©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

گالری زیورآلات تیک

فروشگاه نقره و بدلیجات
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

4/6
(14)
کافی‌شاپ

بسته است

3/0
(1)
سرویس بهداشتی
خودپرداز

شبانه‌روزی

3/7
(15)
پارکینگ

بسته است

ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با گالری زیورآلات تیک

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی گالری زیورآلات تیک

گالری زیورآلات تیک (نقره فروشی) در محله نقش جهان اصفهان و خیابان خلیفه سلطانی واقع شده است. این فروشگاه یکی از چهار فروشگاه نقره و بدلیجات در محله نقش جهان اصفهان می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند موزه عصارخانه شاهی و بازار قیصریه و همچنین کباب بریانی حاج محمود شفاعت، مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان اصفهان، هتل و رستوران ستاره، سینما فرهنگیان و پارکینگ طبقاتی کرمانی قرار گرفته است.

شما می‌توانید از طریق شماره تلفن 09138677969 با این فروشگاه تماس بگیرید. گالری نقره توکلی، پخش بدلیجات پورمحمدی و نقره فروشی رجامند فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه گالری زیورآلات تیک برویم؟

مسیریاب نشان، شما را از بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه گالری زیورآلات تیک مطلع می‌کند. اگر برای در امان بودن از ترافیک و کمک به کاهش آلودگی هوا قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس پایانه امام علی قرار دارد. می‌توانید مسیریابی پیاده و مسیر دقیق اتوبوس یا مترو را از روی اپلیکیشن نشان پیدا کنید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر شما هم سری به فروشگاه گالری زیورآلات تیک زدید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت ثبت کنید. اگر از فروشگاه گالری زیورآلات تیک تصویری دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.