©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

آوانید

3/0
1 رای
فروشگاه و خدمات موبایل
۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰
  1. شنبه (امروز)۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰
  2. یکشنبه۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰
  3. دوشنبه۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰
  4. سه‌شنبه۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰
  5. چهارشنبه۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰
  6. پنجشنبهتعطیل
  7. جمعهتعطیل
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فروشگاه‌های موبایل و ارائه‌دهنده خدمات تلفن همراه پیشنهادی در نزدیکی آوانید

امکانات نزدیک

4/4
(177)
رستوران

باز است

3/6
(8)
کافی‌شاپ
4/2
(19)
بوستان
سرویس بهداشتی
3/0
(7)
پارکینگ

باز است

4/0
(2)
ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی آوانید

آوانید (فروشگاه و خدمات موبایل) در محله جردن - پارک ملت تهران و خیابان ایرج غربی واقع شده است. این مکان یکی از ده فروشگاه و خدمات موبایل در محله جردن - پارک ملت تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان فوق تخصصی تندیس، موزه هنرهای دینی امام علی (ع) و پاساژ آسیا و همچنین رستوران شاندیز جرد، پمپ بنزین 147 جردن (آفریقا)، فست فود داون تاون، بالکافه جردن و شرکت توسعه صنایع نفت و انرژی OEID قرار گرفته است.

فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، موبایل سایه، همراه تل و شرکت آی تی تلکام هستند.

چطور به فروشگاه آوانید برویم؟

با استفاده از مسیریاب نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه آوانید را انتخاب کنید. اگر قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی برای رسیدن به این مکان استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس سوپر جردن قرار دارد. شما می‌توانید مسیریابی پیاده یا با اتوبوس و مترو را روی اپلیکییشن نشان ببینید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر شما هم سری به فروشگاه آوانید زدید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت ثبت کنید. تصاویر مربوط به فروشگاه آوانید را از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.