info
عکس موزه سینمای ایرانعکس موزه سینمای ایرانعکس موزه سینمای ایرانعکس موزه سینمای ایران
category

موزه سینمای ایران محله الهیه، تهران

موزه

درباره‌ی موزه سینمای ایران

موزهٔ سینمای ایران یکی از موزه‌های استان تهران است. در این گنجینه عکس‌ها، اسناد و وسایل و تجهیزات قدیمی سینما از شخصیت‌های سینمایی نظیر دوبلورها و فیلم‌سازان و نیز پشت صحنه فیلم‌های بزرگ، پوسترها و دیگر چیزهای وابسته به سینما به نمایش گذاشته‌شده‌است. این موزه شامل ۹ نمایشگاه دائمی است.
این مجموعه دارای سه سالن سینما با ظرفیت‌های ۲۰۵ ، ۱۰۹ و ۵۴ نفر نیز می‌باشد.
منبع: ویکی‌پدیا

موزه سینمای ایران (موزه) در محله الهیه تهران و خیابان جعفری واقع شده است. این مکان یکی از چهار موزه در محله الهیه تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند عمارت باغ فردوس، موزه تماشاگه زمان و برلیان مال و همچنین کافه ویونا، موسسه یوگا عطر مهر، کتابفروشی حوض نقره، سیندژ و دبیرستان جلال آل احمد (شاهد) قرار گرفته است.



نظرات کاربران در مورد موزه سینمای ایران

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    Reza bi gham
    دوشنبه 29 اسفند ماه 1401

    موزه سینمای ایران  در سال ۱۲۶۴ هجری قمری، محمدشاه قاجار دستور داد در نزدیکی تجریش قصری برای او ساخته شود. اما ساخت قصر هنوز به پایان نرسیده بود که محمدشاه در همان قصر نیمه‌تمام، از دنیا رفت. پس از آن افراد دربار در همان حوالی اقدام به ساخت باغ و عمارت‌های ییلاقی کردند. از جمله حسینعلی خان معیرالممالک، خزانه‌دار و عیارزن مسکوکات، باغی در این محل ساخت که به باغ فردوس مشهور شد. آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان تجریش، کوچه بخشایش

    6
  • avatar
    **آزاد **
    یکشنبه 08 تیر ماه 1399

    اطراف تجریشه خیلی باصفاست. نزدیکش کافی شاپ هم هست

    3
  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    پنجشنبه 25 خرداد ماه 1402

    باغ موزه سنمای ایران که بسیاری آن را با نام باغ فردوس هم می‌شناسند یکی از زیباترین‌جاهای تفریحی تهران است. این باغ قدیمی و خاطره‌انگیز همراه با عمارت زیبای داخل آن محبوب ساکنان و گردشگران پایتخت است. در باغ فردوس تهران می‌توانید از طبیعت، درختان بلند و قدیمی و فضای باز باغ لذت ببرید. نشستن در کافه باغ موزه سینما و نوشیدن یک فنجان قهوه تلخ آنقدر لذتبخش است که تبدیل به یک خاطره ماندگار برای شما می‌شود. تماشای موزه و آثار بی‌نظیر آن و همچنین دیدن فیلم در این مکان تجربه جذاب و ماندگاری است که می‌توانید آن را همراه با عزیزانتان داشته باشید. اطلاعات بازدید از باغ موزه سینمای ایران هزینه ورودی: رایگان آدرس باغ موزه سینمای ایران: تهران، خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان تجریش، کوچه بخشایش، باغ موزه سینمای ایران.

    1
  • avatar
    ༺Ʀổʱỵ༻
    چهارشنبه 30 شهریور ماه 1401

    در خیابان ولیعصر و نرسیده به میدان تجریش باغ قدیمی و زیبایی وجود دارد که در انتهای آن عمارت تاریخی قرار گرفته است. باغ فردوس یکی از معروف‌ترین باغ‌ های تهران است که امروزه به همراه عمارت آن به باغ موزه سینما تغییر کاربری داده و یکی از جاهای دیدنی تهران . قدم زدن در پاییز این باغ را از دست ندهید.

    1
  • avatar
    باردون
    جمعه 15 دی ماه 1402

    معماری زیبا و تحسین برانگیز

  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    چهارشنبه 22 آذر ماه 1402

    موزه سینمای ایران جزو میراث فرهنگی کشور بوده و علاقمندان می‌توانند در کنار تماشای فیلم از بنای تاریخی آن نیز بازدید کنند. این مجموعه جزو قدیمی‌ترین سینماهای تهران بوده و اخیرا چند کافه نیز به آن اضافه شده است. همچنین این موزه شامل چند سالن برای کودک و نوجوان، موسیقی و دفاع مقدس می‌باشد.

  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 01 تیر ماه 1402

    سلام موزه سینما ی عالی هست

  • avatar
    Tom😹
    یکشنبه 20 فروردین ماه 1402

    جای دلنشینی هست پیشنهاد میکنم

  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 24 آذر ماه 1401

    بسیار زیبا و دلنشین

  • avatar
    ⭐مرتضی قاسمی⭐
    پنجشنبه 14 بهمن ماه 1400

    طرح ایجاد موزه‌ سینما در شهریور سال ۱۳۷۳ و به همت مدیران مرکز توسعه‌ فضاهای فرهنگی شهرداری تهران مطرح شد. سرانجام با تلاش‌های آقایان عباس کیارستمی، استاد عزت الله انتظامی، غلامرضا جلال امیدی، امیر ثباتی، بهزاد رحیمیان و عزیزالله ساعتی موزه‌ سینما در سال ۱۳۷۷ در مکان اولیه خود واقع در خیابان لاله‌زار، کوچه‌ی پیرنیا و با حضور معاون اول رئیس جمهوری وقت، آقای حبیبی، افتتاح شد. از فعالیت‌های اولیه موزه می‌توان به انتشار چند کتاب، کارت پستال، مجموعه‌ای از موسیقی‌های متن فیلم‌های ایرانی و برگزاری جشن‌های ۱۰۰ سالگی سینما اشاره کرد. پس از گذشت چند سال و در سال ۱۳۸۱، با کمک نهادهای گوناگون از جمله اداره‌ فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت امور سینمایی و با حضور رئیس جمهور وقت، آقای سید محمد خاتمی، موزه‌ سینما در مکان کنونی آن یعنی مجموعه‌ باغ فردوس گشایش یافت. استاد عزت الله انتظامی نیز اولین مدیر عامل موزه‌ سینمای ایران بود. بخش‌های مختلف موزه سینما باغ فردوس از این قرار است:تالار آغازگران: در این بخش همان طور که از نامش پیدا است با اولین‌های سینمای ایران، تاریخچه سینما، تجهیزات فیلم‌برداری، فیلم‌ها و... آشنا خواهید شد. تالار معاصران: این تالار معرف هنرمندان معاصر سینما است و پرتره شخصیت‌های مطرح در زمینه بازیگری، کارگردانی، آهنگسازی و تصویربرداری به نمایش گذاشته شده است.تالار بین الملل: جوایز هنرمندان افتخار آفرین در عرصه بین‌المللی مانند نخل طلایی کن، شیر ونیز، خرس برلین و دیگر جوایز جهانی سینمای ایران و پوسترهایی از فیلم‌های ایرانی راه یافته به جشنواره های جهانی در این تالار جمع آوری شده است. تالار نام‌آوران: در این تالار تاریک، ناگهان با نور فلاش عکاسان و صدای تشویق حضار روبه‌رو می‌شوید و سپس با نام آوران هنر آشنا می‌شوید. بخش سینمای کودک و نوجوان: در این قسمت می‌توانید عروسک‌هایی مثل کلاه قرمزی، پسرخاله و تصاویری از بازیگران و دست اندرکاران سینمای کودک را ببیند. بخش سینمای دفاع مقدس: تصاویر مربوط به فیلم‌ها، بازیگران، کارگردان‌ها و عوامل اصلی فیلم‌های جنگی کشور زینت‌بخش این تالار است. تماشاخانه: در تماشاخانه موزه سینما، با بازسازی سینماهای دهه ۳۰ و ۴۰ و تماشای نخستین تصاویر سینمای ایران؛ به تاریخ سفر می‌کنید. بخش صدا و دوبله: در این موزه، نمایشگاهی به ابزارهای قدیمی صدابرداری، غرفه علی کسمایی؛ پدر دوبله ایران و لحظاتی از نخستین فیلم‌های دوبله شده اختصاص داده شده است.اتاقی به نام علی حاتمی: شاه‌نشین عمارت باغ فردوس به کارگردان مشهور ایران؛ علی حاتمی اختصاص داده شده است و وقتی وارد آن شوید وی را می‌بینید که پشت میز تدوین فیلم حاجی واشنگتن به‌همراه عزت الله انتظامی، بازیگر نقش اول آن نشسته است. خانه فرهاد: با شنیدن صدای فرهاد وارد اتاق نمادین این خواننده نامی می‌شوید. یادگارهایی از وسایل شخصی، سازهای او و کتاب هایش در این موزه نگهداری می‌شود.

  • avatar
    مهدوی
    چهارشنبه 22 اردیبهشت ماه 1400

    مکانی تاریخی و با معماری زیبا برای بازدید گردشکران داخلی و خارجی

  • avatar
    سروستانی
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    موزه سینمای ایران یکی از اماکن با صفایی که از تجریش به آن می‌رسید. امکانات سطح پایین فروش بلیط و نبودن تابلو مناسب راهنما معایب این موزه می باشد.

  • avatar
    کردبچه
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    مکانی خیلی خوب و عالیییی دنج و دلنشین خیلی جای دوس داشتنیه مخصوصاً شب های تابستان

  • avatar
    M.Hassan63
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    موزه ای با فضای بسیار عالی و بسیار زیبا که خاطرات زیادی در آن زنده میشود و اشکالات آن عدم وجود تابلو مناسب راهنما جهت مکان یابی.و امکانات سطح پایین فروش بیلیط


سایر موزه‌ها که در محدوده موزه سینمای ایران واقع شده‌اند:

  • بنیادفرهنگی امیر کبیر موزه خانه دکتر حبیبی
    ولیعصر، بین عباس کیارستمی و جایگاه سوخت باغ فردوس
  • موزه هنرهای زیبا
    (4.3)
    ولیعصر، فلاحی، طاهری
  • موزه دکتر حسابی
    (4.1)
    حسابی
  • موزه موسیقی تهران
    (4.7)
    دربندی، موزه، بین استاد بنان و رضی
  • باغ موزه هنر ایرانی
    (4.5)
    ولیعصر، توتونچی، جلیل شهناز، هفدهم
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط هادی (شهریار سطح ۱۰ نشان) در تاریخ سه شنبه 28 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی موزه سینمای ایران اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: سه شنبه 28 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد موزه سینمای ایران در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه موزه سینمای ایران ندارد.
    location استان تهران، تهران، ولیعصر، عباس کیارستمی - طوسی، دلبر
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری موزه سینمای ایران

    شنبه تعطیل است
    یک‌شنبه 09:00 تا 18:00
    دوشنبه 09:00 تا 18:00
    سه‌شنبه 09:00 تا 18:00
    چهارشنبه 09:00 تا 18:00
    پنج‌شنبه 09:00 تا 18:00
    جمعه 14:00 تا 19:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo