info
عکس عمارت تاریخی امام جمعه
category

عمارت تاریخی امام جمعه محله ارگ - پامنار، تهران

مکان تاریخی

درباره‌ی عمارت تاریخی امام جمعه

عمارت تاریخی امام جمعه (مکان تاریخی) در محله ارگ - پامنار تهران و خیابان بهبهانی واقع شده است. این مکان یکی از بیست و دو مکان تاریخی در محله ارگ - پامنار تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند تالار الماس، شمس العماره و بازار بزرگ رضا و همچنین هتل زیبا، مسافرخانه همت، رستوران امیرکبیر، پوشاک دوچرخه سواری اسپید و ولوو بابایی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از اماکن دیدنی و تاریخی خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو امام خمینی، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.



نظرات کاربران در مورد عمارت تاریخی امام جمعه

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    حسین ۱۳۶۴
    یکشنبه 30 مرداد ماه 1401

    خانه امام جمعه در محدوده بافت تاریخی تهران طول شرقی ۸، ۲۵۲، ۵۱ و عرض شمالی خیابان ناصر خسرو (ناصری سابق) روبروی وزارت دارائی در کوچه امام جمعه قرار گرفته است. محله‌ای که این خانه در آن واقع شده در گذشته‌های دور به نام محله عودلاجان شهرت داشته است و تکیه دولت سابق هم در همین محله و با اندکی فاصله از خانه امام جمعه قرار داشته که امروزه نشانه‌های معماری آن محو شده است. قدمت این بنا به دوره قاجاریه و به سال‌های ۱۲۸۰ هـ. ق تا ۱۳۰۰ هـ. ش می‌رسد و در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۷۵به ماده ۱۷۷۲ در فهرست آثار ملی ثبت گردید. بنای تاریخی "خانه امام جمعه"، یکی ازنفیس ترین خانه های تهران متعلق به میرزا آقاخان نوری ملقب به اعتمادالدوله، دومین صدراعظم دربار ناصری است و در حدود سال 1221 خورشیدی در محله تاریخی و اعیان نشین عودلاجان تهران و در کوچه آقاخان، موسوم به خانه های میرزا آقاخان ساخته شده است .پس از فوت میرزاآقاخان که در سال 1243 اتفاق افتاده، این عمارت حدود 40 سال تحت تملک وراث وی (میرزاکاظم خان )قرارگرفت و در حدود سال 1285 ، به شخصی به نام حاجی یحیی، امام جمعه خوی واگذار شده است. ایشان که در اولین دوره مجلس شورای ملّی، از طرف اهالی آذربایجان به عنوان نماینده انتخاب شد، پس از ورود به تهران در این عمارت سکنی گزید.

    5
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 26 شهریور ماه 1401

    یکی از زیباترین خانه های قدیمی تهران میباشد ولی متاسفانه بازدید عمومی ندارد.

    2
  • avatar
    ⭐مرتضی قاسمی⭐
    چهارشنبه 20 بهمن ماه 1400

    خانه امام جمعه در محدوده بافت تاریخی تهران طول شرقی ۸، ۲۵۲، ۵۱ و عرض شمالی خیابان ناصر خسرو (ناصری سابق) روبروی وزارت دارائی در کوچه امام جمعه قرار گرفته است. محله‌ای که این خانه در آن واقع شده در گذشته‌های دور به نام محله عودلاجان شهرت داشته است و تکیه دولت سابق هم در همین محله و با اندکی فاصله از خانه امام جمعه قرار داشته که امروزه نشانه‌های معماری آن محو شده است. قدمت این بنا به دوره قاجاریه و به سال‌های ۱۲۸۰ هـ. ق تا ۱۳۰۰ هـ. ش می‌رسد و در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۷۵ به ماده ۱۷۷۲ در فهرست آثار ملی ثبت گردید

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 09 دی ماه 1401

    نقاشی های دیواری و فضای بسیار خاص و زیبایی دارد

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 25 دی ماه 1401

    بد نیست ولی میتونه پیشرفت بهتری داشته باشه از هر نظر خوب و عالی

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 04 شهریور ماه 1401

    خیلی جای باحالیه

    1
  • avatar
    smzs
    دوشنبه 08 فروردین ماه 1401

    ۸ ام فروردین ما رفتیم بسته بود

    1
  • avatar
    امیر
    دوشنبه 04 دی ماه 1402

    نقاشی های دیواری قشنگی داره


سایر اماکن دیدنی و تاریخی که در محدوده عمارت تاریخی امام جمعه واقع شده‌اند:

  • عمارت عزیزالسطان ملیجک
    (3.0)
    سعدی جنوبی، بانک تجارت
  • سقاخانه ایلچی کبیر
    (3.0)
    بازار نوروز خان
  • خانه امین لشگر
    (3.0)
    چوپانی
  • سرای گردن کج
    (4.0)
    کلانتری
  • آب انبار مسجد آقا محمود
    (5.0)
    سعدی جنوبی، ناصر خسرو، مروی
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط آذربایجان (شهریار سطح ۴ نشان) در تاریخ سه شنبه 05 دی ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی عمارت تاریخی امام جمعه اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: سه شنبه 05 دی ماه 1402
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد عمارت تاریخی امام جمعه در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه عمارت تاریخی امام جمعه ندارد.
    neshan logo