©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس سردر باغ ملی
عکس سردر باغ ملی
عکس سردر باغ ملی
عکس سردر باغ ملی
عکس سردر باغ ملی
thumbnail iconسایر عکس‌ها

سردر باغ ملی

4/8
117 رای
مکان تاریخی
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

4/0
(420)
رستوران

بسته است

3/8
(60)
کافی‌شاپ

بسته است

4/5
(256)
بوستان
3/0
(1)
ایستگاه اتوبوس
4/5
(32)
ایستگاه مترو
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی سردر باغ ملی

  • Mehdi
    Mehdi
    1405/01/25
    • گزارش نظر

    بینظیر و با شکوه

  • شادمان
    شادمان
    1405/01/23
    • گزارش نظر

    سردر باغ ملی، از بناهای به جا مانده از دوره قاجار می‌باشد که در سال‌های ۱۳۰۱ تا ۱۳۰۴ توسط حسین‌علی‌بیک‌تهرانی نوسازی شده و اکنون یکی از نمادهای شهر تهران است. سردر باغ ملی در خیابان شلوغ و پر‌رفت‌و‌آمد امام خمینی، با فاصله کمی از میدان توپخانه در ضلع غربی اداره پست و ضلع شرقی وزارت امور خارجه قرار دارد

    عکس سردر باغ ملی
    عکس سردر باغ ملی
    عکس سردر باغ ملی
    عکس سردر باغ ملی
    عکس سردر باغ ملی
    عکس سردر باغ ملی
    عکس سردر باغ ملی
    عکس سردر باغ ملی
  • مسافرجاده
    مسافرجاده
    1405/01/21
    • گزارش نظر

    طهران زیبا حس و حال نوستالژی عبور از تاریخ پرسه زدن در گذشته های دور یاد پدر بزرگ مادربزرگ ها و دوران کودکی پدر و مادر تهران زیبا که تاریخ پر فراز نشیبی به خود دیده

  • رابعه رضوی علوی(عسل)
    رابعه رضوی علوی(عسل)
    1405/01/12
    • گزارش نظر

    بی شک ،اگر یک نماد از تاریخ معاصر ایران به یاد همگان بماند،همانا "سردر باغ ملی"است که از میدان مشق، که در دوره قاجاریه،ساخته شد،برجای مانده و معماری باشکوه آن که عناصر ویژه ای از شیر و نمادهای ملی دیگر درون رنگهای متناسب،چشم نواز و دلپذیر،به نظر می رسد.

    5 لایک
  • مسافرجاده
    مسافرجاده
    1405/01/11
    • گزارش نظر

    تهران زیبای من خاطرات پرفراز نشیبی که در خود جای داده معماری صفوی قاجار پهلوی دروازه طهران قدیم

    2 لایک
  • امان
    امان
    1405/01/11
    • گزارش نظر

    سردر باغ ملی وقتی پیرامون تهران پیش یه نفر صحبت می‌کنید، اولین چیزی که به ذهنتون می‌رسه، یا برج میلاد هستش، یا میدان آزادی. اما تا الان فکر کردید قبل از ساخته شدن این دو نماد، تهران رو با چی می‌شناختن؟ اولین نماد تهران مدرن رو می‌شه سردر باغ ملی نامید. این دروازه به‌منظور ورود به میدان مشق در تو زمان فتحعلی شاه قاجار ساخته شد و اون رو «دروازه میدان مشق» نام گذاری کردن. میدان مشق  بزرگ‌ترین میدان‌ نظامی در تهران بود و در اختیار قشون شاهنشاهی قرار گرفته بود. پس از ساخت این دروازه اولین باغ همگانی پایتخت به نام «باغ ملی» تو زمین‌های داخلی میدان مشق ساخته شد و پس از اون  این دروازه رو به اسم «سردر باغ ملی» شناختن. در طراحی سردر باغ ملی تلفیقی از سبک معماری ایرانی و اروپایی، رو میبینیم. فرم بنای سردر باغ ملی یه جورایی دروازه‌های پایتخت در دوران ناصرالدین شاه را بخاطر ادم میاره. تو مجموعه سر در باغ ملی می‌تونید، کتابخانه ملی، موزه ایران باستان، وزارت امور خارجه و .... رو ببینید.

    4 لایک
  • جلیلی محتشم
    جلیلی محتشم
    1404/12/16
    • گزارش نظر

    سردر باغ ملی، از بناهای به جا مانده از دوره قاجار می‌باشد که در سال‌های ۱۳۰۱ تا ۱۳۰۴ توسط حسین‌علی‌بیک‌تهرانی نوسازی شده و اکنون یکی از نمادهای شهر تهران است. این بنا در ضلع شمالی خیابان امام خمینی (سپه پیشین)، در ضلع شرقی وزارت امور خارجه و در ضلع غربی موزه پست و تلگراف قرار دارد. پیش از بنیاد برج آزادی، این دروازه به عنوان نماد شهر تهران شناخته می‌شد.

    3 لایک
  • moj
    moj
    1404/12/13
    • گزارش نظر

    در خیابان شلوغ و پرهیاهوی امام خمینی در پایتخت، دروازه‌ای قدیمی و تاریخی از دوران قاجار به یادگار مانده است که اکنون با نام سردر باغ ملی، از جاهای دیدنی تهران به شمار می‌آید. این سردر که پیش از ساخت برج آزادی نماد پایتخت بود، از زیباترین دروازه‌های کشور است. سردر باغ ملی از مهم‌ترین بناهای باغ ملی است که هنوز سالم باقی مانده و قدمت آن از خود باغ نیز بیشتر است. این دروازه از جمله مکان‌هایی در کشور است که هر ایرانی باید آن را از نزدیک ببیند؛ زیرا این بنای تماشایی با معماری خاص و بی‌نظیر خود آدم را به تهران قدیم می‌برد. این دروازه به‌منظور ورود به میدان مشق در زمان فتحعلی شاه قاجار احداث شد و آن را «دروازه میدان مشق» نامیدند. میدان مشق از بزرگ‌ترین میدان‌های نظامی در تهران و در اختیار قشون شاهنشاهی بود. پس از ساخت این دروازه طرح برپایی اولین باغ همگانی پایتخت به نام «باغ ملی» در زمین‌های داخلی میدان مشق برنامه‌ریزی شد و پس از آن نام این دروازه به «سردر باغ ملی» تغییر یافت. باغ ملی بیشتر از چند سال دوام نیاورد؛ ولی همچنان با احداث ساختمان‌های متعددی نظیر کتابخانه ملی، موزه ایران باستان و ساختمان وزارت امور خارجه این سردر را «سردر باغ ملی» می‌نامند. در حال حاضر از میدان مشق چیزی باقی نمانده و فقط ساختمان سردر آن به‌جای مانده است.

    4 لایک
  • Amirreza
    Amirreza
    1404/09/01
    • گزارش نظر

    یه بنای تاریخی زیبا

    عکس سردر باغ ملی
    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/07/14
    • گزارش نظر

    زیبا و جذاب و باشکوه

    2 لایک

تصاویر سردر باغ ملی

    • ۱ روز پیش
      عکس سردر باغ ملی
    • ۱ روز پیش
      عکس سردر باغ ملی
    • ۱ روز پیش
      عکس سردر باغ ملی
    • ۱ روز پیش
      عکس سردر باغ ملی
    • ۴ روز پیش
      عکس سردر باغ ملی
    • ۱ روز پیش
      عکس سردر باغ ملی
    • ۱ روز پیش
      عکس سردر باغ ملی
    • ۱ روز پیش
      عکس سردر باغ ملی
    • ۱ روز پیش
      عکس سردر باغ ملی
    • ۴ روز پیش
      عکس سردر باغ ملی

درباره‌ی سردر باغ ملی

سردر باغ ملی، از بناهای به جا مانده از دوره قاجار می‌باشد که در سال‌های ۱۳۰۱ تا ۱۳۰۴ توسط حسین‌علی‌بیک‌تهرانی نوسازی شده و اکنون یکی از نمادهای شهر تهران است. این بنا در ضلع شمالی خیابان امام خمینی (سپه پیشین)، در ضلع شرقی وزارت امور خارجه و در ضلع غربی موزه پست و تلگراف قرار دارد.
پیش از بنیاد برج آزادی، این دروازه به عنوان نماد شهر تهران شناخته می‌شد.
منبع: ویکی‌پدیا

سردر باغ ملی (مکان‌های تاریخی) در محله فردوسی تهران و خیابان ملل متحد واقع شده است. این مکان یکی از سیزده مکان تاریخی در محله فردوسی تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان سینا، ساختمان بلدیه (خانه‌ شهر)، موزه ملی ایران باستان و باب همایون و همچنین کتابخانه و موزه ملی ملک، دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه12 و ۲۳ تهران، سازمان ثبت اسناد و املاک ایران، سالن ورزشی شهدای هفتم تیر و تجهیز ابزار کیا قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از اماکن دیدنی و تاریخی خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو مترو امام خمینی، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.