنشین در تاریخ و زمان داشته باشید. ضمن اینکه به‌لطف وجود یک کافه‌رستوران مشهور در موزه می‌توانید خستگی را از تن به در کنید و از محیط زیبای آن نهایت لذت را ببرید. اگر به تاریخ و معماری علاقه‌مند هستید، بازدید از این موزه را از دست ندهیدموزه زمان یا موزه تماشاگه زمان، اولین موزه ابزار سنجش و نمایش زمان در ایران است که به‌عنوان یکی از جاهای دیدنی تهران در سال ۱۳۷۸ هجری شمسی افتتاح شد. در این موزه با انواع و اقسام ساعت‌های قدیمی ایرانی و خارجی از کشورهای فرانسه، سوئیس، انگلیس و آلمان آشنا خواهید شد.ساعت‌های اهدایی، ساعت رجل سیاسی، ساعت‌های لوکس و دکوری قدیمی، ساعت‌های مکانیکی دیواری، رومیزی، جیبی و مچی و غیره در این موزه حسابی خودنمایی می‌کنند. در میان این ساعت‌های ارزشمند می‌توان به ساعت‌ «پروفسور محمود حسابی» و ساعت آفتابی «ناصرالدین‌شاه» اشاره کرد. همچنین ابزارهای تعمیر ساعت، ابزار و اسناد گاه‌شماری و تقویم‌های ایرانی در معرض دید عموم قرار دارند. حیاط این موزه نیز در نوع خود جذاب و دیدنی است؛ به‌خصوص به‌خاطر وجود ساعت آفتابی، ساعت شنی، ساعت آبی و ساعت سوختی از دوره‌های مختلف تاریخی که لذت گردش در محوطه را دوچندان می‌کنند. با این همه، شاید آنچه در نگاه اول چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کند، جلوه‌های زیبای هنر و معماری ایرانی نظیر گچبری‌های نقوش اسلیمی، آجرکاری و مقرنس‌کاری، معرق‌کاری‌های روی دیوارها، گره‌چینی پنجره‌ها و درها و... است. این خانه و موزه زیبا در سال ۱۳۸۲ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.

  • avatar
    بهزاد
    یکشنبه 12 تیر ماه 1401

    موزه جالبی بود، ساعت های مختلف قدیمی مثل ساعت آبی و آفتابی تا ساعت های مدرن و البته قدیمی در این موزه برای تماشا قرار داره، ساختمان خود موزه هم بسیار دیدنی هستش

  • avatar
    فروشگاه دفتران
    شنبه 30 بهمن ماه 1400

    عالی بود دیدن معماری ساختمان یه طرف و ساعتهای قدیمی و تاریخچه اهمیت زمان یه طرف

  • avatar
    mansooor
    دوشنبه 19 اسفند ماه 1398

    یک کافه ی خوبی هم داره که میتونید بشینید و لذت ببرید

  • avatar
    کیارش
    جمعه 12 آذر ماه 1400

    من چندین بار از خیابون کافی آبادی رد شدم و از بیرون دیدمش و و هر دفعه دیدمش ضربان قلبم شدیدا میره بالا😘😘😘

  • avatar
    نشان دوست
    شنبه 10 مهر ماه 1400

    از دیدنش لذت بردم

  • avatar
    بهنام پور
    سه شنبه 21 اردیبهشت ماه 1400

    حال تعمیر بود که ما رفتیم😶اما خود ساختمون و فضای بسیار زیبا و کوچیکی رو داره، ساختمون های اطرافش هم که لازم به توضیح ندارن، تو زعفرانیه هستیم😎

  • avatar
    ali shokri
    شنبه 28 فروردین ماه 1400

    بسیار زیبا


سایر موزه‌ها که در محدوده موزه تماشاگه زمان واقع شده‌اند:

  • بنیادفرهنگی امیر کبیر موزه خانه دکتر حبیبی
    ولیعصر، بین عباس کیارستمی و جایگاه سوخت باغ فردوس
  • موزه هنرهای زیبا
    (4.3)
    ولیعصر، فلاحی، طاهری
  • موزه اتومبیل های سلطنتی
    (4.4)
    فلاحی، طاهری
  • موزه دکتر حسابی
    (4.1)
    حسابی
  • موزه سینمای ایران
    (4.0)
    ولیعصر، عباس کیارستمی - طوسی، دلبر
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط H.Z (شهریار سطح ۹ نشان) در تاریخ پنجشنبه 06 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی موزه تماشاگه زمان اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: پنجشنبه 06 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد موزه تماشاگه زمان در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه موزه تماشاگه زمان ندارد.
    location استان تهران، شهرستان تهران، بزرگراه رسالت، نرسیده به بزرگراه آفریقا، بنیاد مستضعفان، ساختمان شماره ۱–، طبقه ۴
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری موزه تماشاگه زمان

    شنبه تعطیل است
    یک‌شنبه 09:00 تا 17:00
    دوشنبه 09:00 تا 17:00
    سه‌شنبه 09:00 تا 17:00
    چهارشنبه 09:00 تا 17:00
    پنج‌شنبه 09:00 تا 17:00
    جمعه 09:00 تا 17:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo