info
عکس آرامگاه خادم الحسین حاج امیر آشتیانی
category

آرامگاه خادم الحسین حاج امیر آشتیانی

درباره‌ی آرامگاه خادم الحسین حاج امیر آشتیانی

آرامگاه خادم الحسین حاج امیر آشتیانی (بنای یادبود) در استان تهران، شهرستان ری، بخش کهریزک و خیابان ساجدین واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مزار علی انصاریان، قطعه شماره 51 (قطعه جانبازان) بهشت زهرا (س)، مزار سیده خانم آغا یگانه و‌سید عباس روح اله، سرویس بهداشتی و قطعه شماره 43 بهشت زهرا قرار گرفته است.



ایستگاه‌های نزدیک به آرامگاه خادم الحسین حاج امیر آشتیانی

نظرات کاربران در مورد آرامگاه خادم الحسین حاج امیر آشتیانی

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    حسین ۱۳۶۴
    دوشنبه 09 اسفند ماه 1400

    اما راست گفته اند که: «خوش تر آن باشد که سرّ دلبران/ گفته آید در حدیث دیگران.» برای شنیدن از آنچه حاج امیر آشتیانی و پدرش برای برپایی حسینیه بیت الزهرا (س) انجام دادند، پای صحبت دکتر «علیرضا عدالتی فرد»، استاد حوزه و دانشگاه می نشینیم. او که سال هاست در همسایگی حسینیه بیت الزهرا (س) سکونت و در مجالس این خانه حضور داشته، با اشاره به آیه ۳۶ سوره مبارکه نور می گوید: «خداوند به هر خانه ای اجازه نمی دهد نامش در آن برده شود مگر خانه هایی که قابلیت این شرافت را داشته باشند. شرافت هر مکانی هم منسوب به کسی است که در آن زیسته یا مدفون شده است. کسانی که گذشته خانه مرحوم شیروانی را دیده اند، می دانند که ویرانه ای بود. حال باید دید او بین خود و خدایش چه کرده، چه نماز شب ها خوانده و چه توسلاتی به اهل بیت (ع) داشته که حاصلش شکوه و عظمت امروز است .این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به خدمات خانواده آشتیانی می افزاید: «موفقیت هر جامعه در گرو داشتن قانون خوب و ضامن اجرایی خوب است. درباره حرکت های اجتماعی و معنوی هم همین قاعده حاکم است. درخصوص خانه مرحوم شیروانی، نیت و خواست او این بود که خانه اش در خدمت مجالس اهل بیت (س) به ویژه مجلس روضه خانم حضرت زهرا (س) باشد. اما مرحوم شیروانی که کسی را نداشت. وقتی حاج یدالله آشتیانی و پسرش پای کار این خانه آمدند و اموالشان را در این راه خرج کردند، آرزوی صاحبخانه برآورده شد. پس نقش آنها بسیار مهم است. از مرحوم حاج یدالله، پدر حاج امیر آشتیانی، یک دنیا حرف می شود زد. آن مرد خالص و خیّری که هرکس در محله گرفتاری داشت، به در خانه او می رفت و او هم بی معطلی کارش را راه می انداخت. اما باید بگویم حسینیه بیت الزهرا (س) واقعاً مدیون حاج امیر آشتیانی و استقامت او در این راه است. در تمام این سال ها، زحمات این تشکیلات و هزینه های سنگین این حسینیه بر عهده ایشان بود.» حجت الاسلام عدالتی فرد در پایان می گوید: «خیلی از بزرگان جز درِ این حسینیه جایی نمی روند؛ چون می دانند اساس و بنیان این خانه برای خداست. اینجا از آن خانه هایی است که خدا دوستش دارد. آن هایی را که برای این خانه زحمت می کشند را هم دوست دارد.»حالا که شما این گزارش را به پایان می برید، قصه زندگی حاج امیر آشتیانی هم به پایان رسیده و صبح پنجشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ او در بستر خاک قطعه ۲۲۲ بهشت زهرا، آرام گرفته است. روحش شاد


سایر بناهای یادبود که در محدوده آرامگاه خادم الحسین حاج امیر آشتیانی واقع شده‌اند:

  • مزار ناصر نایب زاده
    مشاهیر، بین لاله 5 و 7
  • مزار مرحومه سوسن گل مرادی
    بلوار شهید رجایی، آیت الله کاشانی
  • مزار آقا بی‌بی داورزنی
    مشاهیر، لاله 5
  • مزار یادبود حاج فیض اله امینی
    بلوار حضرت زهرا، یاس 8، فدک 5
  • مزار محمدعلی رحمتی
    بلوار حضرت زهرا، یاس 12
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط حسین ۱۳۶۴ (شهریار سطح ۹ نشان) در تاریخ پنجشنبه 18 آبان ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی آرامگاه خادم الحسین حاج امیر آشتیانی اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: پنجشنبه 18 آبان ماه 1402
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد آرامگاه خادم الحسین حاج امیر آشتیانی در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه آرامگاه خادم الحسین حاج امیر آشتیانی ندارد.
    neshan logo