
شمال
نمایش موقعیت منشبانهروزی
به شدت همه چیز گران اصلا به صرفه نبود
مکان خوبی هست همه چیز پیدا میشه
در اطراف جمعه بازار که پارک سیمرغ هستش جای پارک راحت پیدا میشه و درکنار بازار سینما هم هست.پارک و لوازم بازی بچه ها و زمین چمن و اسکیت هم موجوده. هم میتونید خرید کنید هم تفریح بچه هاتون باشه.
نه راضی نبودم ، چند جمعه نبود که باز باشه
امروز بازه بنظرتون؟
کوچیک بود و سبزی و میوه هاش هم تفاوتی با مغازه نداشت. از این جور بازار ها انتظار میره قیمت پایین تری داشته باشند. در مجموع راضی نبودم. چهارشنبه بازار مجیدیه بهتره
عالی
برای خرید اقلام خوردنی بد نیست قیمت مناسب است
شلوغ ، قیمت های خوب، شور زندگی جریان دارد
عالی
عالی
جمعه بازار میدان مادر (بازار و مرکز خرید) در محله امامیه مشهد و خیابان ادیب نیشابوری، ادیب25 ، پارکینگ سینما سیمرغ واقع شده است. این مجتمع یکی از دو بازار و مرکز خرید در محله امامیه مشهد میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی دکه نگهبانی جمعه بازار و همچنین اداره پست قاسم آباد، مجموعه سینمایی سیمرغ مشهد، کلینیک دامپزشکی و پت شاپ نوین، کافه پرواز و ایستگاه اتوبوس میدان مادر قرار گرفته است.