info
عکس حمام قاضیعکس حمام قاضیعکس حمام قاضی
category

حمام قاضی محله شهشهان، اصفهان

مکان تاریخی

درباره‌ی حمام قاضی

حمام قاضی (مکان تاریخی) در محله شهشهان اصفهان و خیابان میرعلاالدین واقع شده است. این مکان یکی از نوزده مکان تاریخی در محله شهشهان اصفهان می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند خانه قزوینی ها و مجتمع تجاری جعفری و همچنین خانه مسافر ابن سینا، هتل سنتی طلوع خورشید، نساجی بروجرد Nasaji Borujerd، پارچه یلدا بانو و بازارچه امیر محمد قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از اماکن دیدنی و تاریخی خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد حمام قاضی

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    امیرسالار
    شنبه 04 فروردین ماه 1403

    این مکان تاریخی صدها سال پیش به دستور حاکم شهر اصفهان توسط یک قاضی ساخته شد. حاکم شهر دستور ساخت یک مجموعه شامل مسجد، حمام و بازار را در منطقه شهشهان اصفهان به قاضی داد. پس از ساخت، آن ها را به عنوان مجموعه قاضی می شناختند. بازار این مجموعه شامل چند حجره بود و مابین مسجد قاضی و حمام قاضی قرار داشت. قدمت ساخت خود حمام قاضی به دوران صفویه بر می گردد و با توجه به نوشته های قدیمی به جا مانده و فرهنگ ایران زمین در سالیان گذشته، می توان به این مساله پی برد که مردم اصفهان در گذشته از این حمام برای برگزاری جلسات مهم و گردهمایی ها برای تصمیم گیری های سیاسی و اجتماعی استفاده می کردند و یکی از مکان های پر رفت و آمد آن زمان بوده است. جالب است بدانید در گذشته ها که اکثر ازدواج ها به صورت سنتی صورت می گرفته و از طریق خانواده ها انجام می شده، مادران در حمام ها از جمله این حمام تاریخی به دنبال همسری مناسب برای پسرانشان می گشتند. حمام قاضی توسط بخش خصوصی، بازسازی و به منظور کاربری حمام افتتاح شده است. این مکان اولین حمام سنتی بازسازی شده ایران است. همانطور که می دانید در بسیاری از شهرها هنوز هم گرمابه های قدیمی وجود دارند اما همه آن ها مانند این حمام سنتی اصفهان نیستند، چرا که در بازسازی آن تمام تلاش خود را کرده اند تا از شکل سنتی و قدیمی آن خارج نشده و تماما به همان شکل اصلی خود باقی بماند این حمام دارای بخش های مختلفی از جمله گرمخانه، سربینه، خزینه و حوضچه می باشد. لازم است بدانید که تمام این قسمت ها به همان شکل اصلی بازسازی شده و هنر و معماری اصیل ایرانی و اسلامی را نمایان می کنند. این حمام سنتی با هدف احیای فرهنگ حمام ایرانی بازسازی شده و تمام کارها از جمله لنگ بستن، لیف زدن، کیسه کشیدن و راه رفتن در خزینه که در گذشته مرسوم بوده است؛ در این حمام انجام می شود. به همین دلیل تمام کارکنان این مکان افراد کارآزموده هستند و تمام خدمات ارائه شده کیفیت مناسبی دارند.

    16
  • avatar
    ﷽🇵🇸🇮🇷 یا علی 🇮🇷🇵🇸
    دوشنبه 05 تیر ماه 1402

    حمام قاضی نخستین حمام تاریخی ایرانی با کاربری حمام است که توسط بخش خصوصی بازسازی و در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ افتتاح شد. این حمام شامل قسمت‌های مختلفی از جمله سربینه، گرمخانه، خزینه و همچنین حوضچه می‌شود که هر کدام به شکلی نمایانگر هنر معماری ایرانی هستند. از نکات جالب توجه درباره این بنا می‌توان به استفاده از آن برای برگزاری جلسات مهم، تصمیم‌گیری‌های سیاسی و حتی یافتن همسری مناسب برای پسران اشاره کرد. لنگ بستن، کیسه کشیدن، لیف زدن و راه رفتن در خزینه از جمله فعالیت‌های محوری این مجموعه با هدف احیا و بازسازی فرهنگ حمام ایرانی است. با استفاده از خدمات ارائه شده در این حمام از جمله پذیرایی توسط نیروهای کار آزموده و آشنا با فرهنگ ایرانی، شما می‌توانید از حمامی آرام لذت ببرید و با فرهنگ اصیل ایرانی در خصوص توجه به سلامت و نظافت افراد آشنا شوید. پشت بام این حمام نیز از دیگر جاذبه‌های آن به‌شمار می‌رود که خود گواهی بر اصالت و بی‌نظیر بودن معماری ایرانی است. این مجموعه تاریخی قابلیت استفاده همزمان از هر دو بخش مردانه و زنانه را دارد و از جاهای دیدنی اصفهان در قلب بافت تاریخی شهر است. 🙏🙏🙏🙏

    10
  • avatar
    حسین
    پنجشنبه 20 مرداد ماه 1401

    حمام قاضی نخستین حمام تاریخی ایرانی با کاربری حمام است که توسط بخش خصوصی بازسازی و در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ افتتاح شد. این حمام شامل قسمت‌های مختلفی از جمله سربینه، گرمخانه، خزینه و همچنین حوضچه می‌شود که هر کدام به شکلی نمایانگر هنر معماری ایرانی هستند. از نکات جالب توجه درباره این بنا می‌توان به استفاده از آن برای برگزاری جلسات مهم، تصمیم‌گیری‌های سیاسی و حتی یافتن همسری مناسب برای پسران اشاره کرد. لنگ بستن، کیسه کشیدن، لیف زدن و راه رفتن در خزینه از جمله فعالیت‌های محوری این مجموعه با هدف احیا و بازسازی فرهنگ حمام ایرانی است. با استفاده از خدمات ارائه شده در این حمام از جمله پذیرایی توسط نیروهای کار آزموده و آشنا با فرهنگ ایرانی، شما می‌توانید از حمامی آرام لذت ببرید و با فرهنگ اصیل ایرانی در خصوص توجه به سلامت و نظافت افراد آشنا شوید. پشت بام این حمام نیز از دیگر جاذبه‌های آن به‌شمار می‌رود که خود گواهی بر اصالت و بی‌نظیر بودن معماری ایرانی است. این مجموعه تاریخی قابلیت استفاده همزمان از هر دو بخش مردانه و زنانه را دارد و از جاهای دیدنی اصفهان در قلب بافت تاریخی شهر است.این حمام در شهر زیبای اصفهان، خیابان ابن سینا ۳۷، بازارچه قاضی واقع شده است. برای استفاده و بازدید از حمام باید ورودی پرداخت کنید. از امکانات آن می توان به سرویس بهداشتی، ماساژ، نیمکت، راهنما و کافه اشاره کرد

    4
  • avatar
    پارسا نشان
    دوشنبه 18 اردیبهشت ماه 1402

    صدها سال پیش به دستور حاکم شهر اصفهان توسط یک قاضی ساخته شد. حاکم شهر دستور ساخت یک مجموعه شامل مسجد، حمام و بازار را در منطقه شهشهان اصفهان به قاضی داد. پس از ساخت، آن ها را به عنوان مجموعه قاضی می شناختند. بازار این مجموعه شامل چند حجره بود و مابین مسجد قاضی و حمام قاضی قرار داشت.قدمت ساخت خود حمام قاضی به دوران صفویه بر می گردد و با توجه به نوشته های قدیمی به جا مانده و فرهنگ ایران زمین در سالیان گذشته، می توان به این مساله پی برد که مردم اصفهان در گذشته از این حمام برای برگزاری جلسات مهم و گردهمایی ها برای تصمیم گیری های سیاسی و اجتماعی استفاده می کردند و یکی از مکان های پر رفت و آمد آن زمان بوده است. جالب است بدانید در گذشته ها که اکثر ازدواج ها به صورت سنتی صورت می گرفته و از طریق خانواده ها انجام می شده، مادران در حمام ها از جمله این حمام تاریخی به دنبال همسری مناسب برای پسرانشان می گشتند. حمام قاضی اصفهان را به عنوان حمام دوقلو هم می شناسند. دو بخش برای حضور زنان و مردان به صورت همزمان وجود داشته و لازم نیست در سانس های متفاوتی بلیط ورودی تهیه کنید. همچنین برای راحتی حال مراجعه کنندگان دوش هایی تعبیه شده است که طبیعتا در گذشته وجود نداشته اند.این حمام در بافت تاریخی شهر قرار دارد و فضای آن آمیخته ای از رنگ های سفید و فیروزه ای است. نورپردازی به خوبی انجام شده و این حمام دارای کمدهای چوبی، کاشی های فیروزه ای و گچ بری های زیبا است که حس خوبی را منتقل می کنند.

    2
  • avatar
    خادم المهدی
    پنجشنبه 19 مرداد ماه 1402

    مسخره ها من فکر کردم میشه توش حمام و شست و شو کرد متاسفانه وزارت بهداشت جهانی همه چیز رو از بین برده هرخوبی که در قدیم بود الآن کنار گذاشته شده توی ایران هم متأسفانه وزارت بهداشت جلو گیری می‌کنه از کارکردن حمام های سنتی من دنبال ی حمام سنتی چهار فصل در ایران هستم اگر کسی می‌شناسه معرفی کنه

    2
  • avatar
    حاجی بزرگ
    چهارشنبه 26 مرداد ماه 1401

    حمامی شیک و زیبا با معماری اسلامی و قابل استفاده برای همگان

    1
  • avatar
    محمد
    شنبه 08 اردیبهشت ماه 1403

    این مکان تاریخی صدها سال پیش به دستور حاکم شهر اصفهان توسط یک قاضی ساخته شد. حاکم شهر دستور ساخت یک مجموعه شامل مسجد، حمام و بازار را در منطقه شهشهان اصفهان به قاضی داد. پس از ساخت، آن ها را به عنوان مجموعه قاضی می شناختند. بازار این مجموعه شامل چند حجره بود و  مابین مسجد قاضی و حمام قاضی قرار داشت. قدمت ساخت خود حمام قاضی به دوران صفویه بر می گردد و با توجه به نوشته های قدیمی به جا مانده و فرهنگ ایران زمین در سالیان گذشته، می توان به این مساله پی برد که مردم اصفهان در گذشته از این حمام برای برگزاری جلسات مهم و گردهمایی ها برای تصمیم گیری های سیاسی و اجتماعی استفاده می کردند و یکی از مکان های پر رفت و آمد آن زمان بوده است. جالب است بدانید در گذشته ها که اکثر ازدواج ها به صورت سنتی صورت می گرفته و از طریق خانواده ها انجام می شده، مادران در حمام ها از جمله این حمام تاریخی به دنبال همسری مناسب برای پسرانشان می گشتند.

  • avatar
    نظرت را بنویس و ❤️ کن.👇
    جمعه 16 اردیبهشت ماه 1401

    حمام قدیمی و زیبایی است.

  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 18 اسفند ماه 1400

    حمامی قدیمی فقط برای بازدید است نه استفاده

  • avatar
    محمد عاشقی
    پنجشنبه 30 دی ماه 1400

    زیبا

  • avatar
    JT
    دوشنبه 20 اردیبهشت ماه 1400

    دارای فضایی زیبا و دیدنی می باشد. این حمام نشانه ای از رسوم ایرانی قدیم هست

  • avatar
    eskandari
    شنبه 28 فروردین ماه 1400

    چیز خاصی نداشت واسه من که جذاب نبود

  • avatar
    jaber
    دوشنبه 20 اردیبهشت ماه 1400

    مکانی زیبا و دیدنی اثار تاریخی زیبا و دیدنی قیمت گران خدمات معمولی


سایر اماکن دیدنی و تاریخی که در محدوده حمام قاضی واقع شده‌اند:

  • بازارچه تاریخی حاج سلیمان
    ولی عصر، شهید مصطفی توتونی، بین سادات و قنادی ها
  • خانه تاریخی حیدر میرزا
    (5.0)
    هاتف، نواب حیدر میرزا، گلبهار، شقایق 4
  • کاروانسرای تاریخی نی
    (5.0)
    ولی عصر، آیت الله زند کرمانی
  • صفه استاد
    (4.5)
    عبدالرزاق، بازار سنگ تراش ها
  • قصر
    (4.5)
    عبدالرزاق، شهید بنی لوحی، قصر
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط کاربر نشان (شهریار سطح ۷ نشان) در تاریخ سه شنبه 18 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی حمام قاضی اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: سه شنبه 18 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد حمام قاضی در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه حمام قاضی ندارد.
    location استان اصفهان، اصفهان، ابن سینا، میرعلاالدین (37)، میرعلاالدین
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری حمام قاضی

    شنبه تعطیل است
    یک‌شنبه 15:00 تا 22:00
    دوشنبه 15:00 تا 22:00
    سه‌شنبه 15:00 تا 22:00
    چهارشنبه 15:00 تا 22:00
    پنج‌شنبه 15:00 تا 22:00
    جمعه 15:00 تا 22:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo