موزه - امروز بسته است
ساعت کاری: امروز بسته است
باغ موزه نگارستان در قسمت شمالی میدان بهارستان قرار دارد. این بنای تاریخی بینظیر در نزدیکی مجلس شورای ملی قرار دارد. جالب است بدانید وسعت باغ به قدری زیاد است که از سمت شرق به خیابان صفی علی شاه، از غرب به خیابان دروازه شمیران، از جنوب به میدان بهارستان، از سمت جنوب غربی به ساختمان سازمان برنامه و از جهت شمال به خیابان آتشکده یا علایی و محل سابق دانشکده ادبیات منتهی میشود. این مجموعه تاریخی و فرهنگی در سال 1222 هجری قمری به عنوان یک اقامتگاه تابستانی به دستور فتحعلی شاه قاجار ساخته شد. به همین دلیل دارای ارزش تاریخی زیادی است. در گذشته وسعت باغ نگارستان 43200 مترمربع بوده اما در طی زمان بر اثر تخریبهای زیادی وسعت این باغ باشکوه به 11469 متر مربع رسیده است. در مجموع این باغ 600 متر زیر بنا، 64 اتاق، 4 تالار، یک کتابخانه بزرگ همراع با 4 سالن دارد. بخش دیدنی این باغ تالارهای موجود در ساختمانهاست که با آینه کاری، نقش و نگارهای طلایی و چلچراغهای جذاب به زیبایی تزئین شده است. در این مجموعه تاریخی ساختمانهای دلگشا و تالار قلمدان بسیار چشمنواز هستند.
باغ بسیار زیبایی داره
یکی از جاهای باصفا و آرامبخشی که در شهر تهران وجود دارد، باغ نگارستان است؛ جایی که با گذراندن ساعتی در آن، از شلوغیهای پایتخت و آلودگی هوا دور میشوید و از سرسبزی و زیبایی آن لذت میبرید. این باغ که در زمان خود از عظمت و اهمیت بالایی برخوردار بود، در دوره قاجار و به دستور فتحعلی شاه ساخته شد. وی یکی از شاهان دودمان قاجار بود که قصرها و باغهای باشکوه متعددی در تهران بنا کرد. باغ گلشن، قصر ماه، قصر فیروزه، قصر زر، قصر آبگینه، قصر زمرد و باغ و قصر نگارستان از جمله آنها است. باغ نگارستان باغی متعلق به عهد قاجار محسوب میشود که در زمان فتحعلی شاه احداث شده است باغ نگارستان از مهمترین و بزرگترین باغهای قاجاری محسوب میشود که در سالهای ۱۲۲۸-۱۲۲۲ هجری قمری با هدف ايجاد يک مرکز ييلاقی-حکومتی در خارج از دارالخلافه تهران ساخته شد. اين قصر باغ در روزگار اوليه خود دارای وسعت زيادی بود و بهدلیل حوادث سیاسی مهمی که در قرن ۱۳ هجری قمری روی داد، بهویژه قتل منشی و وزیر بزرگ و کاردان این دوره میرزا ابوالقاسم قائم مقام فراهانی، از اهمیت بالایی برخوردار است. این باغ که اکنون از وسعت آن کاسته شده است، در گذشته خارج از حصار شاه طهماسبی قرار داشت و از سال ۱۲۸۵ هجری قمری و با گسترش شهر تهران در عهد ناصری جزو محدوده دارالخلافه قرار گرفت. این باغ از شرق به امتداد خیابان دروازه شمیران و اصطبل اعتمادالسلطنه، از غرب به اراضی جلال الملک و از جنوب به دو باغچه جلال الملک و صنیع الملک منتهی میشد. آمده است که در زمان صدارت میرزا آقاسی تغییراتی در محدوده باغ صورت گرفت؛ بهگونهای که علاوه بر حصار اصلی باغ، حصار دومی ساخته شد که از سمت شرق به پیادهروی دانشسرا، از غرب به پیادهروی غربی سازمان بودجه و برنامه کشور، از سوی شمال به خیابان شریعتمدار رفیع و از جنوب نرسیده به پیادهروی جنوبی خیابان کمال الملک محدود بود. قسمتی از این حصار تا سال ۱۳۱۲ شمسی وجود داشت.
کی و چه ساعتی میشه رفت اونجا
عمارتی ۲۰۰ ساله پر از نقش و نگارهای زیبا
باغ نگارستان بنایی است تاریخی که به دستور فتحعلی شاه ساخته شد، متاسفانه تا حدودی تخریب شد و آنچنان که شایسته این بنااست ازش نگهداری نشده، دو هفته اخیر هم بخاطر محدودیت های کرونایی بسته بود
این بنا به سبک کلاه فرنگی ساخته شده و دارای دو عمارت عالی به نامهای دلگشا و تالار قلمدان است
باغ موزه نگارستان از بناهای قدیمی تاریخی تهران؛ عمارت دلگشا، تالار قلمدان، موزه کمال الملک، تالار منیر فرمانفرمائیان
باغ موزه نگارستان فکرکنم به دستور فتحعلی شاه به اقامت گاه تفریح تبدیل شده مکان بسیار زیبا ودیدنی
خیلی زیباست. اینجا رو به دستور فتحعلیشاه قاجار ساختن. بسیار معماری زیبا و چشمنوازی داره
در سراسر شهر بزرگ تهران جاذبههای تاریخی بیشماری وجود دارند که لذت سفر را برای شما دوچندان میکنند. حتما تا به حال نام باغ موزه نگارستان تهران به گوشتان خورده یا اگر به تهران سفر کرده باشید تعریفش را از تهرانیها زیاد شنیدهاید. باغ موزه نگارستان تهران نمونه بارز از باغ موزه هنر ایرانی به شمار میرود که در حال حاضر به عنوان یک جاذبه تاریخی و تفریحی محبوبیت زیادی نزد گردشگران دارد. این باغ جزو یادگاریهای ارزشمند عهد قاجار در تهران است که به لطف معماری و جاذبههایش یکی از بهترین مکانهای دیدنی در تهران محسوب میشود. این بنای تاریخی در تهران به سبک عمارت کلاه فرنگی طراحی شده و دارای تالارهای باشکوه، باغی زیبا با فضای سرسبز، کتابخانه، کافه و رستوران و دیگر آثار ارزشمند است. باغ موزه نگارستان به محلی برای قرارها و گپهای دوستانه در آخر هفته تبدیل شده است
زیباترین جایی ک رفتم عاشقش شدم
پر از هنر حتما پیشنهاد میشه که برید دسترسیش به مترو عالیه
کافه باغ موزه
باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران از بناهای قدیمی تاریخی تهران است که در سال ۱۲۲۲ هجری قمری (۱۸۰۷ میلادی) به دستور فتحعلیشاه قاجار بهعنوان اقامتگاه تابستانی ساختهشد. این بنا به سبک کلاه فرنگی ساخته شده و دارای دو عمارت عالی به نامهای دلگشا و تالار قلمدان است. اتاقهایی با درهای چوبی و دو تالار بزرگ در طرفین ساختمان مرکزی این باغ وجود دارد. این باغ دارای ۶۴ اتاق، چهار تالار، کتابخانه با چهار سالن و ۶۰۰ متر زیربناست. تالارها با آینهکاری، نقوش طلایی و چلچراغهای باارزش مزین شدهاست.
باغ موزه نگارستان به دستور فتحعلیشاه قاجار بهعنوان اقامتگاه تابستانی ساخته شد و از آن جهت نگارستان نام دارد که یکی از اتاقهای آن مملو از تابلوهای نقاشی است. این نقاشیها که اکثرا پرتره هستند، توسط هنرمندان معروفی نظیر میرزا جانی نقاش و میرزا بابا نقاش خلق شدهاند و امروزه یکی از جذابترین بخشهای باغ موزه محسوب میشوند. باغ موزه نگارستان که در مالکیت دانشگاه تهران قرار دارد و در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده، از عمارت مرکزی (موزه مکتب کمالالملک)، تالار منیر فرمانفرمائیان، تالار جهانگیر ارجمند، تالار مجموعه ملکالشعرای بهار و تالار اسفرجانی تشکیل شده است. علاوه بر این، کافه رستورانی در این مجموعه فعالیت دارد که محلی ایدئال برای صرف نوشیدنی و غذا است؛ بهخصوص در زیر سازهای که به حافظیه شیراز شباهت دارد. این باغ بسیار دیدنی است و از آنجا که در بهار و پاییز زیبایی خیرهکنندهای پیدا میکند، به پاتوقی برای عکاسان تبدیل میشود.
باغ و موزه است. موزه بیشتر در حوزه نقاشی است. باغ هم آرام و خوب است.
باغ موزه نگارستان تهران از بناهای تاریخی بسیار قدیمی تهران است که از آن به عنوان اقامتگاه تابستانی فتحعلی شاه استفاده میشده است. این باغ دارای دو عمارت بی نظیر با نام تالار قلمدان و دلگشا میباشد و علاوه بر آن، چهار تالار، 64 اتاق و کتابخانه از دیگر بخش های این عمارت تاریخی و منحصر بفرد هستند. امروزه ساختمان قدیمی موزه بخش کوچکی از این باغ را به خود اختصاص داده و در زمین آن ساختمانهایی نظیر سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، و دانشسرای عالی پیشین نیز بنا شدهاند. مجموعه آثار منیر فرمانفرماییان، استاد کمال الملک، مجموعه اسناد و عکسهای تاریخی ملک الشعرای بهار، آثار محمود روح الامینی، علی اسفرجانی، فتح الله عباد در کنار سردیس ارزشمند فردوسی و دیوارنگاره مشهور صف سلام فتحعلی شاهی در باغ موزه نگارستان گرد هم آمده اند.
باغ نگارستان از مهمترین و بزرگترین باغهای قاجاری محسوب میشود که در سالهای ۱۲۲۸-۱۲۲۲ هجری قمری با هدف ايجاد يک مرکز ييلاقی-حکومتی در خارج از دارالخلافه تهران ساخته شد. اين قصر باغ در روزگار اوليه خود دارای وسعت زيادی بود و بهدلیل حوادث سیاسی مهمی که در قرن ۱۳ هجری قمری روی داد، بهویژه قتل منشی و وزیر بزرگ و کاردان این دوره میرزا ابوالقاسم قائم مقام فراهانی، از اهمیت بالایی برخوردار است.
باشروع سال جدید بسیار منظره زیبایی پیداکرده...صدای آب وسرسبزی نشاط رو به روحتون برمی گردونه.ورودی نفری ۳۰هزار تومنه
باغ-موزه نگارستان از موزههای دارای فضای سبز زیبایی است که علاوه بر بازدید از خود موزه، از این فضای سبز هم استفاده میتوان کرد. موزه دارای بخشهای مختلفی است که شامل نقاشی به عنوان بزرگترین بخش موزه، در کنار آن فرشهای دست بافت خیلی خاص، قسمت جدیدی هم برای انواع قفل و کلیدهای قدیمی در نظر گرفتهاند. همچنین بخشی هم شامل کارهای تجسمی به ویژه سه بعدی است که آینه هم در برخی به کار رفته است. در محوطه این باغ موزه، رستورانی هست که هم در فضای باز هم در فضای داخلی پذیرای بازدیدکنندگان است.
باغ موزه نگارستان (موزه) در محله بهارستان تهران و خیابان شریعتمدار رفیع واقع شده است. این مکان یکی از شش موزه در محله بهارستان تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان شهید دکتر معیری، موزه تاریخ مفاخر باغ نگارستان و بازار بزرگ بهارستان و همچنین تالار سیاره، خانقاه صفی علیشاه، کافه روحی، پمپ بنزین 125 بهارستان و سازمان برنامه و بودجه کشور قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از موزههای خوب این منطقه میباشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو بهارستان، برای دسترسی راحتتر و کمک به داشتن هوایی پاکتر، میتوانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.