نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

انتهای 30 متری

ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

ایستگاه‌های اتوبوس پیشنهادی در نزدیکی ایستگاه اتوبوس انتهای 30 متری

عکس تراشکاری

تراشکاری

عکس تراشکاری 1

تراشکاری 1

عکس پارک

پارک

عکس ابتدای وهب

ابتدای وهب

عکس پردیسان

پردیسان

دسته‌بندی‌های مرتبط با انتهای 30 متری

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی انتهای 30 متری

ایستگاه اتوبوس انتهای 30 متری (ایستگاه اتوبوس) در محله کوی امام حسین اراک و خیابان سعادت واقع شده است. این ایستگاه یکی از پانزده ایستگاه اتوبوس در محله کوی امام حسین اراک می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پمپ بنزین مهان، پارک قائم آل محمد، فروشگاه شریف اسپرت، تهیه غذای جوجه طلایی و قعطه شوی تک قرار گرفته است.

اطلاعات، آدرس و لوکیشن ایستگاه اتوبوس انتهای 30 متری

یکی از ایستگاه‌های اتوبوس شهر اراک، ایستگاه اتوبوس انتهای 30 متری است که در محله کوی امام حسین قرار گرفته است. آدرس این ایستگاه اتوبوس بزرگراه شهید آنجفی، سعادت، بین قائم و اتحاد 18 می‌باشد. ایستگاه اتوبوس انتهای 30 متری محل عبور خط‌وط اتوبوس زیادی است که شما را به نقاط مختلف اراک می‌برند. در نقشه آنلاین نشان، لوکیشن دقیق این ایستگاه اتوبوس مشخص شده است.

آژانس آسمان هم در نزدیکی این ایستگاه اتوبوس قرار گرفته است.

با استفاده از مسیریاب نشان می‌توانید اطلاعات کاملی از ایستگاه اتوبوس انتهای 30 متری مانند لوکیشن دقیق آن و مدت زمان رسیدن به آنجا را به دست آورید. اگر در محل این ایستگاه اتوبوس یا خطوط مربوط به این ایستگاه با تغییری مواجه شدید، حتماً در قسمت نظرات ما و دیگر کاربران را از این تغییر باخبر کنید.