مکان تاریخی
مسجد امام که با نامهای مسجد سلطانی، مسجد جامع عباسی و مسجد شاه نیز شهرت دارد، مهمترین مسجد تاریخی اصفهان و یکی از مساجد میدان نقش جهان است که در طی دوران صفوی ساخته شد و از بناهای مهم معماری اسلامی ایران به شمار میرود. این بنا شاهکاری جاویدان از معماری، کاشی کاری و نجاری در قرن یازدهم هجری است. مسجد امام در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۱۰۷ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این بنا همراه با میدان نقش جهان، به عنوان یکی از میراث جهانی یونسکو ثبت شدهاست.
من که خیلی از منظره زیبایش لذت بردم واقعا زیبا بود
کاشی کاری ها واقعا ادم رو به وجد میاره. رنگ آبی زیباش بی نظیره
مسجد امام میدان نقش جهان خیلی خوبه و دیدنش برای کسانی که به هنر کاشیکاری علاقه دارند خالی از لطف نیست
مسجدی بسیار باشکوه با معماری چشمنواز است که از آن به عنوان عبادتگاه استفاده میشود ،لولهکشیها و سیمکشیهایی برای استفاده از این مکان تاریخی انجام شده که به بنا لطمه زده. کاشی های فیروزه ای رنگ زیبا و فضای روحانی خاصی دارد.
مسجد امام اصفهان، مهمترین مسجد تاریخی باقی مانده از دوره صفویان است. ساخت این بنا از سال ۱۰۲۰ آغاز شد و تزیینات آن در زمان شاه سلیمان انجام شد. معمار این اثر، هنرمند برجسته، علی اکبر اصفهانی و کتیبه سردر آن هنر خوشنویس معروف دوران صفوی، علیرضا عباسی است. آثار و کتیبههایی از هنرمندان نامی و برجسته دیگر نیز در قسمتهای مختلف مسجد دیده میشوند. مسجد امام شاخصه معماری صفوی است و شکل منارهها و گنبد با کاشیکاریهای بسیار هنرمندانه طراحی شدهاند. بازتاب صدا زیر گنبد، از ویژگیهای مسجد جامع عباسی است. این مسجد در گذشته با نامهایی مانند مسجد شاه، مسجد کبیر عباسی و مسجد سلطانی نیز شناخته میشد.
مکانی زیبا به همراه هنر اسلامی ایرانی، غذای رستوران مناسب بود ولی سرویس دهی متوسط بود.
این مکان یکی از مهمترین آثار تاریخی میدان نقش جهان محسوب میشود که با کاشی کاری و سنگ کاری های زیبا چشم هر بیننده ای را به خود جلب میکند. در قسمت مرکزی و درست زیر گنبد اصلی نقطه ای است که صدا اکو میشود. مسجدی بزرگ و بیانگر ذوق و قریحه هنرمندان اصفهانی است
مسجدی زیبا و دیدنی و از آثار هنرمندان اصیل ایرانی سقفهای مسجد خیلی زیبا هستن و از هنر ایرانی اسلامی گرفته شده اند و معماران و استادان طوری کار کردن که انگار با کاشی روی سقف فرش بافته باشند هنر نزد ایرانیان است و بس🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مسجد جامع عباسی اصفهان که به مسجد امام نیز شهرت دارد یکی از پرطرفدارترین جاذبههای گردشگری اصفهان است که همواره مورد توجه ویژه گردشگران است. این مسجد در ضلع جنوبی میدان نقش جهان قرار گرفته است و همین موقعیت بسیار خوب و دسترسی آسان آن نیز از جمله دلایلی است که گردشگران زیادی را به سمت خود جذب میکند. گردشگرانی که قصد دارند از طریق هوایی و با هواپیما به اصفهان سفر کنند میتوانند با رزرو اینترنتی بلیط ارزان هواپیما از طریق تورهای گردشگری به اصفهان سفر کنند و در هتلهای بسیار زیبای اصفهان اقامتی خاطرهانگیز را برای خود و خانوادهشان رقم بزنند. مسجد جامع عباسی اصفهان کجاست؟ آدرس و ساعات بازدید چرا بازدید از مسجد جامع عباسی اصفهان پیشنهاد میشود؟ ویژگی های مسجد جامع عباسی شامل موارد زیر هستند: • این مسجد از جمله زیباترین مساجد اصفهان است که معماری آن برای همه گردشگران از جذابیت ویژهای برخوردار است. • مسجد جامع عباسی یا همان مسجد امام از جمله آثاری است که بعنوان یک اثر ملی به ثبت رسیدهاست و بازدید از آن در واقع بازدید از یکی از پر افتخارترین آثار معماری ایران است که شهرت جهانی نیز دارد. • با سفر به اصفهان علاوه بر این مسجد میتوانید از جاذبههای گردشگری دیگری نیز بازدید کنید. • ترکیب فضای معنوی این مسجد همراه با زیبایی ظاهری آن برای هر گردشگری جذاب است. تاریخچه مسجد جامع عباسی اصفهان مسجد جامع عباسی در گذشته به نامهای مسجد شاه و مسجد سلطانی جدید نیز شهرت داشته است. مسجد جامع عباسی مربوط به دوره صفوی است و گفته میشود به دستور شاه عباس صفوی ساخته شدهاست. شروع ساخت این مسجد در زمان شاه عباس صفوی و اتمام آن در زمان شاه صفی صورت گرفتهاست. این بنا که از جمله شاهکارهای معماری محسوب میشود در اصل در قرن یازدهم هجری ساخته شدهاست. ساخت این مسجد تا ۱۰۹۵ هجری قمری ادامه داشته است و در سالهای آخر فقط تزیینات مسجد تکمیل شدهاست. معماری مسجد جامع عباسی اصفهان این مسجد بعنوان نقطه عطفی در معماری اسلامی است و معماری آن از جنبههای مختلفی مورد توجه گردشگران است. این مسجد که در میدان نقش جهان اصفهان قرار دارد به دلیل موقعیت بینظیرش همواره مورد توجه گردشگران و بازدید کنندگان بودهاست. در بنای این مسجد ویژگیهای خاصی گنجانده شده است که از آنها میتوان به داشتن چهار مناره، استفاده از کاشیهای خشتی هفت رنگ برای تزیینات، داشتن زیباترین سر در در بین مساجد ایرانی، داشتن یکی از بزرگترین کاشی نوشتهها در میان بناهای تاریخی در ایران و انعکاس صدا در آن اشاره کرد. معمار اصلی این بنا استاد علی اکبر اصفهانی بود و تمام ذوق و هنر خویش را برای درخشیدن این بنای بینظیر به کار برده است. ارتفاع گنبد این مسجد ۵۲ متر است و شاید به جرات بتوان گفت از جمله مساجدی است که بزرگترین گنبد را دارد. این جاذبه تاریخی فرهنگی در سال ۱۳۱۰ به عنوان یک اثر ملی به ثبت رسیده است. مسجد دارای چند ورودی است که یکی از آنها از سمت میدان نقش جهان است و چند ورودی دیگر از طرف محلههای اطراف آن است. این مسجد چهار ایوان دارد که بسیار باشکوه و باصلابت در اطراف حیاط مرکزی ساختهشدهاند. همانطور که گفته شد از ویژگیهای معماری این مسجد انعکاس صوت در آن است و کوچکترین صدا نیز در آن منعکس میشود.
۲۷مهرماه ۱۴۰۳ ورودی ۳۰۰۰۰تومان یه محل تاریخی زیبا با معماری اصیل ایرانی
مسجد امام، مسجد جامع عباسی، مسجد سلطانی یا مسجد شاه در ضلع جنوبی میدان نقش جهان از دیگر آثار تاریخی اصفهان است که در فهرست آثار ملی و میراث جهانی یونسکوبه ثبت رسیده است و قدمت آن به دوره صفویه (قرن یازدهم هجری) بازمیگردد. این مسجد از بناهای مهم معماری اسلامی و نمونهای ارزشمند از هنر کاشیکاری و حجاری ایران به شمار میرود. گنبد بزرگ جنوبی از مهمترین گنبدهای دوپوش ایران است و جهت جغرافیایی ورودی مسجد، منارههای بلند، قطعات بزرگ سنگهای مرمری یکپارچه و سنگابهای نفیس، کاشیکاری (هفترنگ و معرق) و تزیینات فراوان از مشخصههای متمایز مسجد امام اصفهان هستند.
زیباترین مسجد ایران...
نمای باز از عالی قاپو و مسجد جامع عباسی..... هنر ایرانی اسلامی
مسجد جامع عباسی که با نامهای مسجد سلطانی و مسجد شاه نیز شهرت دارد و بعد از انقلاب ۱۳۵۷ نام رسمیاش به مسجد امام تغییر دادند، مهمترین مسجد تاریخی اصفهان و یکی از مساجد میدان نقش جهان است که در طی دوران صفوی ساخته شد و از بناهای مهم معماری اسلامی ایران بهشمار میرود. این بنا شاهکاری از معماری، کاشیکاری و نجاری قرن یازدهم هجری است. این بنا در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۱۰۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست و همراه با میدان نقش جهان، به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شدهاست. ساخت این مسجد که در ضلع جنوبی میدان نقش جهان قرار دارد، در سال ۱۰۲۰ هجری به فرمان شاه عباس یکم، در بیست و چهارمین سال سلطنت وی، شروع شد و تزئینات و الحاقات آن در دوره جانشینان او به اتمام رسید. شاه عباس مسجد را برای شادی روح جدش، شاه طهماسب بنا نمود. معمار مهندس این بنا، استاد علیاکبر اصفهانی و ناظر ساختمان، محبعلی بیک الله بودهاند؛ و خوشنویسانی چون علیرضا عباسی، عبدالباقی تبریزی، محمد رضا امامی، و محمد صالح امامی در آن کتیبه نگاری کردهاند. مشهور است هنگام ساخت این بنا تعدادی معدن مرمر در اطراف اصفهان کشف شد، که به عنوان منبعی برای تامین مصالح مورد نیاز در ساخت این بنا مورد استفاده قرار گرفتند. طراحی کاشیهای سقف و زیر گنبد عظیم مسجد امام اصفهان را رضا عباسی، استاد به نام خطاطی و مینیاتور در دوره شاه عباس خلق کردهاست. طاقهای بلند و وسیع و تقاطعهای عالی و خوش آهنگ انحناهای تند فضاهایی را نشان میدهد که آزادانه تا محراب، همچون موجهایی در یکدیگر فرومیروند. نمازگزاران، وقتی که به نماز جماعت ایستادهاند یا به تنهایی در فضای ارتباطی پدید آمده شرکت جستهاند، یکدیگر را میبینند. آگاهی متقابل و عبادت مشترک هسته اصلی اسلام است و در اینجا ساختمان در خدمت دین درآمدهاست. از بیستوسوم تیرماه 1401 که تصویر گنبد مسجد جامع عباسی، پیش و پس از مرمت اخیر، کنار هم گذاشته و در شبکههای اجتماعی منتشر شد ، نقد و نظرات گوناگونی در رسانههای مختلف، درباره مرمت آن منتشر گردید. جمعی از استادان دانشگاه و متخصصان معماری و مرمت، با امضای نامهای خواستار توقف مرمت گنبد مسجد جامع عباسی تا انجام تحقیقات بیشتر، پس از اخذ نظر خبرهترین صاحبنظران ملی و بینالمللی دراینباره شدند.
عالی
کاشیکاری زیبایی دارد
مسجد جامع عباسی (مکان تاریخی) در محله نقش جهان اصفهان و خیابان استانداری، پشت مطبخ واقع شده است. این مکان یکی از هجده مکان تاریخی در محله نقش جهان اصفهان میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان خورشید، حوض میدان نقش جهان، موزه هنرهای تزئینی (رکیب خانه) و بازار مسگرها و همچنین کافه روزگار، ایوان فیروزه مسجد جامع عباسی، کافه رستوران کوفتالو، اقامتگاه بومگردی چیلا و هتل کریاس قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از اماکن دیدنی و تاریخی خوب این منطقه میباشد.