محل عبادت - باز است : ۶ تا ۲۳
ساعت کاری: باز است - ۶ تا ۲۳
مهدیه تهران جای بسیار عالی و مذهبی هست
مراسمات مذهبی زیادی در مهدیه تهران برگزار شده که بسیار پرشور هستند دسترسی بهش هم خیلی آسونه
به سختی جای پارک پیدا میشه
مهدیه تهران مکانی مذهبی و سیاسی برای کارهای مختلف مانند دعا و نیایش
مهدیه تهران از مکان های خوب عبادتی با محیط آرامش بخش و در کل بسیار معمولی
منظم و تمیز و دارای برنامه
مهدیه تهران در سال ۱۳۴۷ بدست آیتالله کافی تاسیس شد
مراسم جشن بزرگ و احیای نیمه شعبان فراموش نشود التماس دعا #ThePromisedSaviour
قراره احیای نیمه شعبان 1401 در اینجا برگزار بشه
یا صاحب الزمان The_Promised_Savior
مهدیه تهران فوق العادست، پیشنهاد میکنم جشن نیمه شعبان در مهدیه تهران رو از دست ندین😍
فقط به عشق استاد رائفی پور ✌❤️ به نیت فرج ❤️
قبل از بازدید از این مکان پیشنهاد میکنم اطلاعاتی رو که از منابع مختلف جمع آوری کردم رو مطالعه بفرمایید از برنامه نشان سپاسگزارم که این بستر رو فراهم کرد تا بتونیم نظراتمون روبه اشتراک بگذاریم و به راحتی به اون مکان سفر کنیم.. این مکان، توسط شیخ احمد کافی در سال 1347 شمسی در تهران تاسیس شد، محل برگزاری سخنرانیها، دعای کمیل و ندبه و بسیاری برنامههای فرهنگی و مذهبی دیگر است. پیش از آنکه این مکان تاسیس شود، برنامهها و سخنرانیهایی شیخ احمد کافی در منزل شخص ایشان برگزار میشد. بدیهی است، سیل جمعیتی که برای بهره بردن از حضور شیخ احمد و آموزههایشان روانه منزل ایشان میشدند، اعتراض برخی همسایگان را حاصل شدهبود. از این رو شیخ احمد دغدغه پیش آمده را با آیتالله مدنی مطرح کردند. ایشان نیز پیشنهاد نمودند که شیخ به امام زمان متوسل شوند و از ایشان طلب یاری در این زمینه داشته باشند. سپس شیخ احمد به همراهی 40 اتوبوس از افراد و آشنایان، راهی مسجد جمکران شدند تا به امام زمان متوسل شوند. سپس در کمتر از دو هفته، اقدامات لازم جهت خریداری زمین مهدیه مهیا شد و آیتالله مدنی آغاز احداث را رقم زدند. اکنون نیز فعالیت آن به حدی است، که بسیاری از برنامههای مذهبی و فرهنگی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در این مکان ضبط میشود. معماری بنا زمین این بنا که 1200 متر مربع مساحت دارد، در آن زمان با قیمت 600 هزار تومان توسط شیخ احمد کافی خریداری شد. در سالها بعد با حمایت بازاریان تهران، مساحت این زمین به 3000 متر مربع افزایش یافت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز، چیزی حدود 2000 متر مربع دیگر مساحت مهدیه تهران افزوده شد. در آخر نیز به دلیل حکم عقبنشینی ساختمان، حدود 500 متر مربع از آن کاسته شد. بنایی که در این زمین احداث شد، ساختمانی چند طبقه است که ظرفیت حضور 8000 نفر را دارد. این مکان در سال 1372 شمسی، توسط شرکت مترو، بازسازی شد. ساختمان این مکان، دو سالن مجزای مردانه و زنانه دارد. دارالقرآن مهدیه تهران، کتابخانه و حوزه علمیه و بیمارستان مهدیه تهران، از دیگر بخشهای مربوط به این ساختمان است. اقدامات انجام شده در مهدیه تهران احمد کافی، در این مکان به سخنرانیهای آموزنده بسیاری میپردازد. مراسمهای مذهبی زیادی نیز، مانند دعای ندبه مهدیه تهران و دعای کمیل برگزار میکند، که تعداد زیادی از افراد وفادار حضور در آنها هستند. در سال 1355 شمسی، احمد کافی را به ایلام تبعید کردند و از این رو مهدیه برای مدت یکسال تعطیل شد. اما در آذر ماه سال 57 شمسی، بار دیگر گشایش یافت و فعالیت خود را از سر گرفت. با همین یک داستان کوچک به جا مانده در تاریخی که بر ایران گذشت، در مییابیم که مهدیه در آن زمان، یکی از اصلیترین نقاط برای تجمع معترضین به حکومت پهلوی بود.
مهدیه تهران در سال ۱۳۴۷ به دست شیخ احمد کافی تاسیس شد و امروزه برنامههای فرهنگی و مذهبی نظیر سخنرانی، دعای کمیل و ندبه در آن برگزار میشود. این محل که سرشار از حس معنویت و راز و نیاز با معبود است، دو سالن اصلی برای آقایان و بانوان دارد و مجهز به کتابخانه، درمانگاه، دارالقرآن، حوزه علمیه، سايت اينترنتی و فضای اداری است. برای آشنایی بیشتر با مهدیه تهران با این مقاله همراه شوید. با تبعيد ایشان در سال ۱۳۵۵ به ايلام، برنامههای مهدیه تعطيل شد؛ گرچه یک سال بعد با برگشت شیخ کافی از تبعید، برگزاری جلسهها ادامه یافت. تصادف منجر به فوت ایشان در روز نيمه شعبان سال ۱۳۵۷ نیز مجددا مهديه را برای پنج ماه به تعطیلی کشاند. با درگذشت شیخ احمد کافی، مدیریت مهدیه به دوش حسن کافی، برادر ایشان افتاد. حسن کافی در سال ۱۳۶۲ از امام خمینی (ره) درخواست میکند تا نمایندهای برای مهدیه معرفی کند و به این ترتیب آیت الله محمد یزدی برای این منظور انتخاب میشود. آیتالله یزدی در همین سال دستور میدهد که هیئت امنای مهدیه انتخاب و اساسنامهای برای آن تدوین شود. در نهایت نیز مهدیه تحت عنوان موسسه مهدیه تهران بهصورت رسمی ثبت میشود و شخصيت حقوقی پيدا میکند. جالب است بدانید که هزینههای مهدیه از طریق کمکهای مردمی تامین میشود. مهدیه در محدوده خیابان ولیعصر (عج) تهران واقع شده و محل برگزاری برنامههای مذهبی و بهخصوص مراسم شیرخوارگان حسینی است. تلفن: ۵۵۳۸۸۰۱۵-۰۲۱آدرس: تهران، خيابان ولی عصر (عج)، بالاتر از تقاطع مولوی (چهارراه مولوی)، مهديه تهران
به سختی جای پارک پیدا میشه
مهدیه تهران (محل عبادت) در محله فروزش - امیر بهادر تهران و خیابان ولیعصر واقع شده است. این مکان یکی از هفت محل عبادت در محله فروزش - امیر بهادر تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان پارسا، موزه عمارت انیس الدوله و پاساژ بهمن و همچنین مسجد الاقصی (مشیر السلطنه)، ایستگاه مترو مهدیه، سوپر مارکت محسن، دفتر پست رازی و باجاج موتور سیکلت احسان قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از محلهای عبادت خوب این منطقه میباشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو مهدیه، برای دسترسی راحتتر و کمک به داشتن هوایی پاکتر، میتوانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.