©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

فست فود ویژه پیمان

فست فود
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فست فودهای پیشنهادی در نزدیکی فست فود ویژه پیمان

امکانات نزدیک

4/2
(55)
رستوران

باز است

4/6
(10)
کافی‌شاپ
4/0
(2)
سرویس بهداشتی

شبانه‌روزی

3/9
(18)
پارکینگ

باز است

2/0
(1)
ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی فست فود ویژه پیمان

فست فود ویژه پیمان در محله جمال زاده تهران و خیابان جمالزاده شمالی واقع شده است. این مکان یکی از پانزده فست فود در محله جمال زاده تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان امام خمینی و خانه موزه دکتر شریعتی و همچنین مرکز چشم پزشکی بصیر، سفارت جمهوری اسلامی پاکستان، فست فود ماه صنم، ستاره الکترونیک دزدگیر قفل مرکزی سیستم صوتی و کانون بازنشستگان ارتش (آجا) دفتر مرکزی قرار گرفته است.

اطلاعات، تلفن و آدرس فست فود ویژه پیمان

آدرس فست فود ویژه پیمان در شهر تهران، محله جمال زاده است.

فست فود ویژه پیمان یکی از مکان‌های پرطرفدار در محله جمال زاده است. از دیگر غذاخوری‌های معروف در اطراف این فست فود می‌توان از فست فود فلفلی، بوفه مرکزی، ساندویچی ترک دُنر، فست فود استریت فکتوری و فست فود نام برد. همچنین قهوه مارینا، کافه اسکویید و کافه جیم از جمله محبوب‌ترین کافی‌شاپ‌هایی هستند که در نزدیکی فست فود ویژه پیمان و در محله جمال زاده قرار دارند.

چطور به فست فود ویژه پیمان برویم؟

مسیرهای مختلفی برای رفتن به فست فود ویژه پیمان وجود دارد. استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی، یکی از راحت‌ترین و بی‌دردسرترین راه‌ها برای رسیدن به این فست فود است. اپلیکیشن مسیریاب نشان، شما را از بهترین مسیر به فست فود ویژه پیمان می‌رساند. مسیریاب نشان به شما می‌گوید که چگونه با استفاده ازخوردو، وسایل حمل و نقل همگانی، موتور یا دوچرخه به این مکان بروید. علاوه‌بر این، اپلیکیشن نشان اطلاعات دیگری مانند نظرات کاربران و دسترسی‌هایی که در اطراف این فست فود قرار دارند را هم در اختیار شما قرار می‌دهد.


ما در اینجا برای راحتی شما، اطلاعاتی مانند آدرس دقیق فست فود فست فود ویژه پیمان‌‌ و نزدیک‌ترین ایستگاه‌های اتوبوس و مترو را قرار داده‌ایم. اگر سری به این فست‌فود زدید، فراموش نکنید حتما نظرتان در مورد آن را در قسمت کامنت برای ما و دیگر کاربران بنویسید.