آرامگاه
بنای یادبود علامه مجلسی اینجا قرار داره
مقبره علامه مجلسی کنار مسجد جامع اصفهان است که زایرین زیادی دارد و جای پارک هم ندارر
پارکینگ در کنار مقبره وجود دارد ، از کوچه ۴۳ خیابان ابن سینا وارد شویدبه پارکینگ روباز پشت مقبره میرسید
مقبره علامه مجلسی مکانی بسیار عالی و معنوی با ساختمانی قدیمی و تاریخی است
مقبره علامه مجلسی (ره): مکانی بسیار عالی و معنوی بود و ساختمان سنتی داشت جای خوبی داشت خوشحالم در این مکان
یکی از علمای اصفهان که مردم به زیارتش می روند و برآورنده نذرهاست فضایی زیبا و آرامبخش دارد
مقبره علامه مجلسی دراصفهان قرارگرفته، دربیشتر اوقات شلوغه و پارکینگ نداره و حلی خوبیه
پارکینگ داره
بنای یادبود مقبره علامه مجلسی (ره) در اصفهان با رسیدگی فراوان به مقبره و دسترسی اسان به مرکز شهر دارای پارکینگ بزرگ
فضای ارامش بخشی داره البته جدیدا خیلی کثیف شده و فرشاش بو میده باید بشورنش
اگر دنبال مقبره علامه مجلسی می گردید، همین جاست. من سه مکان رو که به همین نام ثبت شده بود اومدم، ولی اصلش اینه
محمدباقر مجلسی (۱۰۳۷–۱۱۱۰ هجری قمری) مشهور به علامه مجلسی و مجلسی ثانی، فقیه شیعه اخباری دوران شاه سلیمان و شاه سلطان حسین صفوی و مؤلف بحارالانوار است. او اولین عالمی است که بهطور گسترده اقدام به نوشتن به زبان فارسی کرد و به این وسیله فاصله بین زبان فقها و تودهها را پر کرد و آثار او بیشترین نفوذ را در جامعه ایران داشتند
مکان معنوی خیلی خوب و دارای کلاسهای تابستانه برای پسران
فضایی بسیار آرام و سرشار از معنویت. تشکر فراوان از خادمان مقبره این علمای بزرگ اسلام
مجلسی در سال ۱۰۳۷ قمری در اصفهان به دنیا آمد.پدرش محمد تقی مجلسی مشهور به مجلسی اول از بزرگان و مجتهدان سرشناس عصر خویش و از شاگردان شیخ بهایی، ملا عبدالله شوشتری و میرداماد بود. مادرش، دختر صدرالدین محمد عاشوری قمی است که از خاندان علم و فضیلت به شمار میروند. او دارای ۳ همسر بود که از آنها صاحب ۴ پسر و ۵ دختر گردید. محمدباقر مجلسی در شب ۲۷ رمضان سال ۱۱۱۰ق و در ۷۳ سالگی در اصفهان از دنیا رفت.آقا جمال خوانساری بر وی نماز گذارد. وی بنا بر وصیتش در کنار مسجد جامع اصفهان و در جوار پدرش به خاک سپرده شد. محمدباقر بن محمدتقی مجلسی (۱۰۳۷ - ۱۱۱۰ق) معروف بهعلامه مجلسی یا مجلسی دوم، از محدثان و فقیهان مشهور شیعه در قرن یازدهم هجری بود. علامه مجلسی از میان شاخههای علوم اسلامی بیش از همه به حدیثنگاری علاقه داشت و به اخباریان نزدیک بود. مشهورترین کتاب او، مجموعه پرحجم حدیثی به نام بحارالانوار است که نقش بارزی در احیای جایگاه حدیث در منظومه معرفت دینی داشت. او با تربیت شاگردان و آثار پرتعداد خود که بسیاری از آنها را به زبان فارسی و برای استفاده عموم مردم نگاشت، بر فرهنگ شیعی و روشهای علمی علمای پس از خود تأثیر گذاشت. وی به دلیل همکاری با حکومت صفویان و نقش بارز سیاسی و اجتماعیاش در آن دوران از شهرت زیادی برخوردار است. وی منتقد صوفیه بود و با تصوف خانقاهی مخالفت میورزید و در دوران سلطنت شاه سلیمان صفوی به مقام «شیخ الاسلام» رسید و در دوران سلطان حسین صفوی صاحب نفوذ بود.
برگزاری مراسم های متعدد و متنوع فرهنگی - مذهبی در بقعه متبركه مجلسی( ره )
از نوادگان علامه مجلسی بودند و حیف که اصفهان شاهد از دست دادنشون بود
آرامش را در این مکان به روح خود باز گردانید
بسیار عالی
بسیاری از گرفتاریهای اهل اصفهان به علت سر نزدن به مزار این عالم بزرگواره.
مقبره علامه مجلسی (ره) (آرامگاه) در محله شهشهان اصفهان و خیابان علامه مجلسی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند میدان امام علی (سبزه میدان)، خانه قزوینی ها و مجتمع تجاری جعفری و همچنین اقامتگاه بومگردی حوضک، مسجد جامع اصفهان (مسجد عتیق)، کتابفروشی علامه مجلسی (سجاد)، بستنی سنتی شورورزی و طلا فروشی پرشین قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این بنا یکی از آرامگاههای خوب این منطقه میباشد.