لیست مکان‌های تاریخی قزوین

اطلاعات کامل مکان‌های تاریخی قزوین را در نقشه نشان ببینید

تعداد مکان‌های تاریخی در قزوین بسیار زیاد است. اطلاعات و آدرس دقیق مربوط به هر مکان تاریخی این شهر را می‌توانید در نقشه نشان مشاهده کنید. کاربران نشان برای هر مکان تاریخی در قزوین نظر و امتیاز ثبت می‌کنند که می‌تواند به شما کمک کند.

پربازدیدترین مکان تاریخی قزوین در نقشه نشان

در ادامه پربازدیدترین مکان‌های تاریخی در قزوین را مشخص کرده‌ایم. کاربران مسیریاب نشان تجربه و نظرات خود در رابطه با هر مکان تاریخی را در نظر گرفته و به آن امتیاز می‌دهند. این مکان‌های تاریخی از جمله پربازدیدترین مکان‌های تاریخی قزوین در نقشه نشان می‌باشند:

عکس خیابان سپه (اولین خیابان ایران)

خیابان سپه (اولین خیابان ایران)

score 5
5 رای
عکس عمارت حکیم افضل

عمارت حکیم افضل

score 5
3 رای
عکس آب انبار آقا میر عبدالصمد تقوی

آب انبار آقا میر عبدالصمد تقوی

score 5
3 رای
عکس عمارت شیرخورشیدی

عمارت شیرخورشیدی

score 5
2 رای
عکس سرای سعدالسلطنه

سرای سعدالسلطنه

score 5
830 رای
عکس خانه‌ امینی‌ ها

خانه‌ امینی‌ ها

score 4.9
295 رای
عکس مجموعه تاریخی سعدالسلطنه

مجموعه تاریخی سعدالسلطنه

score 4.9
63 رای
عکس گرمابه رضوی

گرمابه رضوی

score 4.9
12 رای
عکس گرمابه تاریخی میرزا کریم

گرمابه تاریخی میرزا کریم

score 4.9
9 رای
عکس سرای معتمدی (حیاط شترخان)

سرای معتمدی (حیاط شترخان)

score 4.9
7 رای
عکس کاروانسرای بهشتیان

کاروانسرای بهشتیان

score 4.8
11 رای
عکس ورودی مجموعه سعدالسلطنه

ورودی مجموعه سعدالسلطنه

score 4.8
5 رای

آخرین نظرات درباره مکان‌های تاریخی قزوین

در ادامه، جدیدترین نظراتی که کاربران برای مکان‌های تاریخی شهر قزوین ثبت کرده‌اند را می‌توانید بخوانید. شما نیز می‌توانید با ثبت نظر درباره هر یک از مکان‌های تاریخی قزوین، تجربیات خود را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

user avatar user badge

امیر حسین

شهریار سطح ۹

عکس دروازه تاریخی تهران قدیم

دروازه تهران قزوین در سال ۱۳۴۷ در دوره قاجار ساخته شد و به عنوان المان فرهنگی و هنری شهر قزوین به حساب می‌آید. دروازه تهران قدیم امروزه به دست فراموشی سپرده شده و آن جایگاهی را که باید داشته باشد، در حال حاضر ندارد. دروازه تهران قزوین یکی از مهم‌ترین دروازه‌ها در دوره قاجار بود و مردم در آن روزگار برای رفت‌وآمد باید از آن عبور می‌کردند.دروازه تهران قدیم که نام آن به دروازه قدیم تهران هم شهرت دارد، در انتهای خیابان تهران قدیم-میدان هاشمی شهر قزوین جا خوش کرده است. این دروازه در قسمت ورودی جنوب شرقی شهر قزوین واقع شده که در گذشته جاده تهران-قزوین از آن محل آغاز می‌شد

دروازه تاریخی تهران قدیم

4.1
user avatar

Reza pishro

عکس تپه تاریخی میمون قلعه

میمون قلعه خیلی قدمتش زیاده،نمیدونم چرا میگن میمون قلعه،اینطور که دوستان میگن نمیتونه واسه من قانع کننده باشه که مبارک بوده بعد شده میمون قلعه، روی تابلوی جلو درش زده مهمان قلعه بوده بعد شده میمون قلعه ‌احتمالا ربطی به میمون داشته باشه که میگن میمون قلعه،بلز این نظر شخصی هستش و از هیچ منبعی گردآوری نشده🐵🐒🦍

تپه تاریخی میمون قلعه

4.2
user avatar user badge

عتیقه چی

شهریار سطح ۴

عکس آب انبار سردار بزرگ

آب انبار سردار بزرگ در خیابان راه آهن قزوین بزرگترین آب انبار تک گنبدی جهان قدمت بالای دویست سال ساخته شده به‌دست دو تن از سرداران فتحعلی شاه قاجار

آب انبار سردار بزرگ

4.2
user avatar user badge

shima_yavari

شهریار سطح ۴

عکس ساختمان شهربانی

عمارت تاریخی زیبا در فضایی قشنگ، زروخانه ای جالب، بعضی بخش ها نیاز به بازسازی.

ساختمان شهربانی

4.1
user avatar user badge

امیر حسین

شهریار سطح ۹

عکس کاروانسرای بهشتیان

مجموعه سعد السلطنه بزرگترين کاروانسراي سر پوشيده و مرکز تجاري داخل شهري در ايران است که با وسعت حدود 6/2 هکتار توسط آقا باقر خان سعد السلطنه ، فرماندار قزوين در اواخر سلطنت ناصر الدين شاه قاجار ساخته شده است . حجره هايي که در اين حياطها قرار دارند با ايوانچه هاي کاربندي شده نشانگر کمال زببائي و سنجيدگي طرح مي باشند که محورهاي شرقي – غربي و شمالي – جنوبي بازار از آنها مي گذرند . محورهاي عمود بر هم در چهار سوق کاروانسرا به هم مي پيوندند و مکتب معماري قزوين در فضاهاي تجاري را به شيوه اي بسيار زياد و ماندگار به نمايش مي گذارند . سراي بهشتيان از جمله عناصر کالبدي مجموعه سعد السلطنه که در بخش شمال غربي آن قرار گرفته است داراي مساحتي حدود 2200 مترمربع بوده و احداث آن را به اواخر دوره قاجار نسبت مي دهند . اين سرا داراي صحني به مساحت حدود 800 مترمربع در بخش مرکزي خود بوده و مجموعه رواق ها و فضاهاي نيمه باز و در پس آنها ، حجره ها و شترخان ها ، اساس معماري سرا را بوجود آورده است . مهمترين وجه معماري اين بنا را مي توان الگوي يکسان بدنه ها عنوان نمود که عامل وحدت بخش فضا به شمار مي رود . مطالعه و طراحي سراي بهشتيان طي سالهاي 86 الي 88 توسط مشاور سازمان نوسازي و بهسازي شهر قزوين تهيه گرديد و عمليات اجرائي اين سرا نيز با مديريت و نظارت سازمان نوسازي و بهسازي شهر قزوين از خرداد ماه سال 91 آغاز و در فروردين ماه سال 92 به پايان رسيده است .

کاروانسرای بهشتیان

4.8
user avatar user badge

محمد بیات

شهریار سطح ۷

عکس سرای وزیر

جای تاریخی ودیدنی زیبا

سرای وزیر

4.7
user avatar user badge

شیروانی پور فیل آبادی

شهریار سطح ۱۲

عکس سرای معتمدی (حیاط شترخان)

در بخش جنوب غربي مجموعه سعد السلطنه ، حياط شترخان قراردارد . اين محدوده بزرگترين فضاي يکدست و کلان مجموعه را شامل مي گردد . عملکرد اوليه آن به احتمال زياد بار انداز کالا بوده و بدين جهت بدور از هرگونه تزئين و نازک کاري در طرح اوليه بوده است . پلان شبستاني ، الگوي معماري اين بخش از مجموعه مي باشد .مساحت اين فضا 4378 مترمربع مي باشد که 2042 مترمربع آن به فضاي اصلي و شبستاني اختصاص دارد که وسعت قابل توجهي است . با توجه به ارزشهاي فرمي و ريتم در اين بخش ، فضا داراي کيفيت مناسب و وحدت مي باشد . اين محدوده از مجموعه سعد السلطنه با دارا بودن يک ورودي مستقل از طريق يک دالان نيمه باز به حياط محدوده از استقلال خوبي برخوردار است . حياط از تناسبات خوبي برخوردار بوده و کيفيت معماري و چشم اندازهاي خوبي را دارا مي باشد . مجاورت اين مجموعه با گذر برق و قرار گيري در مجاورت مسجد النبي و کتابخانه نبويه به اهميت و جايگاه ويژه اين حياط مي افزايد . دسترسي هاي متعدد شترخان ، از جنوب گذر برق ، از غرب راسته وزير و از طريق دالان غربي ، امکانات خوبي را براي محدوده فراهم مي آورد.

سرای معتمدی (حیاط شترخان)

4.9
user avatar user badge

𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂

شهریار سطح ۱۱

عکس گرمابه رضوی

گرمابه رضوی از جمله بناهای تاریخی دوره قاجار است که در جنب ورودی مسجد النبی در خیابان امام خمینی شهر قزوین واقع شده است. این بنا که در سال ۱۳۸۴ بعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید، از مکان های دیدنی قزوین به شمار می‌رود.

گرمابه رضوی

4.9
user avatar

ا.ح.ق

شهریار سطح ۲

عکس مجموعه تاریخی سعدالسلطنه

واقعا عالی بود . کلی مغازه سنتی فروشی داره با بافت زیبای سنتی. دیدنش و حتما توصیه میکنم

مجموعه تاریخی سعدالسلطنه

4.9
user avatar user badge

شیردل

شهریار سطح ۴

عکس آب انبار سردار کوچک

واقعا برای اداره گردشگری قزوین متاسفم با سختی در گرمای تابستان به آب انبار رسیدم با کمال تعجب دیدیم که بسته بود و امکان بازدید نبود. واقعا متاسفم

آب انبار سردار کوچک

3.9
user avatar user badge

محوری

شهریار سطح ۶

عکس مدرسه تاریخی امیدیه

بسته بود و بازدید نداشت فقط میشه سر در و موزه کنارشون دید و راه به بقیه محوطه بسته شده

مدرسه تاریخی امیدیه

4.1
user avatar user badge

Rafaelazazel

شهریار سطح ۴

عکس سردر عالی قاپو

خوب بود

سردر عالی قاپو

4.2
user avatar

رضا کمدی

شهریار سطح ۲

عکس خانه تاریخی و اقامتگاه نبوی

من نرفتم داخلش، ولی درش خیلی قشنگ بود. عکس رو گذاشتم تصویر زمینه گوشیم😁

خانه تاریخی و اقامتگاه نبوی

4.6
user avatar user badge

🌹🌹🌹🌹🌻🌻اصغر بهبودی🌻

شهریار سطح ۹

عکس گرمابه تاریخی میرزا کریم

گرمابه با قدمت هزار ساله

گرمابه تاریخی میرزا کریم

4.9
user avatar user badge

🌹🌹🌹🌹🌻🌻اصغر بهبودی🌻

شهریار سطح ۹

عکس عمارت باغ سپهدار و موزه کشاورزی

عمارتی بس زیبا و دیدنی از نسل های قدیم

عمارت باغ سپهدار و موزه کشاورزی

4.2
user avatar user badge

iran

شهریار سطح ۶

عکس مدرسه و مسجد سردار

آدم میمونه از این همه معماری و کاشی کاری

مدرسه و مسجد سردار

4
user avatar

مهدی خان‌محمدی

شهریار سطح ۲

عکس عمارت سردار مفخم قزوین

کاربری اداری داره و نمیشه وارد شد.

عمارت سردار مفخم قزوین

3.9
user avatar

کاربر نشان

شهریار سطح ۲

عکس عمارت شیرخورشیدی

بسیار مکان زیبا و جذابی هست

عمارت شیرخورشیدی

5
user avatar user badge

Fatemeh

شهریار سطح ۵

عکس خیابان سپه (اولین خیابان ایران)

خیابان سپه قزوین نخستین خیابان طراحی‌شدهٔ ایران است که در دورهٔ صفوی در زمان پایتختی قزوین احداث شد. در سال ۱۳۸۷ رسماً به عنوان اولین خیابان ایران در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.

خیابان سپه (اولین خیابان ایران)

5
user avatar user badge

آرمان آرین

شهریار سطح ۹

عکس آب انبار مسجد جامع عتیق قزوین

آب انبار مسجد جامع قزوین، کهن ترین آب انبار قزوین است که در شمال جلوخان این مسجد قرار دارد. با شیوه دو تویزه آجری و سه گنبد پوشش یافته و پلکانی جداگانه برای لایروبی دارد. اتصال به شبکه اگوی شهری، کتیبه. مرمرین به خط نستعلیق ممتاز، راه شیر چهل پله ای و کف سازی. آجری با عایق بندی از ویژگیهای این آب انبار به شمار می رود. آب‌انبار مسجد جامع قزوین مربوط به دوره صفویه است.و در قزوین، ضلع غربی خیابان شهدا واقع شده.و این اثر در تاریخ ۱۳۷۷/۰۵/۱۱ با شمارهٔ ثبت ۲۰۸۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. برای دسترسی به آب آب انبارهای قزوین از یک راه حل استفاده شده است: کاربرد پلکان و پاشید. این روش در بیشتر شهرها معمول بوده است و در چند شهر و منطقه به خصوص بخش جنوبی ایران، روش دستی رواج داشته است. در این روش با استفاده از دلو أب، مستقیما آب را تهیه می کرده اند. با به کارگیری روش پلکان و پاشير، مردم دسترسی مستقیم به آب نداشته و در نتیجه آب از آلودگیهای احتمالی در امان می مانده است. طراحی مسیر پلكان در آب انبارهای قزوین جدای از طراحی کل بنای آب انبار نبوده است. نقشه های برداشت شده نشان میدهد که خاکبرداری بخش مسیر پلكان، به همراه خاکبرداری مخزن صورت می گرفته است. این تقریبا چیزی متفاوت با آنچه که در یزد اتفاق می افتاده است، می باشد. در آب انبارهای شهر یزد مسير پلكانها ارتباط ساختمانی کمتری با مخزنشان دارند. خاکبرداری مخزن می توانست مستقلا انجام گیرد. مخزن نیز افزون بر اینکه با دیوارهای محکم و شفته ریزی استوار میشد، زمین دژ محصور کننده آن پشتیبان خوبی برای ایستایی مخزن بوده است. به هر حال روش انتخابی در قزوین، قرار دادن مسير پلکان همجوار با مخزن بوده است. به این ترتیب، با در نظر گرفتن محل ورود به پلكان در حاشیه یک مسیر، پلكان در یک طرف مخزن قرار میگیرد.

مکان تاریخی مورد نظر خود را در شهر قزوین پیدا کنید

به دنبال مکان تاریخی مورد نظر خود در نقشه قزوین می‌گردید؟ لیست همه مکان‌های تاریخی قزوین را در ادامه می‌توانید ببینید.

مشاهده لیست مکان‌های تاریخی قزوین
download neshan app

دانلود اپلیکیشن نقشه و مسیر‌یاب نشان

مسیر‌یابی، کنکاش، نشان ۳۶۰، رادیو نشان و...