خانه ملا باشی (معتمدی) (مکان تاریخی) در اصفهان و خیابان ملاباشی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی بازارچه حاج آقا شجاع و همچنین انگورستان ملک التجار، پیتزا سوران، هتل ملک، نمایندگی استیل البرز و داروخانه دکتر ظهوری قرار گرفته است.
آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط امیر (شهریار سطح ۸ نشان) در تاریخ سه شنبه 16 آبان ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و بهروز شدهاند. (چنانچه در اطلاعات ثبتشده یا موقعیت جغرافیایی خانه ملا باشی (معتمدی) اشکالی مشاهده کردید میتوانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)
شنبه | 11:00 تا 20:00 |
یکشنبه | 11:00 تا 20:00 |
دوشنبه | 11:00 تا 20:00 |
سهشنبه | 11:00 تا 20:00 |
چهارشنبه | 11:00 تا 20:00 |
پنجشنبه | 11:00 تا 20:00 |
جمعه | 11:00 تا 20:00 |
با سلام خدمت همه دوستان چقدر خوب بود که بازدید کنندگان عزیز تمام مزایا ومعایب مکانهایی رو که میرن برای استفاده بقیه میگذاشتند تا بقیه مثل بنده بدونیم میشه رفت یا خیر بنده با خانواده کلی مسیر طی کردیم وبا شوق رفتیم یک اثر تاریخی رو ببینیم حالا که رسیدیم عنوان میکنند بلیط ورودی برای هر نفر ۱۰۰هزار تومان هست یعنی یه خانواده ۵ نفرخ برای بازدید باید۵۰۰هزار تومان هزینه کنه اونم تو این شرایط اقتصادی من با اینکه از لحاظ اقتصادی هیچ مشکلی ندارم ولی خداییش زورم گرفت برای صرف این هزینه ترجیح میدم این مبلغ رو برای یه کار خیر صرف کنم ضمن اینکه واقعا این قیمت برای دیدن یه خونه تاریخی خیلی زیاده
7این خونه انقدر زیبا و قشنگه که با دیدن عکساش هر کسی متوجه این موضوع میشه و ممکن نیست که نخواد با دیدنش از نزدیک تجربش رو در خاطراتش به ثبت برسونه ایام نوروز دو شب در دوتا از قشنگترین اتاق هاش اقامت داشتیم اتاق صفوی و اورنگ انقدر فضا زیباست که حیف بهش بگیم اتاق خودشون هر قسمت رو سرا نامیدن و هر کدوم اسمهای متفاوتی دارن مطمئنم بقیه سراها هم زیبایی خاص خودشون رو دارن تو همون مخل اقامت ساعتها میشه به تماشا نشست و لذت برد و در تاریخ غرق شد جدای اقامت صبحونه ها هم خوب بود و تو حیاط زیباش هم میشد نشست و کنار حوض صرفش کرد بجز اقامت برای بازدید هم همه روزه گویا باز هست مجموعه تو نوروز که تایم ۱۱ تا ۵ مختص بازدیدکنندگان بود و کسی که اقامت داره کل مجموعه رو میتونه ببینه مخصوصا قسمت زیبای شاه نشین😍 هم برای بازدید و هم اقامت پیشنهاد میشه👌🏻 برخورد پرسنل خوب و محترمانه بود خدمات هتلینگ و تمیزی اتاقها هم نمره خوبی میگیره پارکینگنداره اما جلو در خود مجموعه تو کوچه فضا برای پارک داشت
5خانهای است که از دوران صفویه، زندیه و قاجاریه به جای مانده و اهمیت معماری فراوانی دارد. یکی از زیباترین و هیجانانگیز ترین خانههای تاریخی اصفهان است. گنجینهای از هنر و شکوه زندگی ایرانی را در خود جای داده است. شاید برایتان جالب باشد که چرا این خانه به با وجود سکونت ملاباشی در آن به خانه معتمدی در میان مردم معروف است. زیرا این خانه پس از گذشت سالیان سال و آسیبهایی که به خود دید سرانجام در سال ۱۳۸۰ شمس توسط فردی به نام معتمدی خریداری شد و مورد بازسازی قرار گرفت علاوه بر این خانه را با وسایل عتیقه و قدیمی که متعلق به خودش بود زیبا تر کرد و جانی تازه به خانه بخشید و با تلاشهای او در نهایت نام این خانه در سال ۱۳۸۱ وارد فهرست آثار ملی ایران شد. بنابراین شایسته است که این خانه را به نام کسی بشناسند که از خطر تخریب حفظ کرده است. هم اکنون این خانه در دست بخش خصوصی و جدا از سازمان میراث فرهنگی کشور است.
5متاسفانه این مکان شده یه رستوران سنتی و برای پذیرش نفری ۱۰۰ هزار تومن میگیرن لطفا دوستانی که میخوان تشریف ببرند مدنظر قرار بدن
3خانه معتمدی یا خانه ملاباشی مربوط به دوره قاجار است و در اصفهان، محله پا قلعه، خیابان ملک واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۵۸۸۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. زمانی که ملاباشی به این عمارت پا گذاشت شامل دو پنج دری و یک بخش زمستان نشین از دوره زندیه میشد. و در مقابل خانه انگورستان ملک التجار که چند قدم بیشتر با آن فاصله ندارد خانهای کماهمیت جلوه میکرد. ولی با آمدن ملاباشی بخش شاه نشین و بخش ۹ دری به آن اضافه شد. که مهمترین و جذابترین بخش این عمارت نیز همان است.
3در زمان سلطنت ظلالسطان در اصفهان، خسارتها و آسیبهای زیادی به طبیعت ایران توسط او زده شد. ظلالسلطان پسر ارشد ناصرالدینشاه بود که بهخاطر بهدنیا آمدن از مادری غیرقاجاری، هیچوقت نتوانست ولیعهد شاه باشد و پس از او به پادشاهی برسد. همین دلیلی بود برای کینهتوزیهای ظلالسلطان. تمام تلاشش را کرد تا آسیبهای زیادی را برای نشان دادن قدرت خود بزند. به همین دلیل او را به نام ظلالسلطان که به معنی پادشاه تاریکی است میشناسند.ظلالسطان تمام آثار صفوی را نابود کرد یا بیشترین خسارت و آسیب را به آنها زد. همچنین حیوانات بومی زیادی مثل مارال و ببرخزری را در ناحیهی میانکاله زندگی میکردند بهطور کلی از بین برد. همسر ظلالسطان که زنی مومن و خداشناس بود برای اعتراض به این رفتارها، از دربار ظلالسطان قهر کرد و در خانهی آقا نجفی آخوند مستقر شد. ظلالسطان برای مجازات و تنبیه همسر خود به پسرانش وعده داد هرکس که مادر خود را بکشد صاحب نیمی از املاک من خواهد بود.همین باعث شد تا هرجومرجی غیرقابل کنترل در اصفهان به وجود آید.این شروع ماجرای مهاجرت ملاباشی به اصفهان و اقامت آن در خانهی ملاباشی که امروز به نام خانهی معتمدی هم شناخته میشود، شد.در ابتدای اقامت ملاباشی، این خانه تنها دو پنجدری و یک بخش زمستان نشین داشت که از دورهی زندیه باقیمانده بود. با آمدن ملاباشی وضع بسیار تغییر کرد و او قسمتهای دیگری هم به این خانه اضافه کرد. خانهی ملاباشی امروز بخش شاهنشین و اتاق نُهدری هم دارد که از مهمترین و جذابترین اتاقهای این عمارتاند.خانه به دو بخش اصلی تقسیم میشود. بخش خدماتی و بخش زندگی. بخشی که برای زندگی صاحبان این خانه درنظر گرفته شده بود بسیار گرم، پرانرژی و رنگارنگ است و با نورگیری و طراحی منحصربهفردی ساخته شده. بخش خدماتی این برخلاف بخش زندگی، فضایی سادهتر، بسته و جدی دارد.
3برخورد پرسنل نسبتا مناسب جای پارک مخصوص ندارد ؛ باید در کوچه یا کوچه های اطراف پارک کنید ؛البته در کل مجموعه خیلی شلوغ نیست در خانه ی ملاباشی دو قسمت سرداب و شاه نشین فعال هست تو سردآب موزه آثار تاریخی مثل قفل و کلید ؛ تفنگ ؛ ساعت ؛ دوربین و ... هست در قسمت شاه نشین ،اتاق اصلی خانه ی ملاباشی که هست که پنجره های رنگی جلوه ی زیبا و بی نظیری به اتاق داده و می تونید تو این قسمت عکس های فوق العاده ای بگیرید حیاط خانه هم جا برای نشستن و استراحت دارد در کل مجموعه فقط دو قسمت سرداب و شاه نشین فعال بود و ما بقی قسمت ها غیر فعال بود (شهریور ۱۴۰۲) قیمت ورودی بدون نوشیدنی ۸۰ تومن و با نوشیدنی ۱۲۰ تومن هست (که به نسبت ما بقی مکان های تاریخی کمی گران تر هست )
2خانه معتمدی یا خانه ملاباشی مربوط به دوره قاجار است و در اصفهان، محله پا قلعه، خیابان ملک واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۵۸۸۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست زمانی که ملاباشی به این عمارت پا گذاشت شامل دو پنج دری و یک بخش زمستان نشین از دوره زندیه میشد. و در مقابل خانه انگورستان ملک التجار که چند قدم بیشتر با آن فاصله ندارد خانهای کماهمیت جلوه میکرد. ولی با آمدن ملاباشی بخش شاه نشین و بخش ۹ دری به آن اضافه شد. که مهمترین و جذابترین بخش این عمارت نیز همان است.
2خانه معتمدی که با نام خانه ملاباشی نیز شناخته میشود، به دوره قاجار تعلق دارد و از دیدنی های اصفهان در محله پاقلعه است. کوچه از داراییهای ملاباشی، منجم ناصرالدین شاه به شمار میرفت و او از خانه خود به عنوان نهادی فرهنگی مذهبی استفاده میکرد. بنای خانه شامل یک حیاط بیرونی، دو اتاق کار و سه ورودی مستقل بیرونی میشود که از هنر فلزکوبی روی چوب، در بنای آن استفاده شده است. خانه معتمدی در سال ۱۳۸۱، بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.
2این مکان تبدیل به هتل شده و مبلغ زیادی بابت ورودی و بازدید میگیرند با نوشیدنی ۱۲۰ هزار و بدون نوشیدنی ۸۹هزار تومان که ارزش این مبلغ را ندارد.
2بدک نبود واسه لوکیشن عکاسی جای خوبیه ولی ورودی نفری ۸۰ هزارتومن اصلا نمیارزه
2این مجموعه اجاره داده شده و به بوتیک هتل تبدیل شده و امکان بازدید عموم وجود ندارد برای بازدید باید از قبل رزرو کنید هزینه ی بازدید هم(فقط حیاط مجموعه،چون اتاق ها اجاره داده میشه) ۱۱۰ هزارتومن همراه با یه نوشیدنی
2این عمارت در واقع نمونهای جذاب از معاری خانههای ایرانی است، خانه به معنی اینکه واقعا در آن ها زندگی میکردهاند و به زندگی مردم عادی زمان خود نزدیک بودهاند. از این جهت خانه ملا باشی میتواند زاویه نو و تازهای را از اصفهان برای شما روشن کند. خانه به دو بخش کلی تقسیم میشود فضاهای زندگی و فضاهای خدماتی، در فضای زندگی فضا گرم و صمیمی، پر انرژی گشوده و با نورگیری بالا است و در فضاهای خدماتی اتاقهایی برای استراحت و کارهای اندرونی است که در آن فضا بستهتر، جدی تر و سرد است.خانه تاریخی ملاباشی که به خانه معتمدی نیز معروف است ، دارای بیرونی حوضخانه حوضخانه در دو طبقه است وشاهنشین دارد و اتاقهایی در اطراف و ابالای آن قرار دارد و اندرونی است و هر کدام جلوه ای از هنر معماری ایرانی است سال ۱۳۸۰این خانه را آقای معتمدی خریداری و باز سازی نموده است و اقای روانفربر روند بازسازی ان نظارت نموده است و خانه تاریخی منحصر بفردی شده استشامل دو خانه بیرونی و اندرونی است و دو درب دارد اروسی نه درب داردکه بی نظیر است بر بالای درب اروسی کنگره منقوش چوبی زیبایی خود نمایی می کند اروسی به طول نه متر است و درب اروسی آن شیشه های رنگی دارد واندرونی پانزده اتاق دارد و در سه طبقه است وزیر زمین صفوی در زیر و مهمانخانه در بالای ان است بیرونی و اتاق گوشواره در دو طرف آن دیده می شود اتاق زایمان اتاق پذیرایی و اتاق مهمانخانه اروسی است مصالح ان خشت گل وگچ وکاشی وچوب است آقایان آقاجانی کاشیکاری آقای حسینی تابلو کاشی ،رضوی نقاشی ،کیانپور استاد احمد حیدری بنایی و آقای مرآتیان آیینه کاری و استادجعفر مقرنس و گچبری این خانه را بعهده داشته اند.بازدید برای عموم آزاد است و امکان عکسبرداری نیز وجود دارد.ملا باشی منجم ناصر الدین شاه بود که برای ماموریتی به اصفهان فرستاده شد. قصه ی ملاباشی اصفهان به زمان و دوران قاجاریه و حکومت ظل السلطان پسر ارشد ناصرالدین شاه قاجار در اصفهان بر می گردد. ظل السلطان به خاطر آن که از مادری غیر قاجاری به دنیا آمده بود برای ولیعهدی انتخاب نگردید. همین موضوع باعث به وجود آمدن عقده ها و رفتارهایی شده بود که این شخص برای نشان دادن قدرت خود انجام می داد. از جمله کارهای این شخص، ساخت ارتشی با لباسهای سربازان اتریشی بود و معلمانی از آلمان اجیر کرده بود تا به این سربازان فنون رزم بیاموزند. ظل السطان تمام آثار دوران صفوی را یا کاملا نابود نمود یا تا مرز نابودی کشاند و عجیب تر از همه خسارتی است که به طبیعت ایران در ناحیه میانکاله زد. بسیاری از حیوانات بومی ایران در میانکاله مانند مارال، ببر خزری و… را به کل از بین برد.
2پنجره های رنگی داخل ساختمان
1برای خانواده مناسب و عالی بود😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊به نظر من حتما به اینجا برویدددددددددد
1ارزشش رو نداره خیلی ورودیش گرونه
1ملا باشي منجم ناصر الدين شاه بود که براي ماموريتي به اصفهان فرستاده شد. قصه ي ملاباشي اصفهان به زمان و دوران قاجاريه و حکومت ظل السلطان پسر ارشد ناصرالدين شاه قاجار در اصفهان بر مي گردد. ظل السلطان به خاطر آن که از مادري غير قاجاري به دنيا آمده بود براي وليعهدي انتخاب نگرديد. همين موضوع باعث به وجود آمدن عقده ها و رفتارهايي شده بود که اين شخص براي نشان دادن قدرت خود انجام مي داد. از جمله کارهاي اين شخص، ساخت ارتشي با لباسهاي سربازان اتريشي بود و معلماني از آلمان اجير کرده بود تا به اين سربازان فنون رزم بياموزند. ظل السطان تمام آثار دوران صفوي را يا کاملا نابود نمود يا تا مرز نابودي کشاند و عجيب تر از همه خسارتي است که به طبيعت ايران در ناحيه ميانکاله زد. بسياري از حيوانات بومي ايران در ميانکاله مانند مارال، ببر خزري و… را به کل از بين برد.زماني که ملاباشي به اين عمارت پا گذاشت، اين خانه تنها شامل دو پنج دري و يک بخش زمستان نشين بود که از دوره زنديه باقي مانده بود. در نتيجه خانهاي بسيار کم اهميت جلوه ميکرد. ولي با آمدن ملاباشي اوضاع اين خانه تغيير نمود. بخش شاه نشين و اتاق ? دري به اين خانه اضافه شد. اين دو بخش جديد، هم اکنون يکي از مهمترين و جذابترين اتاق هاي اين عمارت و خانه ملا باشي اصفهان هستند. خانه ملاباشي يکي از عمارتهاي تاريخي و بسيار زيباي اصفهان ميباشد که طي دورههاي مختلف صفويه، زنديه و قاجاريه ساخته شده است. از اين رو آثار معماري هريک از اين دورانها در اين خانه مشاهده ميشود. در زمان ناصرالدين شاه منجمي به نام ملاباشي به اصفهان فرستاده ميشود که اين شهر تحت حکومت ظل السلطان فرزند ناصرالدين شاه بود. ظل السلطان بخاطر اختلاف با همسرش مشکلاتي به وجود آورده بود، از اين رو ملاباشي به عنوان فردي معتدل و مورد اطمينان از طرف شاه به اصفهان فرستاده ميشود تا قائله را ختم به خير کند. اين منجم خانهاي با دو پنج دري و يک بخش زمستان نشين را در شهر خريداري ميکند که از دوره زنديه برجاي مانده بود. ملاباشي طي چندين سال بخشهاي مختلفي مانند شاه نشين و اتاق ? دري و … را به اين خانه اضافه نمود و با تزئيناتي منحصر بفرد و چشم نواز بر زيبايي آن افزود. از آن به بعد اين عمارت به نام خانه ملاباشي شهرت يافت. سالها بعد فردي به نام دکتر معتمدي اين خانه تاريخي را خريد و آن را مرمت و بازسازي کرده و امکان بازديد از بخشهاي مختلف خانه را براي مردم فراهم نمود. به همين دليل خانه ملاباشي با نام خانه معتمدي اصفهان نيز شناخته ميشود.
1مکان تاریخی خانه ملاباشی یا خانه معتمدی در اصفهان خانه ملا باشی اصفهان یک اقامتگاه تاریخی است که در سال ۱۳۸۱ به عنوان میراث ملی به ثبت رسیده و در مرکز شهر اصفهان، در خیابان هشت بهشت واقع شده است. خانه ملاباشی معروف به خانه معتمدی (در دهه گذشته متعلق به خانواده بوده است) شامل آثاری از دوران صفویه، زند و قاجار است. اگرچه نمای بیرونی و پاسیو چندان تعجب آور نیست، اما هنگام ورود به راهرو برای رفتن به داخل خانه، افراد مجذوب دکوراسیون و معماری جذاب آن می شوند. شیشه های رنگی و دیوارهای آینه ای بخشی از معماری برجسته این خانه است. تزیینات گچبری قابل توجه در میان کاشی های رنگارنگ که سقف را تزیین می کنند، جلوه شگفت انگیزی به مکان می بخشد. هر یک از اتاق های خانه ملا باشی اصفهان دارای دکوراسیون خاص و بی نقصی است. نقاشی ها، شیشه های رنگی، دیوارهای آینه کاری شده و نوشته ها تفاوت های معماری دوران قاجار و صفوی را به خوبی به نمایش می گذارد. خانواده معتمدی بیش از ۷ سال را وقف مرمت خانه ملاباشی اصفهان کردند تا آن را در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهند. یکی از ویژگی های منحصر به فرد این خانه این است که تمام اتاق ها فرش شده اند و حضور فرش ایرانی حس خانه بودن را به بازدیدکننده القا می کند.
خانه ملاباشی مال منجم ناصر الدین شاه بوده و بنا هم مال دوره قاجار است. تزیینات معماری جالبی داره و نوشته و نقاشی هاش چه واقعی باشن چه نه، زیباترش کردن. بلیطش کمی گرون بود. جای قشنگ و دیدنی است، باسرفرصت دیدن کنید. حتما" پسندتون میشه
جای قشنگیه ولی 80گرفتن برای این مکان خیلی زیاده بعد اصفهان شیراز هم رفتم همه خونه باغ های شیراز 10هزار تومن میگیرن یکم یادبگیرید اصفهونیا
ورودی هر نفر ۸۰ هزار تومان بود چون گرون بود نرفتیم ارزشش رو نداره
یک مکان عالی برای عکاسی. وروری هر نفر ۸۰ تومان بود. خیلی خوب بود.
همه چیز عالی . فقط گران ۸۰ت
مکانی بسیار دیدنی و زیبا. حتما به این مکان دیدنی سر بزنید.
خیلی خیلی خیلی خوب بود و تاریخی و زیبا اما تو او جا هیچی نمی داند نه چای هیچ
جای دیدنی هست
رزرو بود!
امارتی بسیار زیبا و دل انگیز با شیشه های رنگی زیبا و گچ بری های هنرمندانه تنها مشکل اینجا بود که نرخ مشخصی نداره و دلبخواهی هست
خانه ملاباشی بسیار زیباست. اینجا تنها خانه قدیمی هست که معروف است به تنها 9 دری دنیا.
وردی نفری ۱۰۰ هزار تومان با یک عدد نوشیدنی به نظرم معمولی بود
اکثر جاهای دیدنی وتاریخی اصفهان رو دیدم ولی اینجا رو نرفتم عکسهاش که خیلی قشنگه یک بار باید رفت البته با این قیمت ورودی زیاده
قیمت ورودی ۱۰۰ هزار تومان !
خیلی ورودی گران بود نفری صد هزار تومان اصلا نمی صرفه
زمانی که ملاباشی به این عمارت پا گذاشت شامل دو پنج دری و یک بخش زمستان نشین از دوره زندیه میشد. و در مقابل خانه انگورستان ملک التجار که چند قدم بیشتر با آن فاصله ندارد خانهای کماهمیت جلوه میکرد. ولی با آمدن ملاباشی بخش شاه نشین و بخش ۹ دری به آن اضافه شد. که مهمترین و جذابترین بخش این عمارت نیز همان است
یکی از زیباترین عمارت های اصفهان..
قبل از بازدید از این مکان حتما تماس بگیرید.چون بیشتر اوقات رزرو می شود .
خیلی زیبا و قشنگ است.
بسته بود
این همه راهو اومدیم اجازه ندادن بریم تو گفتن باید آنلاین رزرو میکردین
بسیار زیبا
بسیار زیبا
دیدنی تاریخی بسیار زیبایی میباشد که به دلیل اینکه شخصی میباشد بلیط ورودی چهل هزارتومان برای هر نفر میباشد.در ضمن شماره تماس روی درب نوشته که در صورت بسته بودن میتوان برای بازدید هماهنگ نمود.این مکان با بنای تاریخی انگورستان فقط در حد سه کوچه فاصله دارد
عالی