باغ خیلی زیبایی داره که توصیه میشه تو اردیبهشت برید
موزه تاریخ مفاخر باغ نگارستان محیط خوبی داره و خیلی قدیمیه و زیبا و دیدنیه و پیشنهادمیشه
موزه تاریخ مفاخر باغ نگارستان جای زیبایی امکانات خوبی جای بدی برای دیدن نیست
این بنا و باغ آن در سال ۱۲۲۲ هجری قمری (۱۸۰۷ میلادی) ساخته شد و در زمان ساخت خارج از محدوده شهر تهران قرار داشت. فتحعلی شاه، به این باغ علاقه ویژهای نشان میداد و اغلب مدتی از تابستان را در این باغ به سر میبرد. بههمین جهت، به ساختمانها و تزئینات آن میافزود؛ بهطور مثال، به دستور او گلخانه بزرگی در ضلع شمالی باغ احداث شد که به نارنجستان شهرت یافت.فتحعلیشاه، وقتی عازم سفر میشد، ابتدا به این باغ عزیمت میکرد و بعد از تعیین ساعت سعد برای روز حرکت، سفر خود را آغاز مینمود. در آن روز، روحانیان، شاهزادگان و رجال به این باغ میآمدند، برای سلامت شاه دعا میکردند و احیاناً هدایایی تقدیم مینمودند.در سال ۱۲۸۴ قمری که ناصرالدینشاه بر گسترهٔ شهر تهران افزود، این بنا در داخل حصار جدید قرار گرفت و پس از بنای کاخهای صاحبقرانیه و سلطنتآباد، این باغ در اختیار نهادهای حکومتی قرار گرفت. این باغ محدود است از باختر به خیابان صفیعلیشاه، از خاور به خیابان دروازه شمیران، از جنوب به میدان بهارستان و از شمال به خیابان آتشکده (علایی) و محل سابق دانشکدهٔ ادبیات. در قسمت جنوب غربی آن ساختمان سازمان برنامه قرار دارد. در ۱۳۰۴ ه.ق این باغ به مدت یک سال به وزارت عدلیه اختصاص دادهشد. در زمان مظفرالدینشاه، پس از سفر به فرنگ و بازدید از مدرسهٔ فلاحت امپراتوری در مسکو، اولین مدرسهٔ فلاحت ایران با استخدام یک بلژیکی در این باغ دایر شد. کمی بعد در بناهای جنوبی باغ، مدرسهٔ مستظرفه به ریاست کمالالملک تأسیس شد. با گذشت زمان از آنجا که این باغ دیگر جزو بناهای سلطنتی نبود، رو به ویرانی رفت، تا این که در سال ۱۳۰۷ هجری خورشیدی، وزارت معارف در این محل سه بنای بزرگ ساخت و به دارالمعلمین عالی اختصاص داد. برای این کار از معمار و مهندس روسی مقیم ایران، نیکلای مارکف کمک گرفتهشد. سپس با رعایت اصول معماری ایرانی، نقشهٔ تبدیل عمارت به دارالمعلمین تهیه گردید. باغ نگارستان نیز به دست سید علیاکبر باغبان طراحی شد. دبیرستان علمیه نیز تا سال ۱۳۱۱ ه.خ در یکی از این سه بنا دایر بود. با تأسیس دانشسرای عالی در خرداد ۱۳۱۱ ه.خ تمام بناها به این دانشسرا اختصاص یافت.
واقعا قشنگه و چندین موزه داخلشه حتما دیدن کنید
عکس از اتاق فرش باغ موزه نگارستان
مکان زیبایی مخصوصا اون قالی های زیباش واقعا ارزش یکبار دیدن رو داره
دستگاه چاپ قدیمی که یراق آلاتش نسبت به سالهای قبل کم شده
هرسال از آهن و یراق های دستگاه چاپ قدیمی کم میشه واقعا نظارتی نیست؟
باغ موزه نگارستان یکی دیگر از اماکن تاریخی تهران است که در سال ۱۲۲۲ به دستور فتحعلی شاه قاجار به عنوان اقامتگاه تابستانی ساخته شد. این بنا به سبک کلاه فرنگی یا کوشک ساخته شده و دارای دو عمارت اصلی به نامهای عمارت دلگشا و تالار قلمدان است. باغ موزه نگارستان در مجموع دارای ۶۴ اتاق، چهار تالار و یک کتابخانه است که بخشهای زیادی از آنها به شکل زیبایی آیینهکاری شده است. نام نگارستان از آن جهت برای این بنا انتخاب شد که در یکی از اتاقهای آن تعداد زیادی تابلو نقاشی، اکثرا پرتره، وجود دارد که آثار هنرمندانی مثل میرزا جانی نقاش، میرزا بابا نقاش و عبدالله خان نقاش باشی هستند. آدرس: تهران، خیابان بهارستان، خیابان دانشسرا، خیابان شریعتمداری
جایی دیدنی
داخل حیاط یک دستگاه چاپ قدیمی برای بازدید گذاشته اند که دیدنش خالی از اطف نیست.
این باغ زیبا در دوره قاجاریه احداث شد و در گذر زمان، فراز و نشیبهای زیادی را پشت سر گذاشته و حوادث و داستانهای زیادی را به چشم خود دیده است. اکنون نگارستان یکی از جاهای دیدنی تهران و تفرجگاههای خوش آبوهوای پایتخت است که علاوه بر داشتن محیطی باصفا و روحانگیز، روایتگر گوشههایی از تاریخ ایران زمین در عهد پادشاهان قاجار است.
موزه تاریخ مفاخر باغ نگارستان (موزه) در محله بهارستان تهران و خیابان مصطفی خمینی، کمال الملک، نیکخو واقع شده است. این مکان یکی از شش موزه در محله بهارستان تهران میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان شهید دکتر معیری، باغ موزه نگارستان و بازار بزرگ بهارستان و همچنین تالار سیاره، خانقاه صفی علیشاه، کافه روحی، سازمان برنامه و بودجه کشور و رستوران روحی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از موزههای خوب این منطقه میباشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو بهارستان، برای دسترسی راحتتر و کمک به داشتن هوایی پاکتر، میتوانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.