مسجد
بزرگ اما رهش شلوغه
کنار بازار سنتی تبریزه واقعا قشنگه داخلش مثل مکتب خونه های قدیمیه
مسجد جامع تبریز در خیابان مطهری تبریز قرار داره که بازار تاریخی هستش که ساخت آن به دوره سلجوقیان و قاجار برمیگرده که در سال 1310 ثبت ملی شده که بسیار زیبا و تاریخی هست
مسجد جامع تبریز به شیوه یک بسیار تاریخی و زیبا، معماری درخوروصف، خلوت وباصفا، رامش بخشه، احساس معنوی بودن میباشد
یه مسجد قدیمی با بنای بسیار زیبا و تاریخی که دوتا در ورودی داره ولی درست به مسجد نرسیدن
قطعه ای از بهشت😍
یکی از بهترین مکان ها برای ثبت عکس هایی زیبا
مسجد جامع تبریز یکی از بناهای قدیمی و مساجد تاریخی کشورمان که امروزه یکی از جاهای دیدنی تبریز به شمار میرود، مسجد جامع تبریز است. در کتابهای تاریخی از این بنا به عنوان مسجد جامع کبیری یاد شده است و ساخت به دوران سلجوقیان تا قاجار باز میگردد. اطراف این مسجد را بازار بزرگ تبریز فرا گرفته است. در ادامه با ما همراه باشید تا با این بنای تاریخی بسیار زیبا بیشتر آشنا شویم. تاریخ ساخت و اولین بانی مسجد جامع تبریز به طور دقیق مشخص نیست، اما با توجه به منابع و روایاتی که در آن از این مسجد نام برده شده و با توجه به معماری این مسجد می توان به طور تقریبی به زمان ساخت این بنا پی برد. برای مثال در کتابهای مرزبان نامه اثر مرزبان باوندی در قرن چهارم هجری، اولاد الاطهار نوشته سید محمدرضا طباطبایی نویسنده قرن سیزدهم و چهاردهم هجری قمری به نام این مجد اشاره شده است. علاوه بر آن در وقف نامه مدرسه طالبیه تبریز که توسط حاج طالب خان تبریزی تنظیم شده، از مسجد جامع تبریز به عنوان مسجد کبیر تبریز نام برده شده است. منابع و روایات و همچنین معماری این مسجد نشان از این دارد که این بنا در قرن پنجم هجری و در دوران حکومت سلجوقیان ساخته شده است. در سال 1193 در تبریز زمین لرزه ای رخ داد که بسیاری از بناهای این شهر را ویران کرد. مسجد جامع تبریز از جمله بناهایی بود که در آن حادثه تخریب شد. چند سال بعد از این زلزله و در آغاز دوران حکومت قاجاریه، فردی بنام احمد خان و پسر او حسینقلی خان دنبلی، از حاکمان آن زمان تبریز، این مسجد را بازسازی و مرمت کرده و مسجد فعلی را احداث کرد. این مسجد در سال های آغازین قرن معاصر شمسی نیز بار دیگر به دست حاج محمد باقر کلکته چی بازسازی شد.
مسجد جامع تبریز یکی از بناهای تاریخی شهر تبریز است. این مسجد که در کتابهای تاریخی از آن بهعنوان «جامع کبیری نیز نام برده شده، از ابتدای تأسیس مسجد جامع شهر تبریز بوده و بازار تبریز، گرداگرد آن شکل گرفتهاست. مسجد جامع تبریز مربوط به دوره سلجوقیان تا دوره قاجار است و در تبریز، خیابان شهید مطهری واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۱۷۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.. قدیمیترین بخش آن شبستان وسیعی است از تاق و گنبدهایی برفراز ستونهای هشتگوش آجری که زینتبخش آن گچبریهای ظریف و هنرمندانهٔ دورهٔ روادیان (مقارن سلجوقیان) است. مسجد جامع در دورهٔ ایلخانان مغول موردتوجه و تعمیر بوده و بخشهایی به آن افزوده شدهاست. محراب رفیع گچبری شده، یادگار آن دوره میباشد. در دورهٔ حکومت آققویونلوها در آذربایجان گنبدی رفیع مزین به انواع کاشیکاریهای معرق به وسیلهٔ «سلجوقشاه بیگم» همسر اوزون حسن در بخش شمالی آن احداث شده که هنوز هم پایهها و گوشههایی از کاشیکاریهای آن باقیماندهاست. در زمینلرزهٔ سال ۱۱۹۳ هجری که بسیاری از بناهای تبریز آسیب دید، این مسجد نیز از خرابی در مصون نماند. مسجد فعلی با پایههای متین و پوشش تاق و چشمه بعد از زلزله در اوایل حکومت قاجار و توسط «حسینقلیخان دنبلی» حاکم وقت تبریز بنا شدهاست و از آثار مهم دورهٔ قاجاریه میباشد.
مسجد جامع تبریز (مسجد جامع کبیری)، جاذبه گردشگری تبریز از دوران سلجوقیان از زمان سلجوقیان، این مسجد به عنوان مسجد جامع شهر تبریز شناخته می شد. پیرامون این مسجد نیز بازار های قدیمی بسیاری وجود دارد که بیانگر شکوه و زیبایی معماری آن دوره است. این مسجد قدیمی نیز مانند اکثر مکان های تاریخی تبریز از زلزله های متعدد این شهر در امان نبوده و دچار خرابی هایی شده و چندین بار مورد بازسازی قرار گرفته است. آنچه که امروز از باقیمانده این مسجد کهن در تبریز مشاهده می کنید، تلفیقی از هنر معماری کهن و جدید است. مشهور ترین و دیدنی ترین قسمت های این مسجد شامل گلدسته ها و کاشی کاری های زیبای آن است.
بی نظیر
خوب بود
قدمت ، تاریخ، آذربایجان ، زیبا و با شکوه، آرامش بخش
خیلی زیبا و چشمگیر بود
یک از مساجد قدیمی و تاریخی شهر تبریز است
مسجد جامع تبریز (مسجد) در محله بازار تبریز و خیابان حکیم واقع شده است. این مکان یکی از سی و هشت مسجد در محله بازار تبریز میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند خانه مشروطه تبریز و بازار بزرگ تبریز و همچنین پخش ترازو جیبی و زرگری طهماسبی، دنیای کوله پشتی طهماسبی، بازار بزرگ مشروطه، خانه بازار (پایگاه میراث جهانی مجموعه بازار تاریخی تبریز) و مسجد قاری قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد. با توجه به نزدیکی این مکان به ایستگاه مترو میدان کهن، برای دسترسی راحتتر و کمک به داشتن هوایی پاکتر، میتوانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.