info
عکس مسجد الاقصی (مشیر السلطنه)عکس مسجد الاقصی (مشیر السلطنه)عکس مسجد الاقصی (مشیر السلطنه)
category

مسجد الاقصی (مشیر السلطنه) محله فروزش - امیر بهادر، تهران

مسجد

درباره‌ی مسجد الاقصی (مشیر السلطنه)

مسجد الاقصی (مشیر السلطنه) (مسجد) در محله فروزش - امیر بهادر تهران و خیابان تشکری موحد واقع شده است. این مکان یکی از هفت مسجد در محله فروزش - امیر بهادر تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان پارسا، موزه عمارت انیس الدوله و پاساژ بهمن و همچنین مهدیه تهران، فروشگاه لوازم یدکی وسپا، تی شرت آرام، فروشگاه موتور سیکلت معرفت و سیرابی‌فروشی توکلی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو مهدیه، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.



نظرات کاربران در مورد مسجد الاقصی (مشیر السلطنه)

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 14 شهریور ماه 1400

    مسجد خوبی است نمازها برقرار است مراسم ها عالی.. کانون نوجوانان مسجد فعال است خیریه مسجد هم به شدت فعال است

    4
  • avatar
    حامد
    شنبه 02 اسفند ماه 1399

    مسجد تاریخی با معماری زیبا و دیدنی

    3
  • avatar
    کاربر نشان
    دوشنبه 28 اسفند ماه 1402

    مسجد بسیار تمیزی بود خدا به بانی ش خیرو برکت بدهد🤲

    2
  • avatar
    ssm349
    شنبه 22 بهمن ماه 1401

    این مکان رو به نام مسجد ساعت مشیرالسلطنه نیز میشناسند(قدیمیهای محل) ونام قدیمی خیابان تشکری موحد، بلورسازی بود روبروی مسجد هم دبیرستان دخترانه عبرت بود که بعد از انقلاب تغییر نام داد. روبروی خیابان بلورسازی به‌طرف جنوب خیابان سلیمانخانی بود. تقاطع خیابان بلورسازی و مولوی به سمت شرق نرسیده به چهارراه شاهپور(وحدت اسلامی) به نام ساعت تشکیلات شناخته میشد که درب شمالی آگاهی تهران (قبل از انقلاب آگاهی تهران نبود ژاندارمری بود) نیز در این قسمت میباشد

    2
  • avatar
    ༺Ʀổʱỵ༻
    جمعه 01 مهر ماه 1401

    این مسجد – مدرسه در خیابان مولوی واقع است و یکی از مساجد معروف تهران است. میرزا احمدخان مشیر السلطنه این بنا را ساخت و به تاریخ 1318 هـ . ق آن را وقف کرد. این بنا دارای صحن کوچکی با هشت حجره در سه طرف آن است و شبستانی ستون دار در جبهه شمالی و در مقابل جبهه قبله قرار دارد. ایوان و مدرسه در جبهه جنوبی و حجره ها در دو جبهه دیگر در مقابل هم ساخته شده است.

    2
  • avatar
    نشانک
    سه شنبه 19 بهمن ماه 1400

    این مسجد جزو چهار مسجد دارالخلافه تهران است که دارای برج ساعت است. مسجد جامع، شاه و سپهسالار، مساجد دیگر تهران هستند که برج ساعت دارند.

    2
  • avatar
    tannazkhanoom
    شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

    مسجد مشیر السلطنه از مساجد خوب و بسیار قدیمی ولی خیلی بهش رسیدگی نمیشه و امکانات زیادی هم نداره

    2
  • avatar
    💠⚜️vahid⚜️💠
    شنبه 12 خرداد ماه 1403

    طبق نوشته ناصر نجمی در کتاب دارلخلافه تهران، این برج ساعت در زمان سلطنت مظفرالدین شاه ساخته شده و ساعت نصب شده در آن از اولین ساعتهایی است که به ایران وارد شده است در تهران آن ایام، ساعت‌های کمی وجود داشته است که از جمله این ساعت‌های قدیمی می‌توان به ساعت بنای شمس‌العماره، ساعت مسجد جامع و همین ساعت مسجد مشیرالسلطنه اشاره کرد. در حال حاضر مشخص نیست که کدام یک از این ساعت‌ها قدیمی‌ترین ساعت تهران است، اما به طور یقین، این ساعت جزو اولین ساعت‌هایی است که به ایران آورده شده است و به حدود ۱۱۰ سال پیش بازمی‌گردد و احتمالا تا سال‌های حدود ۱۳۳۰ تا ۱۳۳۵ نیز کار می‌کرده است. حوض مسجد نیز در ابتدا دایره‌ای شکل بوده، اما در سال ۱۳۴۲ این حوض تخریب شد و به جای آن حوض مستطیل شکلی ساخته شد

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 30 دی ماه 1401

    مسجد خوبه کانون نوجوانان خیلی فعالی داره

    1
  • avatar
    قرمزته
    چهارشنبه 31 فروردین ماه 1401

    از مساجدی که‌ در کتاب مساجد دارالخلافه تهران به آن به صورت ویژه پرداخته شده است. این مسجد از قدیمی ترین مساجد تهران هست که برج ساعت هم دارد. قدمت بنای این مسجد به دوران مشروطیت باز می گردد. کلیه نمازهای یومیه به صورت جماعت در این مسجد اقامه می گردد. هر صبح جمعه بعد از مراسم پرفیض دعای ندبه از ندبه گذاران با حلیم داغ پذیرایی دلچسب می گردد.

    1
  • avatar
    قاسم
    دوشنبه 22 مرداد ماه 1403

    این مسجد – مدرسه در خیابان مولوی واقع است و یکی از مساجد معروف تهران است. میرزا احمدخان مشیر السلطنه این بنا را ساخت و به تاریخ ۱۳۱۸ هـ. ق آن را وقف کرد. این بنا دارای صحن کوچکی با هشت حجره در سه طرف آن است و شبستانی ستون دار در جبهه شمالی و در مقابل جبهه قبله قرار دارد. ایوان و مدرسه در جبهه جنوبی و حجره‌ها در دو جبهه دیگر در مقابل هم ساخته شده است. این مسجد بسیار زیبا و دیدنی و غرق در معنویت است.

  • avatar
    سیدرضا
    جمعه 22 تیر ماه 1403

    مسجد زیبایی هست 😍


سایر مسجدهای که در محدوده مسجد الاقصی (مشیر السلطنه) واقع شده‌اند:

  • فاطمه الزهرا (س)
    ایروانی رباط کریم، خطیب
  • مسجد سید الشهدا
    کارگر جنوبی، هلال احمر
  • مسجد فیض
    وحدت اسلامی، شیخ بهایی، بین کریمیان و محمدی
  • مسجد صاحب الزمان (عج)
    (3.5)
    وحدت اسلامی، بین طیبی و علیزاده
  • سقاخانه سادات
    (3.5)
    وحدت اسلامی، فروزش، رضایی مجد
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط کاربر نشان (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ پنجشنبه 25 مرداد ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مسجد الاقصی (مشیر السلطنه) اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: پنجشنبه 25 مرداد ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مسجد الاقصی (مشیر السلطنه) در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مسجد الاقصی (مشیر السلطنه) ندارد.
    location استان تهران، تهران، مولوی، تشکری موحد، بین مسجد و محلوجی قمی
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری مسجد الاقصی (مشیر السلطنه)

    شنبه 12:00 تا 13:30 17:00 تا 19:00
    یک‌شنبه 12:00 تا 13:30 17:00 تا 19:00
    دوشنبه 12:00 تا 13:30 17:00 تا 19:00
    سه‌شنبه 12:00 تا 13:30 17:00 تا 19:00
    چهارشنبه 12:00 تا 13:30 17:00 تا 19:00
    پنج‌شنبه 12:00 تا 13:30 17:00 تا 19:00
    جمعه 12:00 تا 13:30 17:00 تا 19:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo