موزه
موزه بو علی سینا مکانی زیبا که در انجا آرامگاه حکیم بزرگ ایران زمین واقع شده پزشکی به بدلیل در از عصر خود تا اکنون برا ورود باید هزینه پرداخت کنید ولی خیلی کم
من که خیلی خوشم اومد چون چیزهای زیادی در مورد بوعلیسینا یاد گرفتم که قبلاً نمیدونستم دکوراسیون داخلی هم خیلی خوب بود
موزه بوعلی سینا مکانی دوست داشتنی که فقط بنای روش جذابه چون دست میراث فرهنگیه
موزه بوعلی سینا امکانات محدود است بیشتر مواقع تعطیل است راضی نبودم پیشنهاد نمی کنم
موزه بوعلی سینا وروری گران که برای خانواده تعداد منطقی نیست این همه هزینه کنن
حتما از موزه اش هم دیدن کنید خیلی میتونه جالب باشه براتون
آرامگاه بوعلی سینا بنای یادبود ابن سینا فیلسوف، دانشمند و پزشک ایرانی است که در میدان بوعلی سینا در مرکز شهر همدان واقع شدهاست و این اثر در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۷۶ با شمارهٔ ثبت ۱۸۶۹ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست. بنای قبلی آرامگاه بوعلی سینا در زمان قاجاریه ساخته شده بود. این مقبره به دستور دختری به نام نگار، نوه فتحعلی شاه قاجار بنا شد. مقدمات ساخت بنای کنونی در سال ۱۳۲۲ خورشیدی فراهم شد که محمدرضا شاه پهلوی شخصاّ یکصد هزار تومان برای ساخت آرامگاه گذاشت و انجمن آثار ملی نقشه ساختمان آرامگاه را به مناقصه گذاشت. مناقصه را مهندسین ایرانی بردند.طرح آرامگاه را مهندس هوشنگ سیحون به سبک معماری دوره و سدهای که بوعلی سینا در آن میزیسته از روی قدیمیترین بنای تاریخ دار اسلامی یعنی برج گنبد قابوس در شهر گنبد کاووس اقتباس کرد. انجمن آثار ملی سپس از راه فروش تمبر و جلب کمکهای دیگر گردآوری بقیه هزینه را تأمین و بنای آرامگاه را آغاز کرد.[۲] در ۲۲ اسفند ۱۳۲۶ به پیشنهاد وزارت فرهنگ (در زمان وزارت دکتر علیاکبر سیاسی) هیئت وزیران برای ساخت آرامگاه اجازه داد در سه نوبت به فاصله سه ماه، هر بار سیصد هزار بلیط بختآزمایی به بهای دو تومان فروخته شود و دو سوم درآمد به دست آمده، هزینه جشن هزاره ابوعلی سینا و ساخت آرامگاه او شود. تا سال ۱۳۳۰ بنای آرامگاه یک میلیون و دویست هزار تومان هزینه برده بود. شیر و خورشید سرخ، سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی، شهرداری همدان و پارسیان هند نیز در تأمین این هزینه سهیم بودند. در این سال وزارت فرهنگ با گذراندن مصوبهای در مجلس سیصد هزار تومان بودجه برای تکمیل ساختمان و پانصد هزار تومان برای برگزاری جشن هزاره بوعلی دریافت کردکه قرار بود در اردیبهشت ۱۳۳۱ برگزار شود. کار ساخت بنای جدید آرامگاه در سال ۱۳۳۳ به پایان رسید. آرامگاه روز ۹ اردیبهشت ۱۳۳۳ با حضور محمدرضا شاه پهلوی و ملکه ثریا افتتاح شد.محل آرامگاه جدید بوعلی منزل مسکونی و مقبره فردی بنام ابوسعید دخوک، دوست صمیمی بوعلی سینا بودهاست که بقایای جسد بوعلی سینا هم به این مکان منتقل و دفن شد. در غرفه آثار بوعلی عکسی از جمجمه بوعلی نیز در معرض دید گذاشته شده که هنگام جابجایی مقبره تهیه شدهاست.
موزه شامل کتب خطی و اشیا تاریخی مربوط دوره های مختلف تاریخی، و معرفی بیشتر دانشمند بزرگ بوعلی سینا و آثار ایشان می باشد
عالیه
موزه تقرییا چیزی نداره داخلش . ولی خود بنا زیباست
جالب است
موزه بوعلیسینا در سال ۱۳۳۰ شمسی در آرامگاه بوعلی، میدان بوعلی، در شهر همدان افتتاح شدهاست. این موزه توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان تأسیس شده و به معرفی شخصیت بوعلی سینا و طب اختصاص دارد. آثار فراوانی از ابنسینا به جا مانده و یا به او نسبت داده شده که فهرست جامعی از آنها در فهرست نسخههای مصنفات ابن سینا آورده شدهاست. این فهرست شامل شامل ۱۳۱ نوشته اصیل از ابن سینا و ۱۱۱ اثر منسوب به او است.
پشت بام آرامگاه
عالی
خیلی جالب بود
موزه ابوعلی سینا در سال ۱۳۳۰ در آرامگاه بوعلی سینا درست در میدان بوعلی همدان افتتاح شد. به نوعی میتوان گفت که این موزه یکی از قدیمیترین موزههای همدان و مهمترین جاهای دیدنی همدان محسوب میشود.
موزه بو علی سینا (موزه) در محله بوعلی همدان و بلوار خواجه رشید، میدان بوعلی سینا واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مرکز خرید شهرآرا و همچنین آرامگاه بوعلی سینا، بوستان میدان بوعلی سینا، رستوران کاکتوس، روزنامه هگمتانه و شرکت خدمات مسافرتی علیصدر مهر قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از موزههای خوب این منطقه میباشد.