info
عکس انگورستان ملک التجارعکس انگورستان ملک التجارعکس انگورستان ملک التجارعکس انگورستان ملک التجار
category

انگورستان ملک التجار اصفهان

مکان تاریخی

درباره‌ی انگورستان ملک التجار

انگورستان ملک التجار یک باغ انگور و عمارت تاریخی در اصفهان است. پیشینه این باغ به زمان نادرشاه افشار بازمی‌گردد. در زمان ناصرالدین شاه قاجار این باغ در اختیار مسئول امورمالی حکومت اصفهان درآمد و در آینده فرزند این شخص به نام حاج محمدابراهیم خان به ملک التجار معروف بود بنای انگورستان را راه اندازی کرد و به برگزاری مراسم سوگواری و تعزیه ویژگی داد. معمار سازنده این بنا استاد حسین چی است و تاریخ وقف نامه آن سال ۱۳۴۱ هجری قمری است.
در درازای زمان قسمت‌های گوناگونی از این انگورستان ویران شد و بخش‌هایی از آن در سال ۱۳۳۳ هجری خورشیدی در تعریض خیابان ملک از میان رفت.
مجموعه فضاهای حیاط سرپوشیده، سفره خانه، اتاق آرامگاه و دیگر اتاق‌های اطراف حیاط دارای تزئینات فراوان گچبری، آینه کاری و کاشیکاری هستند.
ستون‌هایی که در میان فضای سفره خانه و حیاط هستند دارای روکش‌های چوبی می‌باشند ولی پایه و سرستون‌ها دارای تزئینات می‌باشند. در زیر فضای سفره خانه زیرزمینی هست که نورگیرهای مشبک نور آن را از حیاط جنوبی برآورده می‌کنند. در گوشه جنوب شرقی بنا حمامی واقع شده‌است که سقف گنبدی بسیار زیبائی دارد و سکوهائی در اطراف آن تعبیه شده‌اند. ازاره جبهه شمالی و شرقی این خانه دارای نقوش حجاری هستند.
انگورستان ملک از بناهای بسیار زیبای دوران قاجاریه‌است که هم‌اکنون در دست سازمان اوقاف می‌باشد و به برگزاری مسابقات قرائت قرآن و تعزیه و سوگواری اختصاص دارد.
منبع: ویکی‌پدیا

انگورستان ملک التجار (مکان تاریخی) در اصفهان و خیابان ملک واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی بازارچه حاج آقا شجاع و همچنین هتل ملک، خانه ملا باشی (معتمدی)، طراحی، تولید و عرضه انواع صنایع دستی، دوغ و لبنیات عباس 1001 و شیرینی پونک قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از اماکن دیدنی و تاریخی خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد انگورستان ملک التجار

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    دوشنبه 18 بهمن ماه 1400

    انگورستان ملک التجار یکی از زیباترین و مظلوم‌ترین آثار تاریخی اصفهان است. از مظلومیت این کاخ همین بس که بسیاری از ما یا نام آن را نشنیده بودیم و یا نمی‌دانستیم که چنین کاخی در اصفهان وجود دارد! حال اینکه چرا واژه‌ی انگورستان که معنی باغ انگور دارد، تنها یک کاخ است و نه یک باغ هم ماجرایی دیگر دارد. در طول زمان حدود 3000متر این باغ 7000 متری از بین رفت و نهایتاً با قُبحِ ختام گسترده‌تر کردن خیابان ملک در سال 1333 هویت باغ بودن خود را از دست داد و به عمارتی و حیاطی محدود شد برخی می‌گویند حاج ملک، جد استاد الهی قمشه‌ای صاحب این باغ بوده و سپس آن را وقف کرده است. و برخی نیز عقیده دارند که انگورستان ملک باغی بزرگ وسط شهر بوده که در زمان نادرشاه افشار از مردم به عنوان مالیات گرفته می‌شود. و دسته‌ی سوم کسانی هستند که هر دوی این اتفاقات را در دو زمان متفاوت درست می‌دانند. حاج محمدابراهیم خان معروف به ملک‌التجار فرزند مسئول امور مالی حاکم اصفهان دستور ساخت بنای این باغ را برای مراسم‌های عزاداری و تعزیه داد. محمد ابراهیم ملک در دوره‌ی ناصرالدین شاه قاجار زندگی می‌کرده و پنج شاه قاجار را در طول زندگی خود دیده است. طبق شواهدی این مکان برای برای برگزاری مراسم ازدواج خانواده‌های کم‌بضاعت هم کاربرد داشته و طبق وصیت ملک‌التجار می‌بایست بعد از مرگش هم این کار انجام شود که بعد از انقلاب این جریان متوقف شد و این مکان برای عزاداری‌های مختلف در اختیار مردم قرار می‌گیرد هرچند که در دوران گذشته، معماران به خاطر خضوع و خشوع از ذکر نام خود در آثار دوری می‌کردند و همچنین مورخان هم از دانستن نام سازندگان آثار محروم می‌ماندند، گفته می‌شود معمار سازنده‌ی این بنا استاد حسین چی است. و متأسفانه اطلاعات خاصی از این هنرمند در دست نیست حیاط بیرونی، حیاط اندرونی، سفره خانه، اتاق آرامگاه، زیرزمین، اتاق زهرا خانم، شاه‌نشین تابستانه و زمستانه، حوض‌خانه، اتاق‌های اطراف حیاط و … قسمت‌هایی از این بنا هستند. عموم این فضاها تزئینات فراوان گچبری، آینه کاری و کاشی‌کاری دارند. ستون‌های فضای سفره خانه و حیاط از پایین دارای تزئینات مختلف‌اند و همچنین در جاهایی روکش چوبی دارند. قسمتی از حیاط بود که وسط آن حوضی زیبا و باغچه‌ای داشته که به خوب شدن هوای خانه کمک می‌کرده. درختان این باغچه‌ها معمولاً برگ‌های پهنی داشته. درخت‌هایی مثل چنار و توت که در تابستان از سایه‌اش استفاده کنند و در زمستان برگ‌هایش بریزد و آفتاب بیشتری بگیرند. این حیاط که بعدها توسط ملک‌التجار مسقف شد و حوض و باغچه‌ی آن برداشته شد تا ضمن آنکه برای برگزاری تعزیه استفاده می‌شود، بانوان بتوانند در زمان مراسم به راحتی در آنجا بنشینند. طبقه‌ی بالا خانم‌ها می‌نشستند و طبقه‌ی پایین آقایان. به طبقه‌ی بالا از نظر معماری غلام گَرده یا مهتابی می‌گقتند. سقف این مکان چوبی است. و تزئیناتی دارد که به آن لمبه کوبی گفته می‌شود. بیشتر ثروتمندان خانه‌های خود را به این صورت مسقف می‌کردند. در حالی که می‌توانستند به راحتی آن را گچ بگیرند. دورتادور این این بخش اشعاری از محتشم کاشانی نوشته شده است. (باز این چه شورش است…) این شعر را برای نشان دادن آن که این بخش حسینیه است نوشته شده. شرق و غرب حیاط اتاق‌های سه دری وجود دارد.

    10
  • avatar
    Orang
    دوشنبه 13 اردیبهشت ماه 1400

    انگورستان ملک التجار از دیدنی های شناخته نشده ی اصفهانه، فضایی رنگارنگ و خاص داره و پرسنلش بسیارخوب توضیح میدن و راهنمایی میکنن

    5
  • avatar
    زادمهر
    جمعه 14 آذر ماه 1399

    خونه ی قشنگیه حیف نمیشه عکس برداری کرد

    5
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 04 فروردین ماه 1400

    بسیار مکان جذاب و دیدنی ، راهنمای بسیار خوش برخورد،دارای یک چای خانه کوچک و جمع و جور خوب و بر عکس نظری که شخص دیگری در اینجا فرمودند عکاسی با گوشی و دوربین بدون فلاش کاملا آزاد است.حیاط خانه بدلیل تبدیل به حسینیه توسط خود ملک التجار قابل دیدن نیست.

    5
  • avatar
    محمدرضا صادقی
    سه شنبه 08 فروردین ماه 1402

    جز جاهایی بود که واقعا حس حال قدیمی بودن به آدم میده! پرسنل به خوبی و با حوصله سرگذشت تمامی افراد اشخاص و اتفاقات بیان میکن

    4
  • avatar
    آرمان آرین
    جمعه 25 فروردین ماه 1402

    یکی ازقدیمی ترین آثار تاریخی اصفهان انگورستان ملاک است. این باغ انگور در زمان حکومت نادر شاه افشار به عنوان مالیات از مردم گرفته شد و در دوره ناصرالدین شاه قاجار به تملک مسئول امور مالی حکومت اصفهان، یعنی پدر حاج محمد ابراهیم ملک التّجار درآمد. بعدها حاج ابراهیم خان بنای انگورستان را به منظور برگزاری مراسم عزاداری و تعزیه احداث کرد.   وقف ‌نامه این بنای تاریخی اصفهان، دارای تاریخ 1341 هـ.ق می‌باشد و معمار سازنده آن استاد حسین ‌چی بوده است. در طول زمان قسمتهای مختلفی از انگورستان تخریب شده و بخشهایی از آن در سال 1333 هـ‌ . ق طی تعریض خیابان ملک از بین رفته است. باقیمانده بنا در شمال یک حیاط وسیع واقع شده و شامل یک حیاط مرکزی و یک سفره‌ خانه است که مساحتی نزدیک به هم دارند.   سفره ‌خانه تمامی جبهه جنوبی این حیاط را در بر می ‌گیرد و توسط یک ارسی وسیع به آن مشرف می ‌گردد. فضای این سفره ‌خانه از سوی دیگر توسط یک ارسی هفت دهنه به حیاط جنوبی بنا باز می‌شود. این فضا ارتفاعی معادل دو طبقه دارد و بعدها حیاط مرکزی نیز با سقفی به همین ارتفاع پوشیده شده است.   بدین ترتیب با باز شدن ارسی ‌های سفره‌ خانه، فضایی یکپارچه شامل سفره ‌خانه ‌و حیاط سرپوشیده بدست می‌آید. همچنین از پشت بام حیاط و فضاهای سه جبهه دیگر آن برای انجام مراسم تعزیه استفاده می‌شده است. یک نورگیر بزرگ هشت ضلعی در سقف حیاط و پنجره‌های سراسری بالای دیوارهای آن روشنایی ‌این فضا را تأمین می ‌کند.

    4
  • avatar
    ﷽🇵🇸🇮🇷 یا علی 🇮🇷🇵🇸
    جمعه 15 اردیبهشت ماه 1402

    سلام یکی از قدیمی ترین انگوران ها است خیلی با صفا و بزرگ است در تاسوعا و عاشورا خیلی خیلی حضور پر شور مردم اصفهان در این مکان اتفاق می‌افتد حضور عزاداران حسینی در این مکان زیاد است🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡

    4
  • avatar
    کاربر نشان
    پنجشنبه 04 فروردین ماه 1401

    انگورستان ملک التجار یک باغ انگور و عمارت تاریخی در اصفهان است. پیشینه این باغ به زمان نادرشاه افشار بازمی‌گردد. در زمان ناصرالدین شاه قاجار این باغ در اختیار مسئول امورمالی حکومت اصفهان درآمد و در آینده فرزند این شخص به نام حاج محمدابراهیم خان به ملک التجار معروف بود بنای انگورستان را راه اندازی کرد و به برگزاری مراسم سوگواری و تعزیه ویژگی داد. معمار سازنده این بنا استاد حسین چی است و تاریخ وقف نامه آن سال ۱۳۴۱ هجری قمری است. در درازای زمان قسمت‌های گوناگونی از این انگورستان ویران شد و بخش‌هایی از آن در سال ۱۳۳۳ هجری خورشیدی در تعریض خیابان ملک از میان رفت. مجموعه فضاهای حیاط سرپوشیده، سفره خانه، اتاق آرامگاه و دیگر اتاق‌های اطراف حیاط دارای تزئینات فراوان گچبری، آینه کاری و کاشیکاری هستند. ستون‌هایی که در میان فضای سفره خانه و حیاط هستند دارای روکش‌های چوبی می‌باشند ولی پایه و سرستون‌ها دارای تزئینات می‌باشند. در زیر فضای سفره خانه زیرزمینی هست که نورگیرهای مشبک نور آن را از حیاط جنوبی برآورده می‌کنند. در گوشه جنوب شرقی بنا حمامی واقع شده‌است که سقف گنبدی بسیار زیبائی دارد و سکوهائی در اطراف آن تعبیه شده‌اند. ازاره جبهه شمالی و شرقی این خانه دارای نقوش حجاری هستند. انگورستان ملک از بناهای بسیار زیبای دوران قاجاریه‌است که هم‌اکنون در دست سازمان اوقاف می‌باشد و به برگزاری مسابقات قرائت قرآن و تعزیه و سوگواری اختصاص دارد.

    4
  • avatar
    🙋‍♀️
    چهارشنبه 08 فروردین ماه 1403

    فوق العاده زیبا...حتما برید ارزش دیدن داره... یه چای خونه زیبا هم داره ... رسیدگی و توضیحات خیلی خوب و کافی بود لذت بردم

    3
  • avatar
    رهگذر
    پنجشنبه 27 مهر ماه 1402

    خونه بسیار بیاد ماندنی با تاریخچه ای زیبا

    3
  • avatar
    حسین
    پنجشنبه 20 مرداد ماه 1401

    نقشه انگورستان ملک در ابتدا عمارتی به مساحت ۷۰۰۰ متر را نشان می دهد. متأسفانه در ‏طول زمان، به بهانه گسترده ساختن خیابان ملک در سال ۱۳۳۳، ۳۰۰۰ متر آن از بین رفت. بنابراین به یک ‏عمارت تبدیل گشت. اما صاحب و سازنده این عمارت بسیار زیبا کیست؟ درباره انگورستان ملک و تاریخ آن هنوز ‏توافق نظر وجود ندارد. برخی عقیده دارند جد استاد گرامی الهی قمشه ای – حاج ملک – بوده که طبق وصیت ‏او این عمارت را وقف کرده است.‏برخی دیگر عقیده دارند که از این باغ برای مالیات گرفتن از مردم استفاده می کرده اند. دسته سوم هم ‏معتقدند هر دو این موارد درست است و تنها در زمان های جداگانه رخ داده اند. بنابراین نام انگورستان ملک ‏التجار را از حاج محمد ابراهیم خان ملقب به ملک التجار گرفته اند. این فرد در زمان ناصرالدین شاه مسئولیت ‏امور مالی و خراج اصفهان را عهده دار بوده است. طبق اسناد و مدارک، این عمارت بسیار زیبا پس از ساخت، ‏محل برگزاری جشن عروسی خانواده هایی بوده که بضاعت مالی کمی داشته اند. این کار حتی پس از مرگ ملک ‏التجار هم انجام می گرفت اما بعد از انقلاب متوقف گردید. اکنون مکانی برای عزاداری است. ضمنا بد نیست ‏بدانید که مورخین حدس می زنند معمار هنرمند و استاد به تمام معنای انگورستان ملک، استاد حسین چی بوده ‏هر چند اطلاعات خاصی وجود ندارد.‏حیاط اندرونی با حوض بزرگ و باغچه پر از درختان چنار و توت، هوای کل خانه را خنک می کردند. بعدها حیاط ‏این عمارت توسط ملک التجار تغییراتی کرد و سرپوشیده شد تا آمادگی برگزاری مراسمات جشن و عروسی را ‏پیدا کند. طبقه بالا معروف به مهتابی یا غلام گرده مخصوص نشستن خانم ها بود. ‏ سقف حیاط اندرونی انگورستان ملک را از چوب و با تزیینات معروف به لمبه کوبی ساخته اند. اطراف این بخش ‏هم مزین به اشعار محتشم کاشانی (باز این چه شورش است…) نوشته اند که کاربری کنونی آن، حسینیه، را ‏نشان می دهد. سرستون های حیاط اندرونی با مقرنس کاری که نماد شایسته سی و سه پل هستند، خودنمایی ‏می کند. حتی از رنگ سبز – آبی به عنوان نماد زاینده رود استفاده کرده اند. به چراغ های جلوی درب، لنترن ‏می گویند که از روغن برای روشن کردن فیتیله کمک می گرفتند.‏شاه نشین زمستانه انگورستان ملک را در بخش شمالی به شکل اتاق پنج دری طراحی کرده اند. دلیل این کار ‏این است که اصفهان منطقه ای کویری است و موقعیت شمالی اتاق کمک می کرد تا در فصل زمستان با نورگیری ‏عالی، گرمای خوبی پیدا کند. با تزیینات فوق العاده زیبای آن متوجه می شویم که مخصوص پذیرایی از مهمانان ‏ملک التجار هم بوده است.‏

    3
  • avatar
    علی تنکابنی
    پنجشنبه 12 اسفند ماه 1400

    انگورستان ملک مربوط به دوره قاجار است و در اصفهان، خیابان هشت‌ بهشت غربی، خیابان ملک شمالی واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۸ آذر ۱۳۵۴ با شمارهٔ ثبت ۱۲۵۲ به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌ است در زمان سلطنت نادرشاه افشار باغ انگوری که متعلق به مردم اصفهان بود به عنوان مالیات از آنها گرفته شد و به تصرف دولت درآمد. در زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار به تصرف مسئول امور مالی حکومت اصفهان درآمد و بعد ها فرزند این شخص به نام حاج محمد ابراهیم خان که لقب ملک التجار داشت بنای انگورستان را احداث کرد و به برگزاری مراسم عزاداری و تعزیه اختصاص داد. معمار سازنده این بنا استاد حسین چی است و تاریخ وقف نامه آن سال ۱۳۴۱ هجری قمری است. آنچه از این بنا باقی مانده است یک حیاط وسیع و یک سفره خانه است که مساحت تقریبی آن با حیاط یکی است. این سفره خانه تمامی جبهه حیاط را در بر می گیرد. تزئينات اين بنا بيانگر هنر گچبري و آينه كاري و كاشيكاري هنرمندان خلاق و مبتكر اصفهاني مي باشد

    3
  • avatar
    نمازی
    جمعه 07 خرداد ماه 1400

    مکان های دیدنی مثل موزه ها جاهای با ارزشی هستند که خیلی از اونجا محافظت میشه

    3
  • avatar
    حائری
    سه شنبه 07 اردیبهشت ماه 1400

    یکی از جاذبه های گردشگری استان اصفهان است، که چندان بهش رسیدگی نمیشه و اینو یه حسن خوب به حساب میارن

    3
  • avatar
    محسن علی بابا
    چهارشنبه 09 اسفند ماه 1402

    انگورستان ملک یا انگورستان ملک التجار از مکان های دیدنی اصفهان به شمار می‌رود و پیشینه آن به زمان نادرشاه افشار باز می‌گردد. معمار سازنده بنا استاد حسین چی نام دارد و تاریخ وقف نامه آن سال ۱۳۴۱ هجری قمری است. در زمان ناصرالدین شاه قاجار انگورستان ملک در اختیار مسئول امورمالی حکومت اصفهان قرار گرفت و بعدها توسط فرزند او، حاج محمدابراهیم خان که به ملک التجار معروف بود، به برگزاری مراسم سوگواری و تعزیه اختصاص داده شد. مجموعه فضاهای حیاط سرپوشیده، سفره خانه، اتاق آرامگاه و دیگر اتاق‌های اطراف حیاط مزین به تزیینات فراوان گچبری، آینه‌کاری و کاشی‌کاری هستند. ستون‌های سفره خانه و حیاط، با روکشی از چوب پوشیده شده‌اند و پایه و سرستون‌های آنها آراسته به تزیینات است. در گوشه جنوب شرقی بنا نیز حمامی قرار دارد که سقف گنبدی آن بسیار زیبا است. انگورستان ملک امروزه در دست سازمان اوقاف است و به برگزاری مسابقات قرائت قرآن، تعزیه و سوگواری اختصاص دارد.

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 13 اسفند ماه 1401

    خیلی زیبا بود

    2
  • avatar
    داريوش حسینی طلاوری
    پنجشنبه 20 مرداد ماه 1401

    در زمان سلطنت نادرشاه افشار باغ انگوری که متعلق به مردم اصفهان بود به عنوان مالیات از آنها گرفته شد و به تصرف دولت درآمد. در زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار به تصرف مسئول امور مالی حکومت اصفهان درآمد و بعد ها فرزند این شخص به نام حاج محمد ابراهیم خان که لقب ملک التجار داشت بنای انگورستان را احداث کرد و به برگزاری مراسم عزاداری و تعزیه اختصاص داد. معمار سازنده این بنا استاد حسین چی است و تاریخ وقف نامه آن سال ۱۳۴۱ هجری قمری است. آنچه از این بنا باقی مانده است یک حیاط وسیع و یک سفره خانه است که مساحت تقریبی آن با حیاط یکی است. این سفره خانه تمامی جبهه حیاط را در بر می گیرد. تزئينات اين بنا بيانگر هنر گچبري و آينه كاري و كاشيكاري هنرمندان خلاق و مبتكر اصفهاني مي باشد.

    2
  • avatar
    Kamal
    سه شنبه 07 دی ماه 1400

    مکان تاریخی جذاب

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 16 دی ماه 1402

    مکان تاریخی خوبیه ولی نباید ساعت 5 به بعد بری چون بستست

    1
  • avatar
    رضا
    یکشنبه 14 آبان ماه 1402

    انگورستان ملک يک باغ انگور و عمارت تاريخي در اصفهان است که پيشينه آن به زمان نادرشاه افشار باز مي‌گردد. انگورستان ملك از بناهاي تاريخي زيباي اصفهان است که در حال حاضر در اختيار سازمان اوقاف قرار داشته و به برگزاري مسابقات قرائت قرآن و تعزيه و عزاداري اختصاص دارد. تزئينات اين بنا بيانگر هنر گچبري و آينه كاري و كاشيكاري هنرمندان خلاق و مبتكر اصفهاني هستند. تزئينات اين بنا بيانگر هنر گچبري و آينه كاري و كاشيكاري هنرمندان خلاق و مبتكر اصفهاني هستند. مجموعه فضاهاي حياط سرپوشيده، سفره خانه، اتاق مقبره و ديگر اتاق هاي اطراف حياط داراي تزئينات فراوان گچبري، آينه كاري و كاشيكاري هستند. در زمان سلطنت نادرشاه افشار باغ انگوری که متعلق به مردم اصفهان بود به عنوان مالیات از آنها گرفته شد و به تصرف دولت درآمد. در زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار به تصرف مسئول امور مالی حکومت اصفهان درآمد و بعد ها فرزند این شخص به نام حاج محمد ابراهیم خان که لقب ملک التجار داشت بنای انگورستان را احداث کرد و به برگزاری مراسم عزاداری و تعزیه اختصاص داد. مالك اين بنا؛ملك التجار بوده و سازنده آن استاد حسین چی بوده است

    1
  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    چهارشنبه 28 تیر ماه 1402

    خانه امین التجار ملقب به خانه انگورستان ملک، از خانه‌های تاریخی اصفهان و مربوط به دوران قاجاریه است. خانه انگورستان دارای دو طبقه مجزا و ۱۴ اتاق است. در نمای داخلی ساختمان، گچ‌بری‌های سنتی، خاتم‌کاری، منبت‌کاری، شیشه‌های رنگی و آیینه‌کاری دوره قاجار دیده می‌شود. جالب است بدانید در خانه امین‌التجار یکی از پرآوازه‌ترین بانوان اصفهان، بانو نصرت بیگم امین (مشهور به مجتهده امین) متولد شد. این خانه تاریخی متعلق به محمدعلی امین‌التجار از تجار معروف و مشهور اصفهانی بوده و بعد از وی به پسرش حبیب‌الله رسید.

    1
  • avatar
    ابوالفضل
    جمعه 12 اسفند ماه 1401

    جای قشنگی است

    1
  • avatar
    علی اصغری نژاد
    یکشنبه 28 خرداد ماه 1402

    مکانی بسیار زیبا که پیشنهاد میکنم حتما در سفر به شهر اصفهان ببینید

    1
  • avatar
    shs
    دوشنبه 04 اردیبهشت ماه 1402

    خوب بود و جالب . ورودی ۵۰ ت .

    1
  • avatar
    MGH
    چهارشنبه 16 شهریور ماه 1401

    به خاطر محرم تعطیله

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 03 فروردین ماه 1401

    مکان خوبیه قشنگیه

    1
  • avatar
    در وطن خویش غریب
    یکشنبه 24 مهر ماه 1401

    واحب البازدید😄😄😄 یکی از جاهایی که حتما باید دید...

    1
  • avatar
    abdollah
    دوشنبه 07 اسفند ماه 1402

    ملک تجار جای دیدی وتاریخی قشنگ

  • avatar
    ronin
    پنجشنبه 02 شهریور ماه 1402

    لوکیشن سریال جیران و یمی از بینظیر ترین خانه های دوره قاجار

  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 21 شهریور ماه 1402

    فوق العاده است،حتما بازدید کنید.مکانی بسیار دیدنی با پنجره هایی با شیشه های رنگی(ارسی) و لوازم قدیمی.

  • avatar
    ronin
    پنجشنبه 02 شهریور ماه 1402

    خانه ملک التجار در اصفهان لوکیشن سریال جیران و یکی از زیباترین خانه های عهد قاجار

  • avatar
    کاربر نشان
    چهارشنبه 17 اسفند ماه 1401

    خیلی بد


سایر اماکن دیدنی و تاریخی که در محدوده انگورستان ملک التجار واقع شده‌اند:

  • گذر آقا نورالله نجفی
    (5.0)
    نجفی
  • کاروانسرای نو
    (3.8)
    حافظ، کرمانی، ساروتقی
  • چهارسوق آجری
    (5.0)
    شریف واقفی، حسن رحمانی، حسن صادقی، بین عسگریان و مهتابی
  • حمام سنتی تاریخی شیخ علیخان
    (4.3)
    گلزار، شیخ علی خان، بین بامداد و خمسه عشر
  • ایوان فیروزه مسجد جامع عباسی
    (5.0)
    استانداری، پشت مطبخ
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط امیر (شهریار سطح ۴ نشان) در تاریخ یکشنبه 12 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی انگورستان ملک التجار اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: یکشنبه 12 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد انگورستان ملک التجار در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه انگورستان ملک التجار ندارد.
    location استان اصفهان، اصفهان، هشت بهشت غربی، ملک، بین سهند و مشفقی
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری انگورستان ملک التجار

    شنبه 09:00 تا 17:00
    یک‌شنبه 09:00 تا 17:00
    دوشنبه 09:00 تا 17:00
    سه‌شنبه 09:00 تا 17:00
    چهارشنبه 09:00 تا 17:00
    پنج‌شنبه 09:00 تا 17:00
    جمعه تعطیل است
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo